Može neka uputa majke ti nešto.
Igra mi se malo je reci koliko mu treba da se skine i to
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Može neka uputa majke ti nešto.
Davno nekad u zlatno doba cs 1.6 se išlo po cijeloj bosni igrati turnire nisam igrao cs tamo od 2008 sigurno doduše instalirao sam 1.6 prije par godina igrao neko vrijeme.
nije ni slično, i namučit ćeš se na početku90minut je napisao/la: ↑07 apr 2020, 18:09Davno nekad u zlatno doba cs 1.6 se išlo po cijeloj bosni igrati turnire nisam igrao cs tamo od 2008 sigurno doduše instalirao sam 1.6 prije par godina igrao neko vrijeme.
Baš gledao skesports cs go opasno me nalozilo da skinem samo što nisam siguran da li je besplatno i eto naletio sam u vrijeme kad je besplatno vec godinu evo skida mi se steam vec.
Hvala Finn vec je u procesu javim ti se kad bude gotovo jer skidam neke filmove da uletimo nadam se da je slicno kao 1.6 što se tice settings.
Jes u Stasnetu il Neonu visio90minut je napisao/la: ↑07 apr 2020, 18:09Davno nekad u zlatno doba cs 1.6 se išlo po cijeloj bosni igrati turnire nisam igrao cs tamo od 2008 sigurno doduše instalirao sam 1.6 prije par godina igrao neko vrijeme.
Baš gledao skesports cs go opasno me nalozilo da skinem samo što nisam siguran da li je besplatno i eto naletio sam u vrijeme kad je besplatno vec godinu evo skida mi se steam vec.
Hvala Finn vec je u procesu javim ti se kad bude gotovo jer skidam neke filmove da uletimo nadam se da je slicno kao 1.6 što se tice settings.
Svi koji su vrijedili nešto su u stasnetu visili naravno.bodi123 je napisao/la: ↑07 apr 2020, 18:40Jes u Stasnetu il Neonu visio90minut je napisao/la: ↑07 apr 2020, 18:09Davno nekad u zlatno doba cs 1.6 se išlo po cijeloj bosni igrati turnire nisam igrao cs tamo od 2008 sigurno doduše instalirao sam 1.6 prije par godina igrao neko vrijeme.
Hvala Finn vec je u procesu javim ti se kad bude gotovo jer skidam neke filmove da uletimo nadam se da je slicno kao 1.6 što se tice settings.![]()
Sreli smo se nekad garant90minut je napisao/la: ↑07 apr 2020, 18:41Svi koji su vrijedili nešto su u stasnetu visili naravno.bodi123 je napisao/la: ↑07 apr 2020, 18:40Jes u Stasnetu il Neonu visio90minut je napisao/la: ↑07 apr 2020, 18:09
Davno nekad u zlatno doba cs 1.6 se išlo po cijeloj bosni igrati turnire nisam igrao cs tamo od 2008 sigurno doduše instalirao sam 1.6 prije par godina igrao neko vrijeme.
Hvala Finn vec je u procesu javim ti se kad bude gotovo jer skidam neke filmove da uletimo nadam se da je slicno kao 1.6 što se tice settings.![]()
![]()