Zaslužena pobjeda Bearsa, a Eaglesima ostaje da se i dalje bore sa Giantsima.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Čestitke još jednom @Salty.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hare_BvB je napisao/la:Čestitke još jednom @Salty.![]()
hvala care svako dobro i lahka ti noc, prepostavljam da ides sad spavati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Chargersi unistise Coltse nocas
....nista vala ne pise se dobro ovim Coltsima u buducnosti to se vidi..nije ovo ona ista ekipa kao nekad, a vala ni Manning vise nije onaj stari to se vidi evo zadnjih nekoliko utakmica
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nije me probudio alarm, i bolje, samo bi se nerviro... Naravno da vjerujem u PO, pa nemamo vise od pola tima...SaltCityAttack je napisao/la:Chargersi unistise Coltse nocas....nista vala ne pise se dobro ovim Coltsima u buducnosti to se vidi..nije ovo ona ista ekipa kao nekad, a vala ni Manning vise nije onaj stari to se vidi evo zadnjih nekoliko utakmica
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
sandiegochargers
- Kontakt:
prezadovoljan 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
koja katastrofa lik izgubio zivot(pogino) na utkamici Bears-Philadelphia 
23-year-old man falls to his death at Soldier Field
A man in his 20s died Sunday afternoon after he fell out of Soldier Field and landed on a roof-top on the west side of the stadium, officials said.
The incident happened at about 4:55 p.m. as the Bears and the Eagles were playing, according to Chicago police and Fire Department officials. No one else was injured.
Stewart Haverty, 23, was pronounced dead at Northwestern Memorial Hospital at 5:24 p.m.
Chicago Fire Department Chief Joe Roccasalva said the victim fell about 20 feet and landed on a small rooftop on the west side of the stadium near Lake Shore Drive. He was taken in critical condition to the hospital, where he was later pronounced dead, officials said.
The fire department required an aerial tower with a basket to get him down, Roccasalva said.
Witnesses told emergency personnel that they saw the man run up to a ledge and jump.
An autopsy has been scheduled for Monday.
23-year-old man falls to his death at Soldier Field
A man in his 20s died Sunday afternoon after he fell out of Soldier Field and landed on a roof-top on the west side of the stadium, officials said.
The incident happened at about 4:55 p.m. as the Bears and the Eagles were playing, according to Chicago police and Fire Department officials. No one else was injured.
Stewart Haverty, 23, was pronounced dead at Northwestern Memorial Hospital at 5:24 p.m.
Chicago Fire Department Chief Joe Roccasalva said the victim fell about 20 feet and landed on a small rooftop on the west side of the stadium near Lake Shore Drive. He was taken in critical condition to the hospital, where he was later pronounced dead, officials said.
The fire department required an aerial tower with a basket to get him down, Roccasalva said.
Witnesses told emergency personnel that they saw the man run up to a ledge and jump.
An autopsy has been scheduled for Monday.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 29 nov 2010, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Evo sta kaze Vick nakon utakmice 
On the pressure of the Bears' defense:
"First off, I need to take my hat off to the Chicago Bears' defense. They did a great job with their scheme. I feel like we had opportunities, but we didn't take advantage of them. I think the turning point in the game was the turnover on the 2-yard line. We make that play, and I think it's a different ballgame. You know, it's hindsight now; we have to move forward, have to move on. But, we have to play better, starting with me."
On Cutler's ability to move from the pocket to make plays down the field:
"Jay did a great job with his feet -- moving -- and made plays down the field, kept his eyes down the field, and kept us off of the field. You know, if you do that, then, you really give yourself a good opportunity to win the football game."
On the pressure of the Bears' defense:
"First off, I need to take my hat off to the Chicago Bears' defense. They did a great job with their scheme. I feel like we had opportunities, but we didn't take advantage of them. I think the turning point in the game was the turnover on the 2-yard line. We make that play, and I think it's a different ballgame. You know, it's hindsight now; we have to move forward, have to move on. But, we have to play better, starting with me."
On Cutler's ability to move from the pocket to make plays down the field:
"Jay did a great job with his feet -- moving -- and made plays down the field, kept his eyes down the field, and kept us off of the field. You know, if you do that, then, you really give yourself a good opportunity to win the football game."
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
sandiegochargers
- Kontakt:
mora da si salty ponosan 
Drago mi je radi Saltya
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma kako nisam pa 4 pobjede za redom, ali ova je posebna ipak svi su vise davali sanse Phili, jer su usli u formu, a oni naprimjer ubise Washingtona, koji je nas recimo ovdje pobjedio
...pa ebiga da smo makar seahawkse dobili ebote bilo bi nam puno lakse....ebiga u tim utkamicama smo gulili lopte na end zone, a offense line je bio katastrofalan, a i sam Cutler..neznam nesto uvjek moram da ovo spomenem jer jos uvjek ne mogu vjerovat da smo izgubili ove utakmice kuci, jer objektivno smo bolji...ako kojim slucajem ne napravimo play off toc e biti iskljucivo nasom krivicom zbog ta dva poraza...samo sada imamo velike sanse barem za Wild card ako nista i ako nas sad ocekuje jako tezak raspored....vazno je sada dobiti Lionse i onda nam dolaze Patriotsi
,,,bice ovdje na forumu jako zanimljivo pratiti diskusiju kada bude ova utakmica se igrala 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ovu sedmicu je takodjer obiljezio i nesretan poraz Buffala od Steelersa ...Steve Johnson ispusti onu loptu koju je vec uhavio skoro
...zao mi ga bilo slusat na onom interviju kojeg je dao i skoro je zaplakao i mene je rastuzio pravo
Takodjer zanimljivo je bilo i u Houstonu gdje su se fizicki obracunali Andre Johnson i Finnegan..ovo im je vec drugi put da s eobracunavaju ovako i izgleda da im nije bilo dovoljno zadnji put kada su imali slican obracun, pa su nastaivli u ovoj utkamici
evo i kako je to izgledalo
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-high ... e=HP_video
Takodjer zanimljivo je bilo i u Houstonu gdje su se fizicki obracunali Andre Johnson i Finnegan..ovo im je vec drugi put da s eobracunavaju ovako i izgleda da im nije bilo dovoljno zadnji put kada su imali slican obracun, pa su nastaivli u ovoj utkamici
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- the_packer
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:Ovu sedmicu je takodjer obiljezio i nesretan poraz Buffala od Steelersa ...Steve Johnson ispusti onu loptu koju je vec uhavio skoro...zao mi ga bilo slusat na onom interviju kojeg je dao i skoro je zaplakao i mene je rastuzio pravo
![]()
uh jes ga jonhson zafatio fino
Hahahaha, pa ovaj video je strašan!
Njih dvojica kao da su se našli ispred neke kafane a ne da su na utakmici... Ovo mora koštati nekoliko utakmica suspenzije, zasigurno. A najjači mi je sudija, haha, poslije onakve tuče: "Personal foul" obojici i "Penalties off set".
Šta će čovjek, kao da sudi boks meč.
I čestitke San Diegu na pobjedi. Coltsi su postali sjena tima koji su bili prije samo dvije sezone. Ne znam kad im se vraćaju povrijeđeni igrači i da li će moći da ipak preokrenu ovu sezonu... Ali za utjehu im se bar može reći da pogledaju rasulo u Minesoti

I čestitke San Diegu na pobjedi. Coltsi su postali sjena tima koji su bili prije samo dvije sezone. Ne znam kad im se vraćaju povrijeđeni igrači i da li će moći da ipak preokrenu ovu sezonu... Ali za utjehu im se bar može reći da pogledaju rasulo u Minesoti
Definitions belong to the definers, not the defined
Eaglesi igraju sa Texansima u četvrtak i njegova suspenzija će nam dobro doći. 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hare_BvB je napisao/la:Eaglesi igraju sa Texansima u četvrtak i njegova suspenzija će nam dobro doći.
ma kazu da ce dobiti po $25.000 i nista vise , barem sad evo na ESPN TV gledam
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kakva god odluka bila, mi njih moramo dobiti, u suprotnom i ne zaslužujemo PO. Nadam se da će Samuel biti spreman, jer sinoć nam je secondary bio užasan, tačnije nije ni postojao.SaltCityAttack je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la:Eaglesi igraju sa Texansima u četvrtak i njegova suspenzija će nam dobro doći.
ma kazu da ce dobiti po $25.000 i nista vise , barem sad evo na ESPN TV gledam
Ali fakat bi obojicu trebali kaznit suspenzijom zbog ovog incidenta.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Utakmica izmedju Bearsa i Patriotsa pomjerena je za 3:15pm to jeste u 22:15 po evropskom vremenu...izgleda da su nas pravo ozbiljno svatili ovi u NFL, a nam pomjereraju utkamice
...cak evo kazu da je to moguci i super bowll i zbog tog razloga se i pomjera utkamica 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Slatinash_7
- Kontakt:
Koje ce to diskusije da budu ovdjeSaltCityAttack je napisao/la:Utakmica izmedju Bearsa i Patriotsa pomjerena je za 3:15pm to jeste u 22:15 po evropskom vremenu...izgleda da su nas pravo ozbiljno svatili ovi u NFL, a nam pomjereraju utkamice...cak evo kazu da je to moguci i super bowll i zbog tog razloga se i pomjera utkamica
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma kakvi ba potuc , pa ti si moja "FUKARA"
... ovo je sport kojeg vecina od nas svata kao sporedni ebiga...naravno meni jeste, jer ja sam samo navijac RSD SLOBODA, a ovo ovo ostalo nije ni bitno
.... jedino ovaj nas drugi tuzlak, navijac Jetsa ovo malo svata ozbiljno i imam osjecaj da bi se on sa nama i potuko da moze na forumu
... neda covjek reci da su Patriotsi jos uvjek ispred Jetsa da si bog oci on iskopa i jos nam kaze da smo ljubomorni 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Salty, ako ovako vatreno, a ipak sporedno, navijaš za Bearse, ne mogu nikako ni zamisliti kako tek pravo i primarno navijaš za SloboduSaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi ba potuc , pa ti si moja "FUKARA"... ovo je sport kojeg vecina od nas svata kao sporedni ebiga...naravno meni jeste, jer ja sam samo navijac RSD SLOBODA, a ovo ovo ostalo nije ni bitno
.... jedino ovaj nas drugi tuzlak, navijac Jetsa ovo malo svata ozbiljno i imam osjecaj da bi se on sa nama i potuko da moze na forumu
... neda covjek reci da su Patriotsi jos uvjek ispred Jetsa da si bog oci on iskopa i jos nam kaze da smo ljubomorni
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.