Ovo mjesecno barem jednom moram pustit, do prije godinu sam znao svake sedmice..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovo mjesecno barem jednom moram pustit, do prije godinu sam znao svake sedmice..
Ja pustim milicu todorovic kad taj video na preporuceno i onda kroz 10 min vec sam na proslavi titule sa skinutom majicom i pjesmama
Nije uopste guzicom zatvorio. Covjek se bori za svoja prava. Nije nastetio klubu nista. Strasan igrac. Ne vjerujem da ce ikad vise kod nas doci, a ja bi volio iskreno. U sredini je Makelele..
Treba vidjeti sa forum kriticarima, jesu li ovo jos uvijek isti oni "narkomani"?!Lecler je napisao/la: ↑13 apr 2020, 17:05Horde Zla i FK Sarajevo su organizovali humanitarnu aukciju sa dresovima prvotimaca uz potpis (Velkoski,Ahmetović,Tatar,Sušić ) i sav prihod od prodaje dresova ide u pomoć za ugrožene u trenutnoj situaciji. Dresovi su sinoć rasprodani i skupljeno je 1420 KM.
UNFKS - "Horde zla"
Čekaj malo, zemljače.Pitar6785 je napisao/la: ↑13 apr 2020, 15:48Da predlozim ovim amaterima sto se zovu sportski novinari, kako da pomognu i nama i sebi. Napravite INTERVIEW SA PIDROM HEBIBOVICEM. Takode napravite interview sa rogatickim dezerterom i njegovim babom bakirom da vidimo hocel se kosevo napravit za kategoriju 3.
Kad ovo odradite dobicete nove prijedloge.
Adukor je ispao ne korektan vise nego duljevic i suncokret.
Okreno nam je leda kad smo trebali pomoc naj vise, fala bogu pa njegov izostanak nas nije kosto a mogo je.
Ulozili smo u njega mnogo novca, davali mu platu 6 mjeseci za nista tuzio nas sindikatu jer je treniro sa juniorima pa smo ga morali vratit da trenira sa prvim timom, i sad otisao vani pokazao se kao los ljudi ga sutnuli haj sad ko vratio bi se mrs u pm i ti lazic..
Dulja je bio najbolji igrac igro je pravio je razliku suncokret je bio malo vise od prosjeka niko zalio nije kad je otiso, al adukor je bio prosjecan igrac nije bio nikakva extra prevaga, plus mu je bio sto se slabo povredzivo i sto je mogo igrat dvije pozicije..
Nebih ga vratio, al ako marinko smatra da mu treba onda nek bude tako..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], JavierBosnia, nedimmmm1337 i 56 gostiju.