FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro, u pravu si.
Covjek godinama ide u kontru vlasti rs. I sad eto kao ... nema mi logike. Nebitno
Covjek godinama ide u kontru vlasti rs. I sad eto kao ... nema mi logike. Nebitno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dovest spica
Dovest Anela
Novog trenera golmana ENVERA LOGUSICA
Odkupit serbedzica
Odkupit zinedina zidana
Istjerat gavrica
Prodat kovacevica
Dovest golmana
Dovest desnog beka
Ako se nastavi prvenstvo vidjet sta je sa pidrom ako bude zdrav i bude u konkurenci i bude igro po koju minutu do kraja onda super ako ne onda trazit novog lijevig beka na 9 mjeseci dok se roberto pidro carlos sto posto oporavi, netreba ga nazor gurat pa da ga sjebemo jos vise.
Nadat se da ce se Hebibovic oporavit do lige prvaka, moze on posluzit kao rezerva
To je to sto se tice za ljetnog prelaznog roka.
Mi moramo dovest klasnog igraca, dok je Ahmet jos u formi da bi tog novog spica sto lakse i bez bolnije uigrali sa ekipom. Posto bi bilo suludo dovest spica kad Ahmet pocne padat u formi. Posto prvak BIH je uvjek (od rata pa vamo) bila ekipa koja je imala najboljeg spica.
Gavric borben sve super al on nema onaj x faktor da bi igro za FK SARAJEVO on bi cak i u zrinjskom bio mnogo bolji al realno on je za ekipu slobode borca radnika sisograda
Takode Dzokanovicu odlobodit mjesto
Ako bi zidana odkupili prodobi rahmanovica nek ide nek covjek zaradi sta.
Kovacevica prodat posle evropski utakmica
Adilovic nema sta trazit pored envera logusica. Dovest Envera koristit ga i za prvi tim i za akademiju.
I mislim u roku 2 godine da bi mogli proci u grupu le
Dovest Anela
Novog trenera golmana ENVERA LOGUSICA
Odkupit serbedzica
Odkupit zinedina zidana
Istjerat gavrica
Prodat kovacevica
Dovest golmana
Dovest desnog beka
Ako se nastavi prvenstvo vidjet sta je sa pidrom ako bude zdrav i bude u konkurenci i bude igro po koju minutu do kraja onda super ako ne onda trazit novog lijevig beka na 9 mjeseci dok se roberto pidro carlos sto posto oporavi, netreba ga nazor gurat pa da ga sjebemo jos vise.
Nadat se da ce se Hebibovic oporavit do lige prvaka, moze on posluzit kao rezerva
To je to sto se tice za ljetnog prelaznog roka.
Mi moramo dovest klasnog igraca, dok je Ahmet jos u formi da bi tog novog spica sto lakse i bez bolnije uigrali sa ekipom. Posto bi bilo suludo dovest spica kad Ahmet pocne padat u formi. Posto prvak BIH je uvjek (od rata pa vamo) bila ekipa koja je imala najboljeg spica.
Gavric borben sve super al on nema onaj x faktor da bi igro za FK SARAJEVO on bi cak i u zrinjskom bio mnogo bolji al realno on je za ekipu slobode borca radnika sisograda
Takode Dzokanovicu odlobodit mjesto
Ako bi zidana odkupili prodobi rahmanovica nek ide nek covjek zaradi sta.
Kovacevica prodat posle evropski utakmica
Adilovic nema sta trazit pored envera logusica. Dovest Envera koristit ga i za prvi tim i za akademiju.
I mislim u roku 2 godine da bi mogli proci u grupu le
Ima li iko od vas starijih premijer ligaskih sladokusaca ko zna za jednom naseg starog igraca. Samir Glista Abdurahmanovic. Bio mi je poslije rata trener u Olimpiku, znam da je bio veliki majstor, a dobar trener bio. Zna li iko jeli ziv...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ja sam vidio samo post sa malim slovima, nisam iskreno vidio to veliko slovo. Mislim da jest u pitanju igra riječima al eto
EDIT: sad vidim na fejsu tu objavu, gdje nije ni spomenuo Šešelja i njegove manijake. Vjerujem da se zato "ispravio" na twitteru. Čisto sumnjam da je bilo ikakve namjere s njegove strane da uvrijedi naše navijače.
EDIT: sad vidim na fejsu tu objavu, gdje nije ni spomenuo Šešelja i njegove manijake. Vjerujem da se zato "ispravio" na twitteru. Čisto sumnjam da je bilo ikakve namjere s njegove strane da uvrijedi naše navijače.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne znam stvarno, nit me zanima, a posto mu je ukazana greska koju nije ispravio, ispada kako ispada i odvratno je.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Da nas ne stigne karma zbog ovih zayebancija na oficijalnoj? 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Gnjida vlaska, dijete mu u narucju krepalo, yebem mu pomrle u porodici.... Na danasnji dan da to napise.....
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne sluti .Nije nam se jednom obilo o glavu
Nego,izgleda da imamo situaciju iz proslosti,neki napisao nesto u fazonu da je ovo katastrofa sta pisu,admini mu obrisali komentar
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Živ je,viđam ga po alipašinom polju,a često je i na istoku kad igramo.
ISTINA ZA VEDRANA!
Super, bas mi je drago
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Imas li info da li ce protiv doticnog biti pokrenuti neki postupak? Da li ce se spodoba izviniti?admin je napisao/la: ↑05 apr 2020, 01:28Listam malo i gledam. Potpuno se slazem sa konstatacijom da neke stvari i neki likovi ne mogu i ne smiju da imaju mjesta na bh. portalima zbog svega sta smo prosli u tom mracnom periodu. Mislim da sam s ovim sve rekao. Valjda cemo nekada nesto i nauciti. Svaka kritika potpuno opravdana. Veliki propust, opravdanja za ovo ne moze biti i izvinjenje svima nama radi sviju nas.
Tebi svaka cast na postu...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- feniksptica
- Kontakt:
J*** ti i nedjelju i onog ko ans stavi nedjeljom. Igra ko k. Uvijek nedjeljom zijanimo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
E jesi malerfeniksptica je napisao/la: ↑05 apr 2020, 20:37**** ti i nedjelju i onog ko ans stavi nedjeljom. Igra ko k. Uvijek nedjeljom zijanimo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Mi jos od utakmice protiv mladosti nismo primili gola, niti nam je protivnik prisao sesnestercu. Vinko genijalcino! 
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Na današnji dan prošle godine.
Šuti moj dječače plavi.

Šuti moj dječače plavi.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Imao sam priliku, da budem u opkoljenom Sarajevu. Godine 94 i 95, nedo bog nikome da to vise dozivi. Cuvajte se korone, ona je ne vidljivi neprijatelj. Nadam se, da ce ovo brzo proci, da nam krene igrati nase Sarajevo.
08.04 nove cijene za citav TM.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️