Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Drugi i posljednji put sam se zaljubio u šatoru u Hastahna parku J*** ti Sarajevo.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
da murija zna jel
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ko je gledao seriju "Covjek u visokom dvorcu", ona prica o paralelnim svjetovima, u jednom svijetu pobijedili nacisti i okupirali Ameriku, ovaj drugi svijet ovaj nas normalni.
Tacno doslo slicno vrijeme: hodas po kuci normala, sve mozes dirati, sve cisto, fino.
Izadjes vani, odma trebaju maska i rukavice, ne smijes nista dirati, cim nesto dirnes ides ruke da peres...
Ko dva razlicita svijeta
Tacno doslo slicno vrijeme: hodas po kuci normala, sve mozes dirati, sve cisto, fino.
Izadjes vani, odma trebaju maska i rukavice, ne smijes nista dirati, cim nesto dirnes ides ruke da peres...
Ko dva razlicita svijeta
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jesi ti guyioHeller je napisao/la: ↑11 apr 2020, 02:34Gledam prvi put Scream for me Sarajevo. Onaj moment kad se Bruce pojavi pa sljedeća scena. Pa ona srušena zgrada na Pofalićima pa sljedeća čitava. Šta se tamo popilo, pojebalo, popušilo i pošmrkalo. Džihad bi sad pokrenuli da samo znaju. A kako sam se tu i zaljubio sunxte ti ****. Nači Slatina-Tušanj-Pofalići-Dragodol-Irac-itd....
Let's talk about SIX baby!
Fowl95 je napisao/la: ↑11 apr 2020, 12:58Jesi ti guyioHeller je napisao/la: ↑11 apr 2020, 02:34Gledam prvi put Scream for me Sarajevo. Onaj moment kad se Bruce pojavi pa sljedeća scena. Pa ona srušena zgrada na Pofalićima pa sljedeća čitava. Šta se tamo popilo, pojebalo, popušilo i pošmrkalo. Džihad bi sad pokrenuli da samo znaju. A kako sam se tu i zaljubio sunxte ti ****. Nači Slatina-Tušanj-Pofalići-Dragodol-Irac-itd....
Joj jesam se sinoć napio sunce ti J***.
Nullius in verba
Operativni centar civilne zaštite Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) potvrdio je Feni kako su u subotu “stigla tri air traktora iz Crne Gore i djeluju u gašenju požara koji ozbiljno prijete prilazu gradu Konjicu
Hrvatska ima flotu od 6 kanadera. Kapacitet spremnika za vodu 6000 litara + 680 litara za pjenu. Cijena jednog novog kanadera je cca 20 miliona eura.
Air traktor ima kapacitet od cca 3000 l + 280. Crna Gora posjeduje nekoliko pomenutih.
Preko 50 % povrsine BiH prekriveno je sumama i svake godine susjede molimo za pomoc.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 11 apr 2020, 14:25, ukupno mijenjano 3 puta.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sad ce da pita ko ti je taj
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
**** majku jesam ja sinoc bio pijan previse ili si odgovorio nesto drugacije od ovog
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma jesam, dva puta na isti post odgovorio.
Nullius in verba
Nemam, ali ako imaš mogućnost vrati na FTV 5 ili 6.04 pogledaj nećeš se pokajati.
Nullius in verba
Here we go
zadužili se za novih 330 milki........... ko hoće da čestita neka čestita
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.