Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Jel bila dobra grkinja, yebo taxi i dirhame ??? odg.pliiiz
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ja se raspem ko zvijer Brčanska-Tušanj u 2-3 ujutro 5 KM. Jašta neg vrijedi.Beduin je napisao/la: ↑10 apr 2020, 09:26Zadnjih par puta neki gosti kod mene pozovu ih i uzmu izmedju 6-8 maraka, jos nije neka distanca da covjek kaze da vrijedi. Mislim da je poslije 23h skuplje.Heller je napisao/la: ↑10 apr 2020, 09:05Dje ba deru po pozivima, 4 KM dođe i odbaci te đe hoš. Još se nas 4 potrpa pa kod jarana na vikendicu za 4 KM . Mene bude sramota.Beduin je napisao/la: ↑10 apr 2020, 07:58
Ma dobro, mislio sam na nivou cijele Federacije za prevoze. Sjexam se da je taxi kod nas podigao cijenu na 1,5KM kad je gorivo preslo 2,20 ili tako nekako, kao i gradski prevoz, mislim da je cak gradski i vratio autobus na 1KM kasnije.
Ali sad nasi taxisti deru cijenama po pozivu, narocito tu bi trebali malo korigovati cijenu, kao i da se zna generalno na kojoj distanci je koja cijena. Neko ti naplati 1,5KM od Brcanske do Moluha, neko uzme 2KM. Generalno kod jeste povoljan taxi, ali i neujednacen kriterij.![]()
Al generalno nas taxi je jeftin za razliku od taksimetra sarajevskog.
Mene u Dubaiju sto su znali oderati, to nije humano. Par puta sam se nalazio s jednom grkinjom i presjedne mi koliko se istrosim, mogo sam komotno i kurave po klubovima birati za istu cijenu.
Kasnije sam se pomirio sa metroom, uzeo karticu i za 7 dirhama odem u pi4ku materinu. Dok je start taxija im izmedju 5-12 dirhama, zavisno imaju li u tom terminu guzve po trznim centrima i cestama, a i ako uzmes neku kratku lokaciju npr. ispadne te 9 dirhama, opet moras platiti 12 jer je to minimalno za taxi.
Od tad sam poceo cijeniti nase cijene.![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja obicno ostavim vozacu duplo u odnosu na cijenu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ne vozi se taksijem. Nego limuzina dođe po njega, šofer u odijelu s belim rukavicama. Šešir u drugo auto. Takav je gospodin leorey.
Nullius in verba
idem pješke, ne zato što volim nego zato što moram
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
I ti se zalis onda za te dirhame, zbog takvih se bos kroz vatru gazi.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Hikmeta
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Beduin
- Kontakt:
Kad platis taxi u jednom smjeru oko 40 markica, pa grcki restoran, pa popratne sitnice prije partijica sexa, a u klubovima gledas kurave svaku noc i to jeftinije prodjes, onda se zapitas katkad.
Al' eto nisam joj mog'o odoliti, volim crnke. ❤
A tek za ladies night svakog utorka brate u klubovima, ako dobijem kakav jack pot vodim par vas samo da osjetite tu car kurvaluka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
najlakse se izrugivat tuđem jadu, sad nemam ni kome prodat
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
Bundesliga
- Kontakt:
https://****/crna-hronika/u-nes ... FU6bQ0iFs4
Kako neko može dati djetetu od 16 godina da sjedne za volan?
Kako neko može dati djetetu od 16 godina da sjedne za volan?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.