FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma neće ni meni biti krivo da ga naprave, šta više ja bih to volio podjednako kao i Željini navijači. Samo hoću da kažem da se ovdje pojedinci previše vežu za to da je 1/1 stadion Želje, poslije ovog možda tako ne bude 
Dragon Town
A inače Slovenci drže naše pare, pa će naš narod napraviti. Odlepršaj zmaju.
-
old school
- Kontakt:
zmaj_Bosne je napisao/la:Ma neće ni meni biti krivo da ga naprave, šta više ja bih to volio podjednako kao i Željini navijači. Samo hoću da kažem da se ovdje pojedinci previše vežu za to da je 1/1 stadion Želje, poslije ovog možda tako ne bude
nemoguce nije osim naivan
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Mi i SIPA.padobranac1978 je napisao/la:Mandžaroš '87 je napisao/la:JEDAN JE ZIJAD BLEKIĆ ! PRIPADNIK STARE SARAJEVSKE ČARŠIJE I ČOVJEK KOJI MARKE UKRAO NIJE !!!
PA NJEGA JOS SAMO VI SPOMINJETE![]()
![]()
mah vidjeli ljudi u kosevo svake godine uloze po milion i gledaju kako seljacine pale i unistavaju
ovako ce imat stadion u centru grada i tu ce igrat repka...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ako plate!
-
padobranac1978
- Kontakt:
PA TI SI MAJSTOR ZA PROVOCIRANJE,ja fino napisah da bi volio da ga naprave i ko je ulagao svake godine po milion...nick je napisao/la:mah vidjeli ljudi u kosevo svake godine uloze po milion i gledaju kako seljacine pale i unistavajuovako ce imat stadion u centru grada i tu ce igrat repka...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
malo izbacis te ironije i podbadanja i onda cemo normalno diskutovat ali ti to nije cilj...padobranac1978 je napisao/la:PA TI SI MAJSTOR ZA PROVOCIRANJE,ja fino napisah da bi volio da ga naprave i ko je ulagao svake godine po milion...nick je napisao/la:mah vidjeli ljudi u kosevo svake godine uloze po milion i gledaju kako seljacine pale i unistavajuovako ce imat stadion u centru grada i tu ce igrat repka...
![]()
![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
padobranac1978
- Kontakt:
bezveze mi se upustati u raspravu,sto se tice vaseg stadiona fakat me ne interesuje,ali bi volio da vam ga naprave i da se zove BOJAN KRIZAJ,a brate znaju me neki forumasi pa neka kazu ima li istine u ovome o cemu ja pricam...ah ta ironija,ocito da si ti to tako shvati,sorry....nick je napisao/la:malo izbacis te ironije i podbadanja i onda cemo normalno diskutovat ali ti to nije cilj...padobranac1978 je napisao/la:PA TI SI MAJSTOR ZA PROVOCIRANJE,ja fino napisah da bi volio da ga naprave i ko je ulagao svake godine po milion...nick je napisao/la:mah vidjeli ljudi u kosevo svake godine uloze po milion i gledaju kako seljacine pale i unistavajuovako ce imat stadion u centru grada i tu ce igrat repka...
![]()
![]()
-
padobranac1978
- Kontakt:
neka,neka...Esii TM87 je napisao/la:padobranac yebo te Mujezinovic
PA TI SI MAJSTOR ZA PROVOCIRANJE,ja fino napisah da bi volio da ga naprave i ko je ulagao svake godine po milion...
malo izbacis te ironije i podbadanja i onda cemo normalno diskutovat ali ti to nije cilj...
bezveze mi se upustati u raspravu,sto se tice vaseg stadiona fakat me ne interesuje,ali bi volio da vam ga naprave i da se zove BOJAN KRIZAJ,a brate znaju me neki forumasi pa neka kazu ima li istine u ovome o cemu ja pricam...ah ta ironija,ocito da si ti to tako shvati,sorry....
ah taj humor,kao sto rekoh eno popravili su vam stadion sad brzo na kosevo i palite,mislim smjesno smeta vam mujezinovic a ne smeta opstina centar sto vas izdrzava godinama na "vasem stadionu" ,kad se vec fatas imena bar se potrudi da ne isijava licemjerstvo iz tebe...
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma u redu je,mojne se nervirati...nick je napisao/la:PA TI SI MAJSTOR ZA PROVOCIRANJE,ja fino napisah da bi volio da ga naprave i ko je ulagao svake godine po milion...![]()
![]()
malo izbacis te ironije i podbadanja i onda cemo normalno diskutovat ali ti to nije cilj...
bezveze mi se upustati u raspravu,sto se tice vaseg stadiona fakat me ne interesuje,ali bi volio da vam ga naprave i da se zove BOJAN KRIZAJ,a brate znaju me neki forumasi pa neka kazu ima li istine u ovome o cemu ja pricam...ah ta ironija,ocito da si ti to tako shvati,sorry....ah taj humor,kao sto rekoh eno popravili su vam stadion sad brzo na kosevo i palite,mislim smjesno smeta vam mujezinovic a ne smeta opstina centar sto vas izdrzava godinama na "vasem stadionu" ,kad se vec fatas imena bar se potrudi da ne isijava licemjerstvo iz tebe...
mah ne nerviram se samo ne volim licemjere...
-
padobranac1978
- Kontakt:
nick je napisao/la:mah ne nerviram se samo ne volim licemjere...
NISAM TAJ,NECEMO VISE...
Ma opustite se !

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Mandžaroš '87
- Kontakt:
ako nam neko napravi stadion, stadion će opet biti naš samo što će ta firma imati koncesiju na stadion !zmaj_Bosne je napisao/la:Ma neće ni meni biti krivo da ga naprave, šta više ja bih to volio podjednako kao i Željini navijači. Samo hoću da kažem da se ovdje pojedinci previše vežu za to da je 1/1 stadion Želje, poslije ovog možda tako ne bude
P.S. NEMOJ PEGLAT !
- Mandžaroš '87
- Kontakt:
TI KUME SVE NEŠTO NEĆEŠ VIŠE, ŽELJO TE NE INTERESUJE I TAKO TO, A VISIŠ NA NAŠOJ TEMI ! PA DAJ MALO ODLEPRŠAJ NA SVOJU TEMU I MALO SANJAJTE KOGA ĆE TE U JANUARU DOVESTI !padobranac1978 je napisao/la:nick je napisao/la:mah ne nerviram se samo ne volim licemjere...
NISAM TAJ,NECEMO VISE...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ma da izgradite Alianz Arenu Kosevo je Kosevo ! Ugl. ja bi volio da izgradite dobar stadion , al na onoj lokaciji nije moguce izgraditi dobar stadion sa vise od 20 000 mjesta
Mada sumnjam da cete ga izgraditi jer bi se puno kralo para iz tog projekta... nada zadnja umire 
-
padobranac1978
- Kontakt:
MA TI SI LEVAT,MALO JE RECI.IMAM 5 POSTOVA NA VASOJ TEMI, A TI KAKIS.A STO ME NEBI INTERESOVAO,TO JE KLUB IZ MOG GRADAMandžaroš '87 je napisao/la:TI KUME SVE NEŠTO NEĆEŠ VIŠE, ŽELJO TE NE INTERESUJE I TAKO TO, A VISIŠ NA NAŠOJ TEMI ! PA DAJ MALO ODLEPRŠAJ NA SVOJU TEMU I MALO SANJAJTE KOGA ĆE TE U JANUARU DOVESTI !padobranac1978 je napisao/la:nick je napisao/la:mah ne nerviram se samo ne volim licemjere...
NISAM TAJ,NECEMO VISE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.