Naredno kolo:

Lista strijelaca:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

ČudoOTNYS_YNWA je napisao/la:U strašnoj su formi i ne znam šta se može desiti da ove godine ne osvoje Bundes ligu.

Tipicno za njih. Sa promjenom trenera ce nekim cudom doci do Europe, pa ce opet u narednoj sezoni krenuti sve po starom i tako u nedogled...amerosm je napisao/la:Nakon sto je Marica zbog glupog crvenog kartona morao "iskesirati" 50.000 €, VfB je nastavio s kaznama i danas je takodjer Zdravko Kuzmanovic morao "iskesirati" 30.000 €, a kao razlog je naveden, sto nije skupa s ostalim saigracima nakon utakmice otisao da se pozdravi s navijacima, a zahtjev trenera. Mislim da Keller polahko gubi konce u ekipi Stuttgarta i da treba ocekivati novu promjenu trenera vec u Januaru.
Imam ja par kandidata za njegove usluge.geronimo je napisao/la:Meier najuren iz Kelna, da Bogdo krelac nigdje više ne našao posla.![]()
ejjj a sto ne bi otisao u dortmund pa da i vi malo pocnete gubit bodoveHare_BvB je napisao/la:Imam ja par kandidata za njegove usluge.geronimo je napisao/la:Meier najuren iz Kelna, da Bogdo krelac nigdje više ne našao posla.![]()
Ne smije taj više ni izgovorit: ''Dortmund''.effe_sa je napisao/la:ejjj a sto ne bi otisao u dortmund pa da i vi malo pocnete gubit bodoveHare_BvB je napisao/la:Imam ja par kandidata za njegove usluge.geronimo je napisao/la:Meier najuren iz Kelna, da Bogdo krelac nigdje više ne našao posla.![]()
![]()
![]()
joj treba ga nagovorit to nam je nada
![]()
![]()
![]()
a mozda covjek ode u hsv
![]()
![]()
![]()
to me ne bi cudilo....sad ce mi amerosm zamjerit....ne brini nema takvih spekulacija imate vi reinhardta
![]()
![]()
![]()
on i dieter mogu pod ruku....dva najuspjesnija menadzera , ali za ruiniranje klubova...samo dieter ce tesko uspjet unistit bas sve volkswagenove milione al nikad se ne zna kod njegaamerosm je napisao/la:Taj je svoje zavrsio (isto kao Labbadia), mada FC Podolski nije srozao kao sto je to uradio s BVB-om. Slazem se s Haretom da bi najbolje bilo da ode u City, jer je njima sve interesantno sto je iznad 20 miliona eura, a on ima iskustva u tome dok je bio u BVB-u.
No po meni najbolja kombinacija bi bila da ode u Vukojebinu, mislim da bi on i onaj ludi "glavonja" uspjeli VW dovesti pred bankrot.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.