FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
MOZDA!
- Al pashino
- Kontakt:
????ulaznica je napisao/la:Torlak ce mozda jednog dana obuci dres Odense BK.
MOZDA!

Pa realno imaju sansu jer im je fakticki tekma na Grbavici i Lukavici kao na domacem terenu,vise bude hordi nego kobajagi domacinaFK Sarajevo je napisao/la:bolje je ganjati drugo mjesto iz kojeg ides u drugo pretkolo kupa uefaharishp je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:opet bod je dobro u sljedecem kolu ako Boga da pobjeda da sloboda i slavija kiksaju i eto sigurne evrope muminovic je trebao dati go u onoj sansi nije onoliko trebao vuci loptu igraci slobode su nenormalni ubise grubim strartovima alaim nema prigovora torlak,maksumic,rizvanovic super muminovic i hadzic su odigrali veoma dobro skoro je mogo viseSigurna evropa im je i sa cetvrtim mijestom.
![]()
Tako da im je bolje da Zvijezda ili Laktasi kiksaju jer oni pice na tu poziciju u slucaju povoljnih rezultata.
Logicki

Znaci Sarajevo ne smije kiksati a za ostale manje vise

-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:

1 Sarajevo 8 5 1 2 14 7 16
2 Sloboda Tuzla 8 5 1 2 6 8 16
3 Zrinjski Mostar 8 5 0 3 12 10 15
4 Borac BL 8 4 1 3 15 6 13
5 Velez Mostar 8 4 1 3 12 9 13
6 Slavija Saraje. 8 4 1 3 7 6 13
7 Celik Zenica 8 4 0 4 10 8 12
8 Zvjezda G 8 3 3 2 11 10 12
9 Travnik 8 4 0 4 9 16 12
10 Modrica Maxi. 8 3 2 3 11 9 11
11 Leotar 8 3 2 3 9 8 11
12 Siroki Brijeg 8 3 2 3 9 10 11
13 Zeljeznicar 8 3 0 5 5 10 9
14 Posusje 8 2 1 5 9 14 7
15 Laktasi 8 1 3 4 7 8 6
16 Orasje 8 1 2 5 4 11 4
Edit: tek sam skonto da sam fulio temu da je ovo trebalo u temu premier liga ici ali tek sam usto pa nisam skonto jbg

- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
" Bordo momci su danas potvrdili da posljednji rezultati nisu bili prolazna faza. "
Sarajevo je danas na Tušnju borbenom igrom, koja nije bila lijepa za oko, osvojilo novi bod sa teškog gostovanja i to je najbitnije iz današnje utakmice. Sloboda nas nije nadigrala a imali smo i nekoliko prilika da ostvarimo pobjedu koje nismo iskoristili kao ni u Širokom brijegu ali treba biti zadovoljan i sa bodom jer je produžena serija nepobjedivosti a ekipa je pokazala da može odigrati taktički dobro protiv svakog protivnika.
Prvo poluvrijeme nam nije ponudilo ništa interesantno jer su obje ekipe igrale vrlo bezidejno i nisu uspjele ugroziti golmane niti jednom a lopta je više vremena bila van igrališta nego u igri. U drugom poluvremenu Sarajevo se otvara i kreće sa napadima što je umalo urodilo plodom u dva navrata kada su Hadžić i Muminović bili u sjajnim šansama ali se nisu najbolje snašli. Nakon našeg pritiska, u drugom dijelu poluvremena, Sloboda preuzima inicijativu i kreće u napade kako se bližio kraj utakmice ali je naša odbrana na visini zadatka. Alaim je sjajno odbranio najizgledniju šansu Tuzlaka a nakon udarca Mešića spasila nas je i prečka. Mešić je imao i sjajnu šansu kada je sam krenuo prema Alaimu ali ga je ipak sustigao Torlak prije nego je stigao šutirati pa je i ta prilika propala. Ipak, mi smo imali posljednju priliku da utakmicu riješimo u svoju korist. Nakon brzog kontranapada i asistencije Škore, Pliska je za sekundu bio sporiji od golmana Mujkića koji je uspio istrčati na vrijeme i spasiti svoj gol za konačan rezultat utakmice.
Hiroš je na današnjoj utakmici zaradio treći žuti karton pa neće biti na raspolaganju Mehmedu Janjošu u subotnjoj utakmici protiv Veleža na stadionu Asim Ferhatović Hase dok je ohrabrenje povratak Nikitovića u tim nakon povrede.
Sarajevo je utakmicu igralo u sastavu: Alaim, Rizvanović, Torlak, Maksumić, Belošević, Ihtijarević, Džakmić, Muminović, Hiroš, Hadžić i Škoro
U igru su ušli i Pliska, Nikitović i Čomor.
- FK Sarajevo
- Kontakt:

- Stone Island
- Kontakt:
Mislim da će ovo biti jedna od ljepših utakmica u ligi ove sezone,jer i Sarajevo i Velež su razigrali...
Valjda će lijepo biti i na tribinama !
NAPRIJED VELEŽ,SAMO NAPRIJED DO POBJEDE
OVU PJESMU DANAS PJEVAM SAMO ZA TEBE
TI SI PONOS MOGA GRADA,SVAKE MAHALE !
- el-fighter
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:

Alaim i Hiros ne igraju zbog kartona...dakle Hamzic brani protiv Veleza sad ovo ispade slucajnost kad god igramo protiv Veleza on brani

Joj kako mi je drago što će braniti Hamzić. Mislim da je čovjek zaslužio i veću minutažu. Da ga bar Janjoš stavi na lakšim mečevima da igra...miky_hz je napisao/la:Utakmica protiv Veleza je u 19H,dakle nije kako je najavljivano u 16 i 30
Alaim i Hiros ne igraju zbog kartona...dakle Hamzic brani protiv Veleza sad ovo ispade slucajnost kad god igramo protiv Veleza on braniznamo da ih je on vec jednom izbacio iz kupa kada im je skidao penala u Mostaru
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ado-hz, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Armija1987, Beli98, boatenkk, bordobijeli, bordospartanac, Cautinho, deda, EastMadness, ErosViverosViv, Evander, feniksptica, fks74, gh0stHZ, hotonjskimaher, HyperOS, johntravolta123, kanarinac, Kaunas, kogmagie46, Lecler, leo1946, Lewy21, miguelramos, mire971, misstianopenaldo, NazorUso, Oerde, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Posejdon, Rajvosa4ever, ristagrad, Riziko, ronaldo99, SamoDaKazeem, samoFKS, Sinfoc1986, StevieG8, stokastoka23, USB, Vanja8, Venom, zagorski, ŠTA_JE i 365 gostiju.