Bas to. Pa on je dugo cekao pozit Holandije. Kasnije tek shvatio da se to nikada nece desiti pa pristao igrati za nas. Totalno nerealno misljenje o sebi ima.Ghuraba je napisao/la: ↑15 apr 2020, 11:56Slazem se s 90% stvari i puno toga je Haris onako direktno i bez umotavanja rekao (sto mnogi ne smiju). Medjutim, i on sebe debelo precjenjuje. Imas utisak da se radi o Iniesti, a ne o nekom prosjecnom fudbaleru. Kaze, protiv Argentine je trebala igrati ekipa koja je izborila prvenstvo. Sve ok, ali nije mi jasno sta je ocekivao - da igramo s njim, Pjanicem, Misimovicem i Lulicem u veznom redu, a u napadu s Dzekom i Ibisevicem? Kaze, ako tu krene po zlu, onda nesto mijenjaj i eksperimentisi. Kao da ti u te 3 utakmice na SP imas vremena za eksperimentisanje i kao da mozes igrati s petoricom igraca koji u defanzivi ne postoje.Po meni je on za reprezentaciju odigrao taman koliko i zasluzuje, ako ne i malo vise od toga i ne vidim razloga da se buni sto nekad nije igrao vise. A, svaka cast za sve ostalo ste je rekao vezano za 'strucnjake' koji su nas vodili zadnjih 10+ godina.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Haris Medunjanin
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
To je inace posao novinara da iznesu takve stvari. Ali nasi novinari il bolje reci sluge savezove i sda sluge koji se nazivaju novinarima nemaju muda za to. Nisam sad nesto listao medije zadnji dana ali sumnjam da je i jedan medij to prenio sto je Hare rekao. Bitno je k.urcine popusiti dzeki i ostalima za dres i sliku. I uz to najbitnije pitanje postaviti, „kakva je atmosfera u repki“. Sramota od novinara...
Tuta Petrov
Realno, on je igrač otprilike za lige i timove u kojima je igrao, a i takav je Iniesta za većinu igrača koji su prodefilovali kroz reprezentaciju i išli na SP.
Mnogo toga što je rekao, nema veze sa njegovim kvalitetom i tiče se javašluka u i oko reprezentacije i to je bitna stvar. Sad bi neki da priču razvodne rugajući se Harisovim kvalitetima, je li htio igrati za nas ili holanđane bla,bla.
Što @Maestro kaže, nijedan od (kvazi)novinarskih ljigavaca nije izvjestio o Medunjaninovom intervjuu, ali jesu koliko Amra može trbušnjaka napravit.
na nekim i kompletan video zakacili..
ventola se zalio kako je oslobodjenje napravilo 5-6 clanaka iz ovog podcasta.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kada bi davao PES rejting, Medunjanin 74 , Duljevic 48, Sarić 50, Rahmanovic 35
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zato su mi već sada dragi igrači poput Demirovića, Dedića i Gazibegovića, dijaspora koja je prošla sve omladinske selekcije. Zaista je neupitna njihova ljubav prema reprezentaciji, i nadati se da će uspjeti.Drape je napisao/la: ↑16 apr 2020, 19:36Za trenere se znalo kakvi su, nije mi Medunjanin otkrio da je Meša previše strašljiv da bi bio uspješan trener. Pokazao je i nešto drugo: Igrač koji je do "U23" igrao za Holandiju i odbijao poziv BiH, kojem je priča "kako se to kod nas u Holandiji radi", to nije igrač kojeg je lahko imati u timu. u reprezentaciji ima i igrača sa još većim egom, sa manje patriotizma i sa gorim karakterom od njeg, lakše je upravljati svlačionicom Reala nego našom.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Demirovic ce dobiti poziv sa 27,28 godina kada Dzeko odluci da ne moze vise ni setat po terenu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 apr 2020, 19:54Zato su mi već sada dragi igrači poput Demirovića, Dedića i Gazibegovića, dijaspora koja je prošla sve omladinske selekcije. Zaista je neupitna njihova ljubav prema reprezentaciji, i nadati se da će uspjeti.Drape je napisao/la: ↑16 apr 2020, 19:36Za trenere se znalo kakvi su, nije mi Medunjanin otkrio da je Meša previše strašljiv da bi bio uspješan trener. Pokazao je i nešto drugo: Igrač koji je do "U23" igrao za Holandiju i odbijao poziv BiH, kojem je priča "kako se to kod nas u Holandiji radi", to nije igrač kojeg je lahko imati u timu. u reprezentaciji ima i igrača sa još većim egom, sa manje patriotizma i sa gorim karakterom od njeg, lakše je upravljati svlačionicom Reala nego našom.
Ako mislimo na bilo kakvu buducnost, onima koji pokazu kvalitet mora se dati sansa, pa makar klupirao i najvecu zvijezdu.
Tako se stvaraju buduce zvijezde, takav je bio i Dzekin put u repki.
Neki ne bi dobili poziv tamam za Real da igraju..A neki imaju poziv i posle godinu dana tribina... Takav nam savez, takvi i selektori.
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Goalgetter
- Kontakt:
Za ostalo, naravno pohvale sto je iznio u javnost.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jest tu glup ispao, priča vamo kako je drugačije, imaš taktiku ovo ono. Kad je taktički klupiran žali se...Goalgetter je napisao/la: ↑16 apr 2020, 23:49Hare se i dalje ne moze pomiriti cinjenicom da nije mogao igrati protiv jacih timov zajedno sa Misketom i Pjanicem u veznom redu, zasmetala mi je ta neka njegova arogancija u vezi toga kao da je neka velika nepravda ucinjena, a zapravo je s razlogom startao npr. Besic protiv Argentine.
Svaka mu cast za ovo!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 apr 2020, 23:56Jest tu glup ispao, priča vamo kako je drugačije, imaš taktiku ovo ono. Kad je taktički klupiran žali se...Goalgetter je napisao/la: ↑16 apr 2020, 23:49Hare se i dalje ne moze pomiriti cinjenicom da nije mogao igrati protiv jacih timov zajedno sa Misketom i Pjanicem u veznom redu, zasmetala mi je ta neka njegova arogancija u vezi toga kao da je neka velika nepravda ucinjena, a zapravo je s razlogom startao npr. Besic protiv Argentine.
Ipak, najjacih dio je kad se zadao da objasni kako ni najvazniji igracki nemaju pravo da rade sta zele, i pola min kasnije kaze "dobro Begovic je uradio neke stvari to stoji, ali on ima pravo na to jer je najbolji golman"
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: 231983, AmorVincitOmnia, atomac123, Austinpowers, Beli98, boki86, bordobijeli, Bosnjo22, dariolovrinovic00, dark44, dedo26, eaglebvb09, Edincapitano, ELDIABLO20, Frankie, GG3, Goalgetter, Halix131, HariTz, Iceplayer, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kovacic, LenyYoro15, lisander, Majstorinho, Marokanci58, Matterhorn22, Mostarska, Mumk63, Napapijri, NebeskaSila96, NKZ199207, perun, prisonbreak, random11, RaZuti, RoadRunner85, rukometubih23, Scholl, Shevko, Slobodanpad1945, soccerfan, Soli, Tihi, tuzlanskinacin, VensanKasel, Zeka, Zgemboo89, ZmajOdBosne33 i 381 gost.