FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
schickeria
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Nece nigdje igrat veznog
Osobno mislim da alaba samo trazi jaci ugovor i status vodje u ekipi ,vjerujem da se unatoc medijskim natpisima moze naci neki dogovor
Osobno mislim da alaba samo trazi jaci ugovor i status vodje u ekipi ,vjerujem da se unatoc medijskim natpisima moze naci neki dogovor
- farinelli123
- Kontakt:
Jedini način u kojem Alaba može da bude uslovno veznjak je da bude centralni igrač u tročlanoj odbrani, ako ga to zanima. Tu bi onda i taj Lukas mogao da proba da nauci fudbal.
•
Thiago blizu produženja - potpisivanja novog ugovora. Pregovori prema njemačkim medijima u završnoj fazi.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
I zasluzio je. Nakon lose prve polusezone se izdigao i ponovo je najbolji veznjak Bayerna kao i prosle godine.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Napokon dobra vijest u moru crnih.
Out: (+ od ca.60 miliona eura)
-Boateng
-Toliso
-Javier Martinez
-Odriozola
-Coutinho
-Ulreich
In: (- od ca.175-245 miliona eura)
-Upamecano(50-60m)
-Werner(40-50m)
-Sane(Havertz) (60-100m)
-jedan rezervni desni bek(10-20m)
-Fein(ablösefrei)
-Perisic(15 miliona eura)
-Nübel(ablösefrei)
Saldo -115 miliona eura sve do -195 miliuna eura u najgorem slucaju.
Mada nevjerujem da je realno da napravimo minus veci od 120 miliona eura za vrijeme jednog prijelaznog roka. Sad je pravo vrijeme da se investira na buducnost. I ja ne bi bio protiv toga da prodamo Comana za minimum 60 miliona i da se naravno dovedu i Sane i Werner na kraju.
-Boateng
-Toliso
-Javier Martinez
-Odriozola
-Coutinho
-Ulreich
In: (- od ca.175-245 miliona eura)
-Upamecano(50-60m)
-Werner(40-50m)
-Sane(Havertz) (60-100m)
-jedan rezervni desni bek(10-20m)
-Fein(ablösefrei)
-Perisic(15 miliona eura)
-Nübel(ablösefrei)
Saldo -115 miliona eura sve do -195 miliuna eura u najgorem slucaju.
Mada nevjerujem da je realno da napravimo minus veci od 120 miliona eura za vrijeme jednog prijelaznog roka. Sad je pravo vrijeme da se investira na buducnost. I ja ne bi bio protiv toga da prodamo Comana za minimum 60 miliona i da se naravno dovedu i Sane i Werner na kraju.
- farinelli123
- Kontakt:
Francuskoj ublehi br 1. (možda prestrogo) dati šansu još jednu sezonu da proba da se sastavi u Flikovljevom fluentnom sistemu, inače ga liferovati. On bi trebalo da ima jače brojke uz sebe, ali hajde, ipak je Kovač unazadio i mnogo ozbiljnije igrače.
Mada, samo pominjanje Sanea i Wernera već govori da Koman nije zadovoljio, a prečesto je i povredjen.
Gnabri je sigurno ispred Komana za krila.
•
Ma Coman je ko i Costa, nema od tih injury prone igraca nikad nista. Ne moze se on ni razviti kad cim udje u formu ide neka povreda.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
schickeria
- Kontakt:
Neuer trazi 20 miliona po sezoni...
Treba mu dati, kad je mrtvacu Mulleru 14 Mil sto ne bi i njemu.
Muller odavno nije mrtvac i igra jako dobar nogomet ponovo. I zna se da se u Bayernu pored partija na terenu cijeni jos i svasta drugo pored terena.
Neuer jede gowna.
Proigro nakon 4 godine i odmah novi ugovor i to ne kakav. Nek se zahvali prvo treneru pa onda menadzeru.
Realno je da ni prvi ni drugi ne zasluzuju preko 10, al eto, nisu moje pare nek daju sta hoce i kome hoce. Nadam se da ce ti kojima se daju velike pare da opravdaju to u zavrsnici LP a ne da se za sve njih Thiago pljuje i proziva.
Realno je da ni prvi ni drugi ne zasluzuju preko 10, al eto, nisu moje pare nek daju sta hoce i kome hoce. Nadam se da ce ti kojima se daju velike pare da opravdaju to u zavrsnici LP a ne da se za sve njih Thiago pljuje i proziva.
Znao sam da će odmah spomenuti Mullera iako je među najbojim ove sezone.A neće se spomenuti Coutinho, invalid kojem su dali 13 mil netto i plus za posudbu 8 mil.
Daj Neueru 20 mil i završimo ovu priču.Kad ih je vadio milion puta onda su mu se klanjali.
Daj Neueru 20 mil i završimo ovu priču.Kad ih je vadio milion puta onda su mu se klanjali.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kutinjov smo ugovor naslijedili, a ovo jos par mjeseci je vjerujem sve sto ce i dobiti zato ga i ne spominjem. Njega vise ne gledamo ovdje. Mozda jos odigra jednu, dvije pred praznim tribinama.
Dobro smo vam ga pristavili, što jest jest :kava
Uskoro dolazi nazad.
Al' vama ga je toliko pristavio Liverpool da ga još ne vadi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nama Liverpool, mi vama :kava
Kako misliš 20
Ter Stegen ima 4 miliona, a mlađi je 7 godina i za klasu bolji golman.
Vrijeme je da se Neueru zahvali i okrene Nübelu.
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 1 gost.