Villareal je igrao polufinala Evropa lige i LP , konstantno su u vrhu Spanskog nogometa ,bez novaca od Arapa ili Rusa

valjda ovaj covjek bolje zna od nas sviju :
IZVANREDNA pas igra Villarreala je ispit godine za našu obranu", poručio je Dinamov trener prije puta u Španjolsku gdje Dinamo igra pretposljednju, petu utakmicu u skupini Europske lige.
"Villarreal je za mene jedna od najboljih europskih ekipa.
Jedina u Europi koja se može približiti Barceloni, ali ne je i dostići. Odlikuje ih igra pasa, izmjena mjesta, improvizacija napada i svih akcija koje ne postoje u udžbenicima. To je talent, kompaktnost, tehnika. Dodavanja u intervalima od prve i druge. Ono što je pokazala Barcelona koliko je godina ispred ostalih, a oni su jedini koji se s njima mogu usporediti. Ne slažem se da su u Zagrebu igrali s dosta igrača koji inače nisu u prvoj momčadi - Šimi se još vrti od onog njihovog Amerikanca." (Jozy Altidore op.a.)
"Villarreal je za mene jedna od najboljih europskih ekipa"
"Oni u ovom natjecanju imaju aspiraciju ići do kraja. Da sam pesimist, rekao bih da ne idemo, čemu trošiti novac. Da smo na okupu imali sve igrače i bolji teren, mogli smo više raditi na taktici. Pokušat ćemo nešto, ali nemamo nikakav presing. Pobijedili ili izgubili, nama je utakmica odluke ona protiv PAOK-a."
"Villarreal je bolji, ali bili su bolji i u prvoj utakmica pa smo mi pobijedili. Momčad uvijek pripremam na pobjedu. Mi bismo u Solunu od deset utakmica dobili osam, jednu igrali neriješeno, a jednu izgubili. Fudbal je inegzaktna nauka i zato je zanimljiva. Njega je lako shvatiti, a ne znati, zato svi sve znaju", ponudio je Vaha jedan od svojih tijekova misli.
"Ne smijemo kao Real imati dva igrača koji ne igraju u oba pravca"
"Najveća greška Reala protiv Barcelone je bila što oni nisu momčad koja se zna braniti. U Realu nisu imali dva igrača koji igraju u oba pravca. Zato svih naših deset igrača mora natopiti dresove znojem i znati čitati igru protivnika. Moramo igrati u bloku, biti zgusnuti i smanjiti intervale među linija. To se može napraviti, ali uz punu koncentraciju svih 90 minuta. Jesmo li mi u stanju to napraviti, to je veliko pitanje. Oni su nakon utakmice u Zagrebu bili ljuti i bit će iznimno motivirani na svom terenu. Njihov trener mi poslije poraza na Maksimiru nije želio ni pružiti ruku", otkrio je Vaha.
Koliko bi bili bolji da ste imali normalne uvjete za trening, a ne blato na kojemu ste se pripremali za Villarreal?
"Dvadeset posto. Kada se intenzivno pripremate na blatu, potrošnja i opterećenje mišića je mnogo veća, ali sa sličnim uvjetima sam se susretao u Lilleu. Danas popodne idemo na jedan stadion (teren u Veslačkoj, op.a.) gdje su mi rekli da je bolji teren."
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡