ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

japa
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la japa » 03 apr 2020, 23:48

Pa na putu su im definitivono bolji igraci od Filipusisa, Gonzaleza i slicnih na kojima je Federer nakupio GSova...

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 04 apr 2020, 00:02

japa je napisao/la:
03 apr 2020, 23:48
Pa na putu su im definitivono bolji igraci od Filipusisa, Gonzaleza i slicnih na kojima je Federer nakupio GSova...
Da , kao npr. Anderson , Medvedev , Ferrer ( 0-17 protiv Federera) , ovo samo pišem za finaliste ..
Nema šta, teniska elita ...
Toliko jaka konkurencija da Đoković sa 20% svoje igre , povredom i uništenom psihom dođe do finala GS-a ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 apr 2020, 00:21

Ovdje uvijek ista slika. Paja standardno navlači armiju ljubitelja. :tokralju:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 04 apr 2020, 00:25

S-Y-L-A-R je napisao/la:
04 apr 2020, 00:21
U pravu si , i onda se ti pojaviš da popuješ ili ti ga pametuješ.
Uvijek ista slika . :kafa:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 04 apr 2020, 00:27

bombaysaphire je napisao/la:
04 apr 2020, 00:02
japa je napisao/la:
Da , kao npr. Anderson , Medvedev , Ferrer ( 0-17 protiv Federera) , ovo samo pišem za finaliste ..
Toliko jaka konkurencija da Đoković sa 20% svoje igre , povredom i uništenom psihom dođe do finala GS-a ...
Cak su i oni ozibljni teniseri za razliku od rekretivaca ala Bagdatis...Pa to vise govori o Djokovicu nego o njima..

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 apr 2020, 00:28

04 apr 2020, 00:25
S-Y-L-A-R je napisao/la:
Ne mijenja činjenicu da vas konstantno vrti kako hoće. Štaviše, upotpunjuje istu. :kafa:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 04 apr 2020, 10:13

S-Y-L-A-R je napisao/la:
04 apr 2020, 00:28
04 apr 2020, 00:25
S-Y-L-A-R je napisao/la:
Ne mijenja činjenicu da vas konstantno vrti kako hoće. Štaviše, upotpunjuje istu. :kafa:
Ne znam šta je čudno da se na forumu raspravlja ?!
Halali pope , eto nećemo više.

Ustvari hoćemo, da ti možeš da se nakačiš da pametuješ. :kafa:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 apr 2020, 13:48

Federer gospodin ipak ulazak u svlacionicu prije vazne utakmice u ligi prvaka je ipak nesto vise od obicnog slikanja kojeg neki karakterisu za navijanje za neki klub. Federer je gospodin i fan je gospodskog kluba pored naravno Basela, naravno u drustvu Henrya je ispratio cijelu utakmicu.

post je napisao doticni ljubitelj moderatora i svega na ovom forumu....pa eto volimo licemjerne ljude ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 apr 2020, 14:13

Baš nas vrti dečko koji kada se tekme igraju navija da njegov klub izgubi :lol:

Uostalom kad nije u centru pažnje, javi se proleterski da napiše šta na račun Rogera, da mu nije njega ne znam da li bi išta pisao.

Dečko koji je masturbirao na Wengera godinama i preko noći mu postao smrtni neprijatelj, koji je zazivao dolazak Grizmana u Arsenal da bi odjednom taj isti bio prozvan kao choker, mislim suludo je čitati postove tog tipa, a ne odgovarati i slično.

Cech WC golman, Kondogbija ala Vieira, Cazorla patuljče na sredini, Žiru ****, a nakon što ode definicija špica. Auba je gabonska kokoš, Salah je najsretniji insan na dunjaluku i eto :mrgreen:
-Paja je napisao/la:Diaby, Song, Wilshare, Fabregas, Ramsey, Nasri, Rosicky, Denilson, Essien, Lampard, Meireles, Leiva, Anderson, Gerard, Van Der Vart, Silva, Yaya Toure, De Jong, Ashley Young, Giggs, Scholes, Pienar, Arteta, N Zogbia, Parker, Hleb, Milner, Barry, Albrighton, Felaini, Benayon, Tiote, Ben Arfa, Thomas, Bilyatedinov, Adam, Dembele, Obina, Ped.ersen, Carrick, NZonzi itd itd. mogao bi sad nabrajati do sutra Modric ti je igrac nesto kvalitetniji od Milijasa znaci prosjek.
-Paja je napisao/la:Taj Modric ne bi mogao igrati za rezerve Arsenala, Vodja je ponovo bio upravu!

Ali ova anketa za prvaka mi je najjaca haha Loserpool 17%
-Paja je napisao/la:Modric je igrac cija je realna cijena 10 miliona eura, smijesan igrac nit zabija, niti asistira niti je kakav vrhunski defanzivac i destruktivac, nema sut, nema "killer" pas, nema visine ni igre glavom moras bas biti kloc da za ovog das 15 miliona a ne 50.
Mali spjev o Luki Modriću

Modrić je inače nešto bolji od Milijaša :ljepota:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 04 apr 2020, 14:20

AA23 je napisao/la:
04 apr 2020, 14:13
Baš nas vrti dečko koji kada se tekme igraju navija da njegov klub izgubi :lol:

Uostalom kad nije u centru pažnje, javi se proleterski da napiše šta na račun Rogera, da mu nije njega ne znam da li bi išta pisao.

Dečko koji je masturbirao na Wengera godinama i preko noći mu postao smrtni neprijatelj, koji je zazivao dolazak Grizmana u Arsenal da bi odjednom taj isti bio prozvan kao choker, mislim suludo je čitati postove tog tipa, a ne odgovarati i slično.

Cech WC golman, Kondogbija ala Vieira, Cazorla patuljče na sredini, Žiru ****, a nakon što ode definicija špica. Auba je gabonska kokoš, Salah je najsretniji insan na dunjaluku i eto :mrgreen:
-Paja je napisao/la:Diaby, Song, Wilshare, Fabregas, Ramsey, Nasri, Rosicky, Denilson, Essien, Lampard, Meireles, Leiva, Anderson, Gerard, Van Der Vart, Silva, Yaya Toure, De Jong, Ashley Young, Giggs, Scholes, Pienar, Arteta, N Zogbia, Parker, Hleb, Milner, Barry, Albrighton, Felaini, Benayon, Tiote, Ben Arfa, Thomas, Bilyatedinov, Adam, Dembele, Obina, Ped.ersen, Carrick, NZonzi itd itd. mogao bi sad nabrajati do sutra Modric ti je igrac nesto kvalitetniji od Milijasa znaci prosjek.
-Paja je napisao/la:Taj Modric ne bi mogao igrati za rezerve Arsenala, Vodja je ponovo bio upravu!

Ali ova anketa za prvaka mi je najjaca haha Loserpool 17%
-Paja je napisao/la:Modric je igrac cija je realna cijena 10 miliona eura, smijesan igrac nit zabija, niti asistira niti je kakav vrhunski defanzivac i destruktivac, nema sut, nema "killer" pas, nema visine ni igre glavom moras bas biti kloc da za ovog das 15 miliona a ne 50.
Mali spjev o Luki Modriću

Modrić je inače nešto bolji od Milijaša :ljepota:
Realno i ja kontam nesto taj Messi i te klauzule a ne vrijedi nista vise od 15-20 miliona!
Chamakh je fantastican njegov doprinos na terenu je neprocjenjiv.
Veliko je ohrabrenje sto ce se Bendtner vratiti to je sjajan igrac pravi Topnik!
:ljepota:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 apr 2020, 14:57

:urnebes: :urnebes:

ma pazi nije ni paja kriv,nego mu svjesno dopusta da mijenja misljenja ko carape,trola teme....valjda to danas tako ide..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 apr 2020, 15:53

slika
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 apr 2020, 16:14

ako je paja wise daj da se pokupimo svi sa foruma :salut:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 04 apr 2020, 16:15

.
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 04 apr 2020, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 apr 2020, 16:15

strasno
VOLIM ZELJEZNICAR!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 apr 2020, 16:27

AA23 je napisao/la:
04 apr 2020, 16:14
Nevezano za njega, na ovom forumu je došlo do toga da se ismijavaju ljudi koji promjene vlastito mišljenje koje može bit i nekoliko godina staro te zasnovano na stvarima za koje danas vrlo moguće važi sve obratno... šta je sramota tada promjenit mišljenje ili?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 apr 2020, 16:32

bodi123 je napisao/la:
04 apr 2020, 16:27
AA23 je napisao/la:
04 apr 2020, 16:14
Nevezano za njega, na ovom forumu je došlo do toga da se ismijavaju ljudi koji promjene vlastito mišljenje koje može bit i nekoliko godina staro te zasnovano na stvarima za koje danas vrlo moguće važi sve obratno... šta je sramota tada promjenit mišljenje ili?
nije u tome štos

fazon je što on izvrne svaki svoj post da bi djelovao da je on taj koji je u pravu, to nije nikakav wise insan, nego obični egoista

nisam ja rekao da je loše promijeniti mišljenje, pa svako mijenja mišljenje kada uvidi da je " u krivu "

međutim sa ovim tipom nema " u krivu " nego " ja sam govorio to i to, djed, starac, voajer krivac, sta sam vam rekao za gabonsku kokos, salah moze samo koze da odradjuje po pašnjacima "

paja ne mijenja mišljenje, on izvrće svoje lične izjave, ako to nije poremećaj onda ne znam šta je

nisam ni ja uvijek pričao kao sad, a da li ja negiram ono što sam nekad rekao ili se pravim budala kao on?

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 apr 2020, 16:36

Pa vi svi kad bi počeli pljuvati Federera on bi ga dizao ko goata :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 04 apr 2020, 19:49

Sta sam ja to svoje izvnuo? Izvlaci postove koji su bili 90% zayebancija jer na ovom forumu je slabo ko sta ozbiljno i pisao...Naravno da sam bio fan Wengera (mada ne takav ko sto u tim izvucenim postovima ispadne jer opet kazem ja i cikcanga smo se vise zayebavali haha kada se samo sjetim nadimaka za Bendtnera tipa teska artiljerija i sl..), promjenio misljenje i onda sada dodje neko i izvlaci postove dje se Bendtner glorifikuje i kaze da sam ja drasticno zaokrenuo i izvrnuo nesto hahaha pa koliko moras biti glup da zayebancije koje su zavrsavale sa Arsenal dominira (nakon sto Arseanl izgubi tri razlike) shvatas ko ozbiljan stav i sada meni pricas o promjeni misljenja?

Ja jesam fkt vjerovao u projekat oko Wengera i nisam mislio da je ubleha ali skontao sam da jeste (doduse mnogo ranije nego neki intelektualci ovdje sto su to skontali tek prije dvije godine kada su vidjeli klub u rusevinama) i to je ipak dokaz da sam nesto wiser od pojedinaca..

A sto je najjace od svega postove o Arsenalu, Wengeru, BEndtneru citira ne temi o ATP touru da bi dokazao da ja nisam upravu vec da su oni Federeroljupci najpametniji :rol: :rol:

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 04 apr 2020, 20:45

04 apr 2020, 00:02
japa je napisao/la:
samo da primjetim da pored ovih navedenih imaju tu i marej, nole, rafa, potro, vava, cilic, tim itd od konkurencije u vremenu navedene trojice. mada je fed cak i protiv navedenog trojca izgubio jedini slem mec koji je igrao protiv njih, kad vec pisemo o konkurenciji na slemovima.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.