FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nego braco malo me panika uhvatila kako i šta ćemo sa Željom ,situacija je bas **** financijska
neće biti lako .Nadam se da u klubu imaju neko rijesenje ono sto ja znam da je bas ****.Volio bih da nam neko iz uprave se obrati šta i kako ,imamo taj kredit ,imamo dugovanja prema igračima ,valjda će na dobro i da se iz ovoga izvučemo .

Gasiml se
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Znas ti kako ces privuci Rokoka. Napises negativu i eto ga 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Poželio sam vas sve <\3
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Tebe najmanje, ali eto jesam.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Eto te kao Kristić teška srca

Braco šta mi je sa mamlazom? Brat ga je poželio
- Taurus1999
- Kontakt:
Zna li neko gdje se moze pogledat onaj dokumentarni film o Dzeki s prevodom na engleski/njemacki? Eno Dzeko ga je skoro citavog na story stavio.. vidim i Amar Osim je intervju radio.
Zadnja izmjena: Taurus1999, dana/u 11 apr 2020, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nista njemu ne fali cim tandrce i iznajmljuje sa Ikicem one romobile ili kako se ti vec zove pa se vozaju po Sarajevu.
Navodno, 24.5. nastavak Premijer lige BiH, bez gledalaca do kraja.
Ja iskreno cesto pomislim...gledam ove velikane, pa i ove klubove iz regiona, svi u problemima, svi govore da sport generalno nece biti isti, da ce pare biti veliki problem. E sad...nama su svakako uvijek i bile, al kako ce biti sad...KANA je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:15Nego braco malo me panika uhvatila kako i šta ćemo sa Željom ,situacija je bas **** financijskaneće biti lako .Nadam se da u klubu imaju neko rijesenje ono sto ja znam da je bas ****.Volio bih da nam neko iz uprave se obrati šta i kako ,imamo taj kredit ,imamo dugovanja prema igračima ,valjda će na dobro i da se iz ovoga izvučemo .
Vi morate racunati da su tamo milionski ugovori, sponzori i slicno. Niko kod nas fudbal prerazvijen pa da ce se srozati. Bit ce sve isto kao i do sada. Ovi veci klubovi ce se izvuci kad bude opet publika, sponzori, a ovi ostali ce isto imati problema kao i do sada.
Ovim vecim ligama ce ovo biti bas tezak udarac jer haj ti isplacuj milione i milione dok se ne vrati sve u normalu.
Ovim vecim ligama ce ovo biti bas tezak udarac jer haj ti isplacuj milione i milione dok se ne vrati sve u normalu.
Ovo sto Ljoze govori sreća pa je Amar maksimalno smanjio troškove i da su svi oni igrači sa velikim platama dobili papire i pristali na raskid ugovore ,sad nas Tito nebi spasio.Ali ovu temu namjerno pokrećem ( ti znaš i zasto) volio bi da malo vidim generalno kako Vi razmišljate da li ste još uvijek za Nikom te Nedamo ili da se nadje ipak neki model da neko investira ?Dejan1921 je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:59Ja iskreno cesto pomislim...gledam ove velikane, pa i ove klubove iz regiona, svi u problemima, svi govore da sport generalno nece biti isti, da ce pare biti veliki problem. E sad...nama su svakako uvijek i bile, al kako ce biti sad...KANA je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:15Nego braco malo me panika uhvatila kako i šta ćemo sa Željom ,situacija je bas **** financijskaneće biti lako .Nadam se da u klubu imaju neko rijesenje ono sto ja znam da je bas ****.Volio bih da nam neko iz uprave se obrati šta i kako ,imamo taj kredit ,imamo dugovanja prema igračima ,valjda će na dobro i da se iz ovoga izvučemo .
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Trudi se covjek da misli pozitivno, ali ako se liga nastavi bez navijaca to je bas hendikep za klub. Racunajuci da cemo imati 5,6 domacih tekmi, uz adekvatnu popunjenost, klub bi mogao ostati kratak za 300,400 hiljada km. (Puna Grbavica - cca 100.000km)
Kako li cemo pregurati do kraja sezone sto se tice finansija, to je misterija. Pored finansija, podrska navijaca na tekmi zna biti presudna, tako da ima i taj faktor. Mada, znajuci da u ekipi ima par ovih sto pucaju pod pritiskom, mozda ce im biti lakse igrati bez publike.
Ono sto mi mozemo, u slucaju da se bude igralo bez publike, je da ponovo pisemo zahtjev klubu da odstampaju karte za svaku domacu kako bi kupovinom simbolicnih ulaznica ipak pomogli klubu.
I recimo za vrijeme domace tekme, da se okupimo na pomocnom i da zagrmimo da se kompletan dio grada trese od pjesme manijaka, pjesme Zeljovaca...
Kako li cemo pregurati do kraja sezone sto se tice finansija, to je misterija. Pored finansija, podrska navijaca na tekmi zna biti presudna, tako da ima i taj faktor. Mada, znajuci da u ekipi ima par ovih sto pucaju pod pritiskom, mozda ce im biti lakse igrati bez publike.
Ono sto mi mozemo, u slucaju da se bude igralo bez publike, je da ponovo pisemo zahtjev klubu da odstampaju karte za svaku domacu kako bi kupovinom simbolicnih ulaznica ipak pomogli klubu.
I recimo za vrijeme domace tekme, da se okupimo na pomocnom i da zagrmimo da se kompletan dio grada trese od pjesme manijaka, pjesme Zeljovaca...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma ima da nas bude 10.000 hiljada oko stadiona. 3 milje iznad juga na tranzitu, 5 milja na pomocnom i 2 milje na parkingu iza istoka. Kakav bi to show bio, Evropa bi pisala o nama...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers i 9 gostiju.