Nismo brato. Skupi nas se 200 u vrapcicima i dodjemo popisati u radni petak taj smijesni klubic bez navijaca
Eto na sta licite
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Nismo brato. Skupi nas se 200 u vrapcicima i dodjemo popisati u radni petak taj smijesni klubic bez navijaca
Ma sta vas boli kita sad bar ne djelite selo imate samo za sebeNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:45Nismo brato. Skupi nas se 200 u vrapcicima i dodjemo popisati u radni petak taj smijesni klubic bez navijaca![]()
Eto na sta licite![]()
Tako je brato. Zašargijaj namsamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:47Ma sta vas boli kita sad bar ne djelite selo imate samo za sebeNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:45Nismo brato. Skupi nas se 200 u vrapcicima i dodjemo popisati u radni petak taj smijesni klubic bez navijaca![]()
Eto na sta licite![]()
![]()
Moze biti i sa avaza koji je malo gori od klixa.
Znaci i horde i manijaci i ra i bbb torcida pic.ke sto savjesno pomazu narodu. Ko vam je kriv sto nemate navijace. Mozda da krenete pomagati sa kud-om,poljoprivrednicima,guslarimasamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:55Ma ljudi vole slikanje jedan nosi masku sa dvi kile brasna i kilom secera a njih 15 slika iz svih uglova jer nedo Bog da slika ispadne ruzna![]()
ti si se pokazao na navijackim izvjestajima, ne ulazim ni ja na film i kinematografija kad se ne razumijemConvicts1988 je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:57Vole bliceve i kamere, to je čudo, a sve lafo ultra priča.
I hvale se sa apartmanima i vinogradima a piju lozu pljosku pastrmki 3 puta jetru doniraliConvicts1988 je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:57Vole bliceve i kamere, to je čudo, a sve lafo ultra priča.
Ma niko se ne voli slikat kao vi brate kila brasna 20 slikaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:58Znaci i horde i manijaci i ra i bbb torcida pic.ke sto savjesno pomazu narodu. Ko vam je kriv sto nemate navijace. Mozda da krenete pomagati sa kud-om,poljoprivrednicima,guslarimasamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:55Ma ljudi vole slikanje jedan nosi masku sa dvi kile brasna i kilom secera a njih 15 slika iz svih uglova jer nedo Bog da slika ispadne ruzna![]()
![]()
Brato necemo sta pijemo i ko bolje zivi. Tuzno mi je o tome sa tvojim sugradjanima. Nemoj izbjegni blamiranje bar njih brato moj migrantskisamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:00I hvale se sa apartmanima i vinogradima a piju lozu pljosku pastrmki 3 puta jetru doniraliConvicts1988 je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:57Vole bliceve i kamere, to je čudo, a sve lafo ultra priča.![]()
![]()
Ljepota bit migrant u Danskoj bolje nego migrat u MostaruNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:03Brato necemo sta pijemo i ko bolje zivi. Tuzno mi je o tome sa tvojim sugradjanima. Nemoj izbjegni blamiranje bar njih brato moj migrantskisamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:00I hvale se sa apartmanima i vinogradima a piju lozu pljosku pastrmki 3 puta jetru doniraliConvicts1988 je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:57Vole bliceve i kamere, to je čudo, a sve lafo ultra priča.![]()
![]()
![]()
Ne znam ti bogami na to odgovoriti. Slabo komuniciram sa ovim u tranzitu Bliski istok-Evropasamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:05Ljepota bit migrant u Danskoj bolje nego migrat u Mostaru
Nemoj tako bratane, dajem vamkillafrommanilla je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:59ti si se pokazao na navijackim izvjestajima, ne ulazim ni ja na film i kinematografija kad se ne razumijemConvicts1988 je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:57Vole bliceve i kamere, to je čudo, a sve lafo ultra priča.
hajmo malo o fudbalu se prepucavat, ovdje si prepisan, popisan i posran, a i sam si se usrao par puta
đe kobr jel obrijao dlake s ledja il ce to fudo sredit
Znas ti vrlo dobro izbjegli ste u vrapciceNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:06Ne znam ti bogami na to odgovoriti. Slabo komuniciram sa ovim u tranzitu Bliski istok-Evropasamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:05Ljepota bit migrant u Danskoj bolje nego migrat u Mostaru![]()
Pa gdje ste onda na tribini kad je klub u ponoru?Convicts1988 je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:07Nemoj tako bratane, dajem vamkillafrommanilla je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:59ti si se pokazao na navijackim izvjestajima, ne ulazim ni ja na film i kinematografija kad se ne razumijemConvicts1988 je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:57Vole bliceve i kamere, to je čudo, a sve lafo ultra priča.
hajmo malo o fudbalu se prepucavat, ovdje si prepisan, popisan i posran, a i sam si se usrao par puta
đe kobr jel obrijao dlake s ledja il ce to fudo sreditredovno i nabijam u stau. Skupim vas pocesto po 5-6 babuna, pa vas popišam sve skupa. Vi ste navijači koji ostavljaju klub kad je u ponoru. Mi smo skupljali na protestu po 6 hiljada, kao vi za dvije derbi utakmice i to u euforiji.
Brato nigdje nismo izbjegli. Zivimo ko lordovi u svom na svom. Ti si nabrao radi siromastva. Sada peres guzice po Danskoj i brukas nas po evropi. Ali razumijem te nebi ni ja zivio u onoj dzemahiriji odakle si utekosamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:08Znas ti vrlo dobro izbjegli ste u vrapciceNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:06Ne znam ti bogami na to odgovoriti. Slabo komuniciram sa ovim u tranzitu Bliski istok-Evropasamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:05Ljepota bit migrant u Danskoj bolje nego migrat u Mostaru![]()
Otkad to lordovi piju lozu pljosku zamotanu u novineNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:13Brato nigdje nismo izbjegli. Zivimo ko lordovi u svom na svom. Ti si nabrao radi siromastva. Sada peres guzice po Danskoj i brukas nas po evropi. Ali razumijem te nebi ni ja zivio u onoj dzemahiriji odakle si utekosamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:08Znas ti vrlo dobro izbjegli ste u vrapciceNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:06
Ne znam ti bogami na to odgovoriti. Slabo komuniciram sa ovim u tranzitu Bliski istok-Evropa![]()
Ko god govori da daje nekom nesto, obicno je izuzetan glupan.Convicts1988 je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:07Nemoj tako bratane, dajem vamkillafrommanilla je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:59ti si se pokazao na navijackim izvjestajima, ne ulazim ni ja na film i kinematografija kad se ne razumijemConvicts1988 je napisao/la: ↑04 apr 2020, 11:57Vole bliceve i kamere, to je čudo, a sve lafo ultra priča.
đe kobr jel obrijao dlake s ledja il ce to fudo sreditredovno i nabijam u stau. Skupim vas pocesto po 5-6 babuna, pa vas popišam sve skupa. Vi ste navijači koji ostavljaju klub kad je u ponoru. Mi smo skupljali na protestu po 6 hiljada, kao vi za dvije derbi utakmice i to u euforiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.