alfarouqaminu je napisao/la:Nema njemu vise napretka, covek sta je uradio uraadio, ne moze da se odlepi od zemlje,prvise tromnosti
ne može da se odljepi od zemlje a ubjedljivo porvi kskač lige
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
alfarouqaminu je napisao/la:Nema njemu vise napretka, covek sta je uradio uraadio, ne moze da se odlepi od zemlje,prvise tromnosti
alfarouqaminu je napisao/la:Clippersi vode protiv Utaha na poluvremenu 60-52, Griffin nezaustavljiv 21p, 5sk,5as
Pa da, tako mlada ekipa, a moras priznati da obaj blake griffin igra inzvaredno>>>>>BernardBarnjak je napisao/la:Odlicna pobjeda
Da i ja sam ga pratio dok je igrao na collegu, sjajan atleta... Slazem se sa tobom da je kombinacija Malonea i Kempa, medjutim cini mi se da je malone imao bolji sut.....Jel se slazes sa tim????BernardBarnjak je napisao/la:Blake Griffin je zvijer. Jos dok je igrao u NCAA postao mi je pravo drag igrac. Rekao sam ja davno kombinacija Karl Malone i Shawn Kempa iz najboljih dana![]()
Erick Gordon igra fenomenalno! Trenutno je na 24.3 ppg.
LA Clippers 5-17.
Ma neka se ljutiBernardBarnjak je napisao/la:naljutit ce se dema
Pa daj reci znam da si stariji, to je napomenuo dema juce dok ste se dopisivali.... Reci slobodnoBernardBarnjak je napisao/la:haj da ne idemo u off topic ima tamo negdje na forumu... sam napisao...
E ovaj vini,je najgori trener ikada, po mom misljenu.... sta ti kazes????BernardBarnjak je napisao/la:
![]()
ne znam ga kakav je bio igrac, ali posto nisam cuo za njega kao igraca mora da je bio losBernardBarnjak je napisao/la:ma vala ni ko igrac nije nista bolji bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.