Tako je, pet sest dana priprema i pocinje, nece u tursku na pripreme
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Pozdrav svoj plavoj braći posebno instagram stalkere 

@kolezeljovac jesmo li ovo mi?

Poz z z z
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
sto bi jedan doktor i gospodin rekao ....glupi amazon
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kolezeljovac
- Kontakt:

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Detalji sa danasnje videokonferencije saveza šupaka:
OPCIJA 1:
- Nastavak takmičenja 3.maj. Pripreme bi počele 20. aprila. Igralo bi se u 11 vikenda, bez vanrednih kola, sa odigravanjem Kupa BiH po unaprijed planiranom sistemu.
OPCIJA 2:
- Nastavak takmičenja 17. maj, početak priprema klubova 3. maja. Broj slobodnih vikenda je sedam, što znači da bi se igrala četiri kola u srijedu. Kup BiH bi se u tom slučaju skratio na po jednu utakmicu do kraja. U obje ove varijante planirani kraj takmičenja je 30. jun.
OPCIJA 3:
- Nastavak takmičenja 24. maja, a pripreme bi počele 10. maja. Igralo bi se osam vikenda uz tri kola srijedom, dok bi se u Kupu igrala jedna utakmica. Planirani kraj je 12. jul.
OPCIJA 4:
- Početak takmičenja je 31. maj, a pripreme bi počele 17. maja. Broj slobodnih vikenda je osam, uz tri kola srijedom. Kup bi se igrao srijedom uz mogućnost smanjenja na po jednu utakmicu. Planirani kraj prvenstva je 19. jul.
OPCIJA 1:
- Nastavak takmičenja 3.maj. Pripreme bi počele 20. aprila. Igralo bi se u 11 vikenda, bez vanrednih kola, sa odigravanjem Kupa BiH po unaprijed planiranom sistemu.
OPCIJA 2:
- Nastavak takmičenja 17. maj, početak priprema klubova 3. maja. Broj slobodnih vikenda je sedam, što znači da bi se igrala četiri kola u srijedu. Kup BiH bi se u tom slučaju skratio na po jednu utakmicu do kraja. U obje ove varijante planirani kraj takmičenja je 30. jun.
OPCIJA 3:
- Nastavak takmičenja 24. maja, a pripreme bi počele 10. maja. Igralo bi se osam vikenda uz tri kola srijedom, dok bi se u Kupu igrala jedna utakmica. Planirani kraj je 12. jul.
OPCIJA 4:
- Početak takmičenja je 31. maj, a pripreme bi počele 17. maja. Broj slobodnih vikenda je osam, uz tri kola srijedom. Kup bi se igrao srijedom uz mogućnost smanjenja na po jednu utakmicu. Planirani kraj prvenstva je 19. jul.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
U tom slučaju domaćin u polufinalu bi bio biran na osnovu žrijeba, dok bi finalna utakmica bila igrana na neutralnom terenu, na stadionu kojeg odredi N/FS Bosne i Hercegovine.
Sve ove prijedloge, kako one oko Premijer lige BiH i Kupa BiH, moraće da "verifikuju" i klubovi. Na video konferenciji klubova koja je zakazana u srijedu oni bi trebali da se izjasne za koju su od ponuđenih opcija.
Sve ove prijedloge, kako one oko Premijer lige BiH i Kupa BiH, moraće da "verifikuju" i klubovi. Na video konferenciji klubova koja je zakazana u srijedu oni bi trebali da se izjasne za koju su od ponuđenih opcija.
i virtuelno ih razbijamo
Kakav PES izgled Doline..! Poželio sam Boga mi...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ko ima Netflix, preporucujem seriju Sunderland till I die.
Onako zanimljivo, u detalje se opisuje sta znaci voditi klub, sta se sve desava iza kulisa, napetost u prelaznom roku itd itd. Nije losa serija za ubit vrijeme i mozak na pasu, pogotovo kome nedostaje futbol. A i navijaci su ukljuceni u rasprave.
Onako zanimljivo, u detalje se opisuje sta znaci voditi klub, sta se sve desava iza kulisa, napetost u prelaznom roku itd itd. Nije losa serija za ubit vrijeme i mozak na pasu, pogotovo kome nedostaje futbol. A i navijaci su ukljuceni u rasprave.
Pogledaj @Osim13 taj film ne bi li naucio kako se klub vodi 

Mislim da sam vidio jednu scenu iz te serije, kad dobiju papir sa preporucenim igracima koje bi mogli dovest i jedan od njih Zlatankerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 apr 2020, 23:12Ko ima Netflix, preporucujem seriju Sunderland till I die.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pogledaj gdje taj Sunderland sad

Moraš naučiti cijeniti ono šta radimo, samo se bojim da to ne shvatite kasno

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ooo prijatelju irfoni, ziv si. Dje si jebote, zabrinuo sam se.
Garant nesto mutis u klubu, cim si se usutio.
Garant nesto mutis u klubu, cim si se usutio.
mozemo li mi na tellemahu gledati tu seriju
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sta raditi drugo u 2 ujutro nego
I treninge naravno

Sve ispocetka

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.