Muzika - Arhiva postova
Moderator/ica: insider
- BlueBosnian
- Kontakt:
Re: Muzika
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
-
jolicnikola
- Kontakt:
i moj rođak Emir HotCaptain4 je napisao/la: ↑07 apr 2020, 19:29
Od 4:35 počinje najbolji domaći solo svih vremena koji samo jedan čovjek može odsvirati perfektno. Predrag Kovačević Kovalski, gitarista grupe Zabranjeno pušenje od '87. godine do raspada našeg najboljeg benda. Čovjek iz sjenke Neleta i Seje, a brutalan talent na gitari. Neponovljivo.
tz tz tz tz tz tz
Nadam se da ima jos nekog ko voli ovog covjeka.
We will never, we will never, we will never die!
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
GOAT balkanske muzike, kakve azre i dugmad i slicna jugonostalgicarska sranja
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Koolade je bog.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑17 apr 2020, 13:01GOAT balkanske muzike, kakve azre i dugmad i slicna jugonostalgicarska sranja
Mnogo respekta za kuje i lasere, dramu i istinu ali vojko, bar za mene, nije sustigao tramovce i bahatteea.
Meni najbolja stvar sa balkana ikad. 78 prejebenih lajnova(samo genije moze napisati nesto ovakvo) uz brutalnu kontrolu nad atmosferom. Bahattee te tjera da slusas svaku rijec, a nered ima najjebeniji ulet ikad.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ko gotivi Kendricka bit ce prijatno iznenađen, sredina klipa
Trebalo bi napraviti jednu temu koja ce se vise baviti diskusijom o muzici a manje objavom pjesama sa youtubea 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Imao sam i ja sličnu ideju nakon što sam napisao onih par postova na temi sa albumima.
Ima nas koji bi vrlo rado progovorili koju ozbiljno i imali šta za reći na tu temu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sad cu nam onda ja temu napravit da prozborimo koju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Donnie Darko
- Kontakt:
breh
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 2 gosta.