Sport i TV
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Ujfalusi bedem u odbrani. Igrali jos Plasil i Vratislav Lokvenc 

a tek Turska na EURU 2008
Koliko je tu bilo preokreta dan te yebo. Prvu izgubili od Portugala, pa onda naredne dvije u grupi dobili nakon preokreta. Zanimljiva činjenica je da je protiv Češke npr ostalo 2-2 da bi se izvodili penali po prvi put u historiji grupne faze.
Onda prođoše Hrvate. Senturk time.
Polufinale protiv Njemaca i slavni nestanak struje ovdje kod nas i gol Turske za 2-2 koji nismo vidjeli

Koliko je tu bilo preokreta dan te yebo. Prvu izgubili od Portugala, pa onda naredne dvije u grupi dobili nakon preokreta. Zanimljiva činjenica je da je protiv Češke npr ostalo 2-2 da bi se izvodili penali po prvi put u historiji grupne faze.

Onda prođoše Hrvate. Senturk time.
Polufinale protiv Njemaca i slavni nestanak struje ovdje kod nas i gol Turske za 2-2 koji nismo vidjeli

Ja ba, mogu misliti predinfarktnih stanja u Turskoj tad.
I oni Rusi mrtvi dođoše do polufinala tad, jednog ipo igrača u napadu kako treba imali u Aršavinu i Pavljučenku i to je to, nazad Akinfeev i braća Berezutski i pomoz Bog
Nalupaše ih Španci 2x.
I oni Rusi mrtvi dođoše do polufinala tad, jednog ipo igrača u napadu kako treba imali u Aršavinu i Pavljučenku i to je to, nazad Akinfeev i braća Berezutski i pomoz Bog

Nalupaše ih Španci 2x.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
zaboravljaš velikoooog Pogrebnjaka

Kako su Francuzi očajno odradili taj Euro, jedan gol ljudi dali.
- legenda reala
- Kontakt:
Bili su jaki tad gro ekipe iz Zenita i CSKA koji su osvajali KUP UEFA tih godina ruski fudbal u ekspanziji onaj Pogrebnjak je imo strašnu sezonu sa Zenitom al mislim da nije ni igro na prvenstvu povreda šta li je on i Arshavin su bili strašan tandem oni su mislim izbacili onda Holanđane u četvrtfinalu koji su standardno za njih igrali strašno prvenstvo i onda jedan loš dan i kraj Rusi su ih baš natamburali a ovi došli po prikazanom ko prvi favorit Eura u četvrtfinale
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vjerovatno sam pobrko.
Vrh tekma.
Jeste, nisam siguran al mislim da su produžetke igrali sa Holandijom, al znam sigurno da im ga je Aršavin prikucao za gašenje svake nade 

Legendarne UEFA tekme svaki dan od 17h emituje uefa.tv
Bilo bi odlično kada bi nam BHT puštao te utakmice sa Eura 2000. i Eura 2004. Nekako taj Euro 2004. pamtim po mnogo stvari, Njemačka je ispala u grupi ako se ne varam, Češka je imala nevjerovatnu generaciju i naravno velika Grčka sve iznenadila i osvojila prvenstvo. Posebno ga pamtim po lopti Roteiro koja je vjerovatno najbolja lopta s kojom sam imao priliku igrati.
To ispadanje Švaba u grupi je tad bila prekretnica u njihovom fudbalu, gledao sam nedavno neki dokumentarac i nakon tog fijaska je krenula reorganizacija u fudbalu, od omladinskih pogona pa do svega ostalog.
Vjerujem da nam Besko zna reći više
Vjerujem da nam Besko zna reći više

Kad se sjetim moje srece kad mi je tetka iž Njemacke poklonila Roteiro 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Tad su Česi dobili sve 3 tekme u grupi nakon preokreta. Latviju i Njemačku 2-1. Onda Dansku tukli s 3-0 i dohakali im Grci.
Dosta čudno prvenstvo. Italija, Njemačka i, do tada vječni luzeri, Španci ispali u grupi, a Englezi i Francuzi u 1/4 finalu.
Najveće čudo je to što je jedna Latvija igrala na tom prvenstvu

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- legenda reala
- Kontakt:
Ma već na tom Euru su oni napravili neku smjenu tad su u A tim prebačeni Podolski,Lahm,Švajni koji će godinama kasnije činiti okosnicu Njemačke reprezentacije tu su već bili Klosea,Ballacka,Frings,Fridricha i to je bilo prvih 7/11 u narednih 5-6 godina Njemačke reprezentacije
Kakav Beško on za vrijeme ovog Eura napunio četiri godine

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I ide jos jedna liga od ovog vikenda na Sport klubu 

Prije sam se zezao da hoce kad ove lijeve lige prenositi da vidim kakav je kod njih fudbal a eto i dode i to 

-
- Kontakt:
LS,LE na Areni Sport sezone 2021-2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.