Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- the scouser
- Kontakt:
Re: Chat
Ako imas bucice kuci,lezi i "prebacuj" preko glave.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Najbolji kucni trening za grudi je propadanje sa opetrecenjem... Sklekove (ako su bez opeterecenja) mozes komotno da zaboravis, oni ce ti malo uobliciti misic, ali nece dati potrebnu masu koju zelis... Inace, nije preporucljivo raditi samo jednu grupu ili dvije grupe misica da ne dodje do asimetricnosti, ali posto pretpostavljam da ne planiras mnogo krkati, onda bi ova vjezba trebala da ti bude sasvim dovoljna... Radi 12 serija svaki 3 dan po 8-12 ponavljanja... Ako ne mozes odmah toliko, radi koliko mozes. Niposto svaki dan! Kasnije, kada dakle budes mogao, nabaci malo opterecenja na noge...nevjernik je napisao/la:Kad smo kod tog treniranja, znali iko efikasan kucni trening za grudi, odnosno za sise(osim sklekova)
Sise su mi ko kod 12-godisnjakinjapa preko zime malo da to zategnem
Nadam se da sam ti malo pomogao s ovim kratkim postom.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
nevjernik je napisao/la:Kad smo kod tog treniranja, znali iko efikasan kucni trening za grudi, odnosno za sise(osim sklekova)
što vrijeđaš dvanaestogodišnjake
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa pazi. Počneš lagano. Treba strpljenja.nevjernik je napisao/la:Ma gledo sam nesto, ima i ono sa stolicama, ali ne mogu da nadjem odgovarajuce stolice![]()
slab sam sa sklekovima drama, trbusnjaka mogu hejbet, ali sklekovi
Uradiš jedan dan 2, sutra 3, za sedmicu ćeš uraditi 10 sto posto ! I tako sebi povećavaš, na tijelu se osjeti da li može više sklekova. Vjeruj mi da ćeš za mjesec moći 30 ( čak i više ) komada ali moraš biti uporan. Nemoj da uradiš jedan dan 10 pa dva dana da ništa ne radiš, pa opet 10 od toga neće biti napretka. Znači samo učestalo, malo po malo i hop, imaš grudi ko profić.
@dreamer
na tu sam vjezbu i mislio, samo kucna varijanta, dakle bez sprava, vec sa dvije stolice, jedna sa jedne, druga s druge strane
jedan kolega mi je to preporucio, ali imam i bucicu, pa cu vidjeti, smislit cu nesto, hvala puno svima koji su dali prijedloge
na tu sam vjezbu i mislio, samo kucna varijanta, dakle bez sprava, vec sa dvije stolice, jedna sa jedne, druga s druge strane
jedan kolega mi je to preporucio, ali imam i bucicu, pa cu vidjeti, smislit cu nesto, hvala puno svima koji su dali prijedloge
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
upravu si, ima ih naprednih, ne bih nikad pomislio da imaju 12-13 godinaUnica_Liverpool_ je napisao/la:nevjernik je napisao/la:Kad smo kod tog treniranja, znali iko efikasan kucni trening za grudi, odnosno za sise(osim sklekova)
što vrijeđaš dvanaestogodišnjake![]()
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Znal ko za kakv program ili prezentaciju za učenje stranih jezika, najbolje Ruskog 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Sa dvije stolice je zafrkano to izvesti, moraju biti dovoljno visoke i stabilne. Ako imas neki kuhinjski ili kakav drugi element koji ide na L, onda mozes na dijelu gdje se spajaju staviti ruke, znaci jednu na jednu stranu, a drugu ruku na drugu stranu, i onda se lagano spustati. Dakle, licem si prema elementu okrenut...nevjernik je napisao/la:@dreamer
Probaj obje varijante, vidi kako ti je lakse. Ako imas stabilne stolice sa dobrim tezistem, onda nece biti problem...

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
da, to je to, pokusat cu to, ako mi ne bude islo, sklekovi i bucice, jbg
hvala jos jednom svima koji su predlozili
hvala jos jednom svima koji su predlozili
Joj Reala grne rane, nado sam se da mogu barem bod uzet, ali prevarih se.
imam novi igru,sad sam je smislio:
zove se:
Zahebavanje relovaca na njihovoj temi
zove se:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
poznajuci Mourinha, ocekivo sam neku 1:0, 1:1, al kad vidjoh rezultatBosco je napisao/la:Joj Reala grne rane, nado sam se da mogu barem bod uzet, ali prevarih se.
- majestic24
- Kontakt:
Ni Murinho nije vise sto je nakad bio. A ja ga smatrao velikim strucnjakom....Sad kad sretnem Murinha na pijaci reci cu mu "give me five"

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Samo polako, ne znam ko je gori od vas kad počne.T-MAC je napisao/la:imam novi igru,sad sam je smislio:
zove se:
Ma i ja sam očekivo 0:0 bez šanse, ali kad vidjeh rezultat kap me strefi.
- majestic24
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
KAFANA JE MOJA SUDBINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
KAFANA JE MOJA SUDBINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@dreamer. Ja bih razvalio te dvije stolice dok bih radio tu vježbu. 
ma bgm i mene nesto strah, 196 cm, oko 100 kila 
- Unforgotten
- Kontakt:
E sutra kad ga sretnešna toj tamo stočnoj pijaci, uputi mu srdačan pozdrav od mene. Jedna utakmica ne odlučuje ništa, Mourino je trenutno Bog taktike.majestic24 je napisao/la:Ni Murinho nije vise sto je nakad bio. A ja ga smatrao velikim strucnjakom....Sad kad sretnem Murinha na pijaci reci cu mu "give me five"![]()
![]()
![]()
Nedaj se Mou.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
KAd naletim na Murinja vodim ga na peticu s lukom

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Sheyi i 1 gost.