Prvi dan Bajrama ti je taj datum

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Prvi dan Bajrama ti je taj datum
Ovo nije loša varijanta.LjoZee je napisao/la: ↑15 apr 2020, 16:15"Bit će neke stvari koje su obavezne. Dezinfikcioni tuneli će biti obavezni na utakmicama. Druga stvar ima prijedlog s pet izmjena jer će biti dosta ubačenih srijeda u raspored jer jasno je da klubovi nemaju širinu da izdrže sve to. Drago mi je što je većina klubova i oni što nisi bili za nastavak sada su eto 99% njih da se liga nastavi i da se prvenstvo riješi na zelenom terenu", zaključio je Šoše na kraju razgovora za SportSport.ba.
1% onaj iz Borca![]()
1/1LjoZee je napisao/la: ↑15 apr 2020, 16:15"Bit će neke stvari koje su obavezne. Dezinfikcioni tuneli će biti obavezni na utakmicama. Druga stvar ima prijedlog s pet izmjena jer će biti dosta ubačenih srijeda u raspored jer jasno je da klubovi nemaju širinu da izdrže sve to. Drago mi je što je većina klubova i oni što nisi bili za nastavak sada su eto 99% njih da se liga nastavi i da se prvenstvo riješi na zelenom terenu", zaključio je Šoše na kraju razgovora za SportSport.ba.
1% onaj iz Borca![]()
1%?MortemHz je napisao/la: ↑15 apr 2020, 16:461/1LjoZee je napisao/la: ↑15 apr 2020, 16:15"Bit će neke stvari koje su obavezne. Dezinfikcioni tuneli će biti obavezni na utakmicama. Druga stvar ima prijedlog s pet izmjena jer će biti dosta ubačenih srijeda u raspored jer jasno je da klubovi nemaju širinu da izdrže sve to. Drago mi je što je većina klubova i oni što nisi bili za nastavak sada su eto 99% njih da se liga nastavi i da se prvenstvo riješi na zelenom terenu", zaključio je Šoše na kraju razgovora za SportSport.ba.
1% onaj iz Borca![]()
![]()
Ne vjerujem da imaju razloga oni..Osim13 je napisao/la: ↑15 apr 2020, 16:491%?MortemHz je napisao/la: ↑15 apr 2020, 16:461/1LjoZee je napisao/la: ↑15 apr 2020, 16:15"Bit će neke stvari koje su obavezne. Dezinfikcioni tuneli će biti obavezni na utakmicama. Druga stvar ima prijedlog s pet izmjena jer će biti dosta ubačenih srijeda u raspored jer jasno je da klubovi nemaju širinu da izdrže sve to. Drago mi je što je većina klubova i oni što nisi bili za nastavak sada su eto 99% njih da se liga nastavi i da se prvenstvo riješi na zelenom terenu", zaključio je Šoše na kraju razgovora za SportSport.ba.
1% onaj iz Borca![]()
![]()
Zvuči mi više ko iz Zapadne Hercegovine
Nerealno je i traziti i razmisljati o tome u ovakvoj situaciji o toj duzini priprema. Nemas toliko vremena za pripreme. Nasi puleni ponekad skoknu do stadiona malo sa loptom raditi, a mislim da i drugi vjezbaju koliko-toliko redovno.
Izgleda Osmankovicu malo svanulo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.