Sve zavisi,u ovakvom stanju Butmir nikako,ali uskoro ce se raditi modernizacija tako da ce sigurno biti ljepseLaznjak je napisao/la: ↑16 apr 2020, 12:01Po meni Butmir ni slucajno.
Sta bi od Otoke uradili kad bi uselili i kakav bi stadion napravili, pricalo bi se. Ondje mozes napraviti sta hoces, jer rusenjem tribine pomjeris teren prema rijeci, a iznad mozes tribinu napraviti, ispod nje tece Milja i ima prolaz za setanje. Derbi ne bi bio problem, jer bi kone dolazile preko malog mosta na Otoci i parking opet imas. O tramvaju da ne pricam. Dobar arhitekta ondje moze svasta napraviti, ako Olimpc zaista ide svojom voljom, ne smije se propustiti prilika.
Ispod istoka na Otoci
Ma da ja ne bi ni Butmir ni Otoku,Butmir jer volio bi da ono ostane trening kamp,a neka Olimpiku otoka..Najbolje po meni Halilovici,ma da bio bi zadovoljan bilo gdje bude samo da ne moramo u Zenicu..Ne iskljucujem ni Kosevo naravno,jer je lokacija odlicna..Eh kad bi to bilo nase vlasnistvo to bi bila perverzija.Nikad se ne zna,mozda i bude nase vlasnistvo..Onaj lopov govori kako bi nam prodao za 1 marku zemljiste,da je to stvarno,ja bi dao pare da se kupi