Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Fantasista
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat
40-godisnja mlada nada Amel Ćurić
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ima tako tih trenutaka kad bi vratio vrijeme.
Zaspeš tokom filma, kasnije skontaš kako ti je žao što si propustio scenu junaka koji spašava svijet. Znaš ti da sad imaš snimalice, torrente i slične servise da ti vrate scenu, al’ nije to to kao u tom trenutku. Sjetiš se djevojke koja ti je mogla bit sve, vodit djecu u obdanište dok ti s rajom kontaš kako ćeš na derbi bez obzira na neuslovnost i lošu posjetu, al’ onda skontaš da si zezno stvar onda kad si počeo petljat s nekom drugom.
Onda skontaš kad si upisivao srednju školu koliko puta si se kasnije tokom života zapitao što je meni ovo trebalo, dal’ sam trebao na neki zanat, a ne danas čekat ovu parcijalu ko x2 na kladionici za 99 KM bez poreza.
Vratio bi i trenutak kad si s porodicom proslavljao neki blagdan, kad ste vi na okupu pričali anegdote, tebe starci ofirali što si vozao tutu u rikverc pričajući kao da je to bilo jučer, a ne prije 21 godinu.
A onda skontaš kako bi ipak najradije vratio 21. juni 2014 godine, sjeo na jutarnju kafu sa Markom Ruleom, tim novozelandskim anonimusom sa zastavicom za mahanje i pitao ga dal’ se dobro naspavao, treba li mu jutarnji kroasan i jel sve ok u njegovim porodičnim odnosima? Pitao bi ga da li je danas svoj, treba li mu kakav energetski napitak ili bilobil za koncentraciju i pamćenje?
Možda bi ga taj isti dan nekoliko sati poslije opalio istom tom zastavicom po glavi, opsovao nešto ko kad padneš u zadnjoj minuti na onom pomenutom listiću, i rekao sam sebi da je oftamolog ipak bio najkrucijalniji u njegovom slučaju.
On danas vjerovatno šiša Merino ovce, možda naplaćuje karte u zabavnom parku Hobbiton ili glumi Bilba Bagginsa pred veselim grupama turista. Oni ga gledaju sa osmijehom i kontaju kako je simpatičan, ne znajući da je jednom uništio snove jednom narodu kao što je Frodo Baggins uništio zločesti prsten samo jednim lapsusom. Zbog bilobila, zbog koncentracije, zbog loših porodičnih odnosa, zbog nenaspavanosti. Ma ne bi znao ni on sam. A možda se i budi mokar ko čep svake noći sanjajući demone koji ga proganjaju i pravda se i sam govoreći kako nije bio ofsajd…
Zaspeš tokom filma, kasnije skontaš kako ti je žao što si propustio scenu junaka koji spašava svijet. Znaš ti da sad imaš snimalice, torrente i slične servise da ti vrate scenu, al’ nije to to kao u tom trenutku. Sjetiš se djevojke koja ti je mogla bit sve, vodit djecu u obdanište dok ti s rajom kontaš kako ćeš na derbi bez obzira na neuslovnost i lošu posjetu, al’ onda skontaš da si zezno stvar onda kad si počeo petljat s nekom drugom.
Onda skontaš kad si upisivao srednju školu koliko puta si se kasnije tokom života zapitao što je meni ovo trebalo, dal’ sam trebao na neki zanat, a ne danas čekat ovu parcijalu ko x2 na kladionici za 99 KM bez poreza.
Vratio bi i trenutak kad si s porodicom proslavljao neki blagdan, kad ste vi na okupu pričali anegdote, tebe starci ofirali što si vozao tutu u rikverc pričajući kao da je to bilo jučer, a ne prije 21 godinu.
A onda skontaš kako bi ipak najradije vratio 21. juni 2014 godine, sjeo na jutarnju kafu sa Markom Ruleom, tim novozelandskim anonimusom sa zastavicom za mahanje i pitao ga dal’ se dobro naspavao, treba li mu jutarnji kroasan i jel sve ok u njegovim porodičnim odnosima? Pitao bi ga da li je danas svoj, treba li mu kakav energetski napitak ili bilobil za koncentraciju i pamćenje?
Možda bi ga taj isti dan nekoliko sati poslije opalio istom tom zastavicom po glavi, opsovao nešto ko kad padneš u zadnjoj minuti na onom pomenutom listiću, i rekao sam sebi da je oftamolog ipak bio najkrucijalniji u njegovom slučaju.
On danas vjerovatno šiša Merino ovce, možda naplaćuje karte u zabavnom parku Hobbiton ili glumi Bilba Bagginsa pred veselim grupama turista. Oni ga gledaju sa osmijehom i kontaju kako je simpatičan, ne znajući da je jednom uništio snove jednom narodu kao što je Frodo Baggins uništio zločesti prsten samo jednim lapsusom. Zbog bilobila, zbog koncentracije, zbog loših porodičnih odnosa, zbog nenaspavanosti. Ma ne bi znao ni on sam. A možda se i budi mokar ko čep svake noći sanjajući demone koji ga proganjaju i pravda se i sam govoreći kako nije bio ofsajd…
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Kakva je ovo sprdnja jbt haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Mogao je biti jedan od najboljih pjevaca u zadnjih 10 godina da je ozbiljno shvatio sve i karijeru odveo u malo boljem smjeru... Ovako je top vokal al nikad nece biti neka mega zvijezda jer se u startu zeznuo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
treba tu i nafake i srece....da ti neko napise pjesmu,da bude hit bla bla
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
da je nastavio u smjeru dueta s Jahović S(k)andal mogo je bit zvijezda, ovako svaki put može da očekuje lol nodelinjo je napisao/la: ↑09 apr 2020, 03:01treba tu i nafake i srece....da ti neko napise pjesmu,da bude hit bla bla
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Fantasista
- Kontakt:
Ma teško ko može uspjet i živjeti od toga. Ovdje samo narodnjaci mogu pare uzet. Na stranu Čola, Merlin i slični.
Jos da pohara Nikad nije kasno i osvojio je sve sto se moze osvojiti.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- LlullSergio
- Kontakt:
Jedite go.vna jer mi smo šampioni 
- Marsal
- Kontakt:
Selam dobri ljudi, rak u najavi ali nema veze, veći je merak ispušit FM i popit kahvu u kancerogenoj prašini.
Budite mi dobri, čujemo se oko 7 večeras kad zaboravim gdje sam proveo još jedan radni dan

Budite mi dobri, čujemo se oko 7 večeras kad zaboravim gdje sam proveo još jedan radni dan

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Antipolitika3
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.