Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Wolverine
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Wolverine » 29 nov 2010, 23:31

jesam li ja jedini kojem je zao cigana i casillasa veceras?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 nov 2010, 23:31

moustapha je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:šta to sad svi od jednom navijači Barselone ,pa nešta pametujete ,znam ja ko je navijač barse ,a ne vi neki sad uzmete nešta pisati
Bjezi bolan sa foruma, vidis da je svaki komentar suvisan.
pa šta ti imaš pisati ,ti navijaš za Bayen i bježi ti sa teme ,kad Bayern pobijedi Reala 5:0 ti dođi da provociraš ,sad treba da provociraju Romario,bparena ,t-mac,andres ,i drugi ,
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 nov 2010, 23:31

mah,jesi ti to meni naucio,sjedi 5.. :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 nov 2010, 23:31

Wolverine je napisao/la:jesam li ja jedini kojem je zao cigana i casillasa veceras?
Čisto sumnjam. :D

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 nov 2010, 23:32

OTNYS_YNWA je napisao/la:Hajde bar se možete dičiti da je Messi popio low kick a Puyol dobio šamarčinu. Strašno. :cry:
LFC se bori za opstanak u Eng.ligi, znaci barca bi im zabila 15 komada :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 nov 2010, 23:32

Nisi Wolvorine :cry: meni najvise zao kako kod svakog gola Casillas nemocno dize ruke slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 29 nov 2010, 23:33

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 nov 2010, 23:33

Los_Blanos2 je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Da probam šta dobro naći kod Madriđana. Hmm, pa recimo da mi se svidio onaj potez Ramosa. :mrgreen:
Tvoj Bajern Minshen od ove sada Barce mocne bi primio minimalno 10 komada gledaj kako pusite kod kuce od Mainza , Klauterna i drugi ekipica itd..

Madrid je zadnji put izgubio u aprilu od Barce, tako i vaceras..
Njegov Bayern prodje 1/8 LP. :P
#divovi

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 nov 2010, 23:34

Wolverine je napisao/la:jesam li ja jedini kojem je zao cigana i casillasa veceras?
Šta je mogao Casillas?? nije imao nikakvih šansi kod golova...sve golove (izuzev onog drugog Villinog) je primio sa 5 metara u situacijama kad je 1 na 1 sa barsinim igracima...i opet je skinuo dva cista gola Villi i Krkicu (koji ne može meda).
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 29 nov 2010, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2010, 23:34

legenda reala je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:šta to sad svi od jednom navijači Barselone ,pa nešta pametujete ,znam ja ko je navijač barse ,a ne vi neki sad uzmete nešta pisati
pa šta ti imaš pisati ,ti navijaš za Bayen i bježi ti sa teme ,kad Bayern pobijedi Reala 5:0 ti dođi da provociraš ,sad treba da provociraju Romario,bparena ,t-mac,andres ,i drugi ,
Jel bogati, a gdje piše to? :D

@blancos, pričamo o realu, pusti sad bayern. š'a 'no bi? :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 nov 2010, 23:36

legenda reala je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
tako je neile:mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 29 nov 2010, 23:36

:lol:

jel ono na kraju Ramos opet cistio karton :D :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

blaugrana1899
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana1899 » 29 nov 2010, 23:37

ja ovolake bezobrstinje u zivotu nisam vidio hahahahhahhahahha :D :D :D :D :D joj perverzija :D :D :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 29 nov 2010, 23:38

vuvu_zzz je napisao/la::lol:

jel ono na kraju Ramos opet cistio karton :D :mrgreen:

Šta Puyol kaže: Ramos daje ti kriiiiiiiila
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 nov 2010, 23:39

Glavu gore, dogodine ce biti bolje, a mozda i gore? Sta mislite o nekih 6 komaTa? :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 29 nov 2010, 23:39

Hardcore brate,hardcore. :lol:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 nov 2010, 23:40

Omerbavarac je napisao/la:Glavu gore, dogodine ce biti bolje, a mozda i gore? Sta mislite o nekih 6 komaTa? :lol: :lol:
:D :lol: :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 nov 2010, 23:41

Drag mi je Ramos postao jer je opalio samar divljaku Puyolu koji je slomio nasem kapitenu brutalno nogu!
Dio Arsenala

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 nov 2010, 23:41

Mou svaka čast čak je i čestitao Guardioli :mrgreen:
Tekmu nisam gledao(privatni razlog morao ići na put zbog stvari koja mi je bitnija od ovog) i kada sam vidio rezultat drago mi je pogledao sam highlite i jbg racku ćemo bez Pipite igrat može protiv Ajaxa iako sam rekao i prije tekme da je Barca favorit,a što ja njih volim podhebavat to je druga stvar :mrgreen:
Ovim levatima od igrača koje je stid potrčat da ne uprljaju dres mada nisu svi takvi želim da poručim **** VAM ****** MATER 8-)
(Ove zvjezdice su moje ime koje ne bi da iznosim u javnosti) :twisted:
E ovako cijeli dan se nerviram hoćul stići na tekmu i kako me kaći jedan pa drugi semafor,pa voz i na granicama ovi naši glume neke policajce hebo sam sve redom na kraju ostade nada da gledam zadnjih par minuta na koje sam i stigao,ali imao sam šta i vidjet Barca je favorit,ali ovo je sramota ovoliko nisu jači od nas nek sere ko šta hoće.
Ko spomenje suđenje nek se upuca kad izgubiš 5:0 onda ja ne znam na koga drugog nego na sebe to skrivit
Ipak se ispostavila tačna ona Mourinhova da ne treba od njega odmah očekivat rezultat,i ona moja sa početka sezone(dok nisam vidio kako igramo)da bi se zadovoljio i 1/4 LP
Čestitke Barci na pobjedi tekmu nisam gledao,ali statistika mi dovoljno govori a to je da su nas razvalili.Sada se nadam da ostanemo u trci za la ligu jer nakon ovakvih tekmi česo se desi kriza i nadam se da će Mou ostati :twisted:
I mnogo nam je Pipita falio ne vjerujem da bi ovakav rez bio sa njim izgubili bi,ali bi to bolje izgledalo
Opet je istina da mi ove sezone igramo bolje nego zadnjih ne znam kolko već godina no nažalost imamo uigraniju ekipu na drugoj strani.Ovo ej bio duel dvije najbolje ekipe na svijetu ja još stojim pri tome i vjerujem da na Bernabeu nakon ovoga bar možemo izvuć bod,u primeri smo nekako sigurni za drugo mjesto i da u LP više prođemo u drugu knockout fazu :twisted:
I da Barcelonini fanovi mogu biti sretni što je onaj levat smetao Ramosu inače bi Messi završio kod Pereza i onog vašeg možda bi čak i van stadiona otišao :lol: :P
P.S.Pitanje jedno pošto nisam gledao tekmu dal da se samo sramim rezultata il da se sramim i reza i igre :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 nov 2010, 23:41

ek0 je napisao/la:Kratko. Zelim da cestitam navijacima Barcelone na odlicnoj igri, nisu nas toliko ni posramili razultatom koliko igrom. Dosta bi meni lakse bilo da sam vidio samo rezultat, a da nisam gledao utakmicu i igru odnosno nasu neigru.

Drugo, skidam kapu Sergiu Ramosu, koliko god je ono bio nesportski potez dokazao je po 'ko zna koji put da ima srce i da je uz Casillas (koji je primio 5, ali vidjelo mu se na licu i u ocima koliko mu tesko ovo pada, a da ne kazem da je spasio bar jos 2 gola) jedini pravi igrac Reala. Svaka cast majstore, isamarao je svoje kolege iz reprezentacije radi kluba.
Zbog toga mu čestitaš ? :roll: To je meni za svaku osudu.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []