Ma povescemo i Rokoka, Delu i Keru.
Irfo i Oske, svakako, su u VIP lozi.
Ma na Osketa zaboravi, on ganja da dobije propusnicu da može biti u svlačionici kako bi vidio Boju brata u gacicama ,zamisli da on radi onaj izvještaj pa to bi bilo 90 posto snimke iz svlačionice pa vidiš koji je meni stavio avatar kad ga je Bojo zabijo
Tesko da neko nesto moze najaviti bez dogovora.
Bez dogovora i pristanka samo dajes sansu da popijes tuzbu. Tako da ako postoji ta ideja, plan sta god igraci moraju pristati da bi mi bili cisti i sigurni. Ako pristanu nemaju se sta buniti.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
citav zivot me ovo prati ,sve koke koje su me kao mrzile su me u sustini najvise volile a sto ti je sudbine evo na forumu me rokoko kao ne voli brata a u sustini samo je ljut kad me nema
Cuo sam da ce za 10 dana klubovi dobiti odobrenje da mogu poceti sa treninzima
slika je legendarna, vrti se već godinama po forumima, ali nisam siguran zašto je ovoliko ljudi, morao je biti neki dobar razlog za to. u pitanju je prvenstvena utakmica sezone 63/64, i mi i grobari smo bili u sredini tabele, nisam siguran šta je tačno bilo u pitanju, bilo je navodno taj dan preko 25.000 ljudi na grbavici
Razno:
a) zajednička inicijativa klubova i Saveza prema entitetskim vladama i Vijeću ministara u vezi sa uključivanjem klubova u program finansijske pomoći;
b) razmatranje drugih opcija i načina pomoći nogometu / fudbalu u BiH, u cilju ublažavanja posljedica izazvanih situacijom zbog COVID-19.
O ovom sam vam pricao. Zajednicki pokusati nacine nacine da se ovo prevazidje pa bar da bude sve isto pa da se moze krenuti u bolje.