UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Jeste iscenirano od Khabiba, sad se nada da ce neko drugi dobit Fergusona pa da se ne mora ni tuci s njim. Inace Khabib i Floyd braca, isti ih babo pravio. Potuc ce se sa Tonyijem kad ovom bude 40, k'o Floyd sa Manny, bitna je 0 na rekordu
Pa sta cu vsm ja sto ga gotivite k'o da je Tito. I call it how i see it, da mi je otac rodjeni a neki khabib. Liku kamp u Usa i ide iz usa na malo prije borbe, a nije isao kad mu se djete radjalo
Khabib bio u Californiji gdje je bilo zabranjeno ikakve okupljanje, znaci nije mogo trenirati u AKA. Njemu Dana javlja i govori mu da ce se 99% odrzati borba u Abu Dhabiju oni i njegova ekipa idu, tamo da bi se normalno spremili ko i prije svake borbe, gdje im je odbijen ulaz u drzavu. On se vraca u Rusiju gdje taj travel ban jos nije bio uveden. Kad je frajer u Rusiji njemu govori Dana da ce odjednom biti sad borba u Americi.
"Khabib se boji Tonija"
Tonya strah Holoveja bilo proslog Aprila za interim, uletio Poirier izdominirao i onda znamo sta je sa njim bilo par mjeseci poslije.
"Khabib se boji Tonija"
Tonya strah Holoveja bilo proslog Aprila za interim, uletio Poirier izdominirao i onda znamo sta je sa njim bilo par mjeseci poslije.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tony je odbio borbu za interim pojas, jer je to bio insult za njega. Sa obzirom da je osvojio taj pojas, i nikad ga nije izgubio, koja je poenta opet se borit za pojas koji je svakako tvoj? Branit interim pojas? Pogotovo kad se uzme u obzir da je bio spreman, i borio se istu noc kao i Khabib u svojoj sljedecoj borbi poslije Fergusonove povrede.
Razumijem sad sve trolanje i prebacivanje krivice, ali da se Tony bojao manje i losije verzije sebe?
Razumijem sad sve trolanje i prebacivanje krivice, ali da se Tony bojao manje i losije verzije sebe?
Tony se htio borit nakon onog s koljenom, nisu mu dali, kasnije je postavio video operacije koljena, znaci sve legitimno. Koga ce se on bojat kad covjek nije normalan, ne treba ti vise od 45 secundi bilo kojeg interview da to ustanovis, na faci mu se vidi da je budala, dok je Khabib normalan covjek, stalozen, u vjeri itd. Ne ulazim u to da li se boji same borbe ili ne, na tom levelu to nije ozbiljno potezat, ali tiramisu i sad ovo mi ne smrdi na cisti splet okolnosti. Mozda hoce covjek jednostavno da zavrsi karijeru s 0, njegov legacy mu je bio preci od rodjenja sopstvenog djeteta.
Slušaj i dobro citaj rijeci koji cu ti napisati.
California u lockdown-u.
Dana White njegov šef mu rekao da ide u Rusiju da se tamo nastavi spremati za borbu jer ce se ista sigurno desiti u UAE u međuvremenu isti rekli borba se nece desiti to sam cini mi se jucer procitao mozda grijesim evo upravo vidim Saudija isto odbila.
Dakle šta je u tvom mozgu od ovoga teško za shvatiti?
California u lockdown-u.
Dana White njegov šef mu rekao da ide u Rusiju da se tamo nastavi spremati za borbu jer ce se ista sigurno desiti u UAE u međuvremenu isti rekli borba se nece desiti to sam cini mi se jucer procitao mozda grijesim evo upravo vidim Saudija isto odbila.
Dakle šta je u tvom mozgu od ovoga teško za shvatiti?
Alemsa i mozak
daj ne zaje.bavaj 90 minuta molim te 
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Khabib ne zeli da se bori, to je potvrdio jutros. Dakle nije problem zabrana putovanja, to se moze sredit, covjek je jednostavno odlucio da ne zeli da se bori zbog pandemije. Ima tu jos faktora, npr poremecen trening kamp i vjerovatno odstupa od zeljene tezine u ovoj fazi (takodjer sam potvrdio prije par dana, da u nista nije siguran pa ni u weight cut).
Svo ovo guranje i siljenje ovog eventa je svakako veoma pogresno. Khabib ocigledno misli isto i odlucio je da okonca to, barem sto se njegove borbe tice. Posteno.
Svo ovo guranje i siljenje ovog eventa je svakako veoma pogresno. Khabib ocigledno misli isto i odlucio je da okonca to, barem sto se njegove borbe tice. Posteno.
U istim je uslovima kao Ferguson bukvalno lik nece da se bori dok mentalno ne bude na vrhuncu takav je Khabib cim osjeti da nešto nije u redu izvlaci se iz borbe.Donnie Darko je napisao/la: ↑02 apr 2020, 11:23Khabib ne zeli da se bori, to je potvrdio jutros. Dakle nije problem zabrana putovanja, to se moze sredit, covjek je jednostavno odlucio da ne zeli da se bori zbog pandemije. Ima tu jos faktora, npr poremecen trening kamp i vjerovatno odstupa od zeljene tezine u ovoj fazi (takodjer sam potvrdio prije par dana, da u nista nije siguran pa ni u weight cut).
Prvo je bilo borice se bilo gdje sad odjednom pandemija problem strah ga imam osjecaj da je sacekao još 7 dana da bi se i Ferguson sam povukao toliko se plaše jedan drugog.
Ferguson je otkazo 2 put zbog povrede, oba puta legitimno, Khabib jednom zbog povrede (legitimno), 2 put zbog drugih okolnosti90minut je napisao/la: ↑02 apr 2020, 13:12Ma i jedan i drugi su pussy naredni put ce otkazati Ferguson i jovo nanovo.
Desit ce se ova tuca, ali kao Floyd i Manny, too late
MMA i boks 2 svijeta razlicita, a Ferguson je takav fitness freak da se može boriti s njim i s 40 a ima samo 36.
Da se razumijemo u februaru tek puni Ferguson 37 Khabibu je u septembru 32 i tu je razlika minorna.
Da se razumijemo u februaru tek puni Ferguson 37 Khabibu je u septembru 32 i tu je razlika minorna.
Prije 33 minute ovo bi se moglo ispostaviti odlicno.
Spasilo bi event koliko toliko
Bolje nego Khabib Ferg duplo.
Conor može s Fergusonom u oktagon garant je da onaj nece ici na rušenje konstantno kao Khabib jer misli da može parirati Conoru na nogama tako da..
Uglavnom smiriti se prije nego bude oficijalno ne vidim zašto ne bi bilo hoce i jedan i drugi sigurno je Dana najvjerovatnije vec završio razgovor.
Rek'o je Conor jos na prošlom pressu da se može bez problema boriti 155.
Uglavnom smiriti se prije nego bude oficijalno ne vidim zašto ne bi bilo hoce i jedan i drugi sigurno je Dana najvjerovatnije vec završio razgovor.
Rek'o je Conor jos na prošlom pressu da se može bez problema boriti 155.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.