https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro ... nce_LeagueDerdiyok je napisao/la: ↑08 apr 2020, 00:00Ovo izgleda na FM-u ubačeno ovo novo takmičenje. Završio sam treći u grupnoj fazi EL u sezoni 2022/23, kad piše da sam sa trećim mjestom izborio prolazak u KO fazu Euro Cup II. :S
EDIT: Naravno, od svih Legia, Plovdiva, Steaua, Trabzonspora...mene zapadne Lazio![]()
Football Manager 2020
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2020
Otisao iz Sarajeva nakon 11 godina i 11 titula prvaka sa 130 miliona funti u plusu, u prelosi Milan koji od 2011 nije uzeo titulu. Doveo tri igraca iz Sarajeva koji imaju 4,5 zvjezdice i odma uzeo duplu. Inace Milan bio u finansijskom minusu sto mi nikako nije jasno kako, al evo situacija se u drugoj sezoni poboljsava 

Trebao si ih prodati za "džaba" Milanu, pa tek onda otići tamomenadjer je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:10Otisao iz Sarajeva nakon 11 godina i 11 titula prvaka sa 130 miliona funti u plusu, u prelosi Milan koji od 2011 nije uzeo titulu. Doveo tri igraca iz Sarajeva koji imaju 4,5 zvjezdice i odma uzeo duplu. Inace Milan bio u finansijskom minusu sto mi nikako nije jasno kako, al evo situacija se u drugoj sezoni poboljsava![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
A bukvalno sam ih uzeo dzaba, svu trojicu za nekih 40 miliona ukupno kupio, sto je tuga. Ja ih ne bi dao ispod 100 miliona. A odma su sve rasprodali za sicu cim sam otisao.Derdiyok je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:23Trebao si ih prodati za "džaba" Milanu, pa tek onda otići tamomenadjer je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:10Otisao iz Sarajeva nakon 11 godina i 11 titula prvaka sa 130 miliona funti u plusu, u prelosi Milan koji od 2011 nije uzeo titulu. Doveo tri igraca iz Sarajeva koji imaju 4,5 zvjezdice i odma uzeo duplu. Inace Milan bio u finansijskom minusu sto mi nikako nije jasno kako, al evo situacija se u drugoj sezoni poboljsava![]()
![]()
Ja sam planirao da na ovom sejvu sa Wolverhamptonom pokupim sljedeće trofeje:
ligu (bilo koju)
kup (bilo koji)
LP
Evropa liga (done)
SP
Euro
Copa America
Baš ću otegnuti sejv jer ovo nisam nikad uradio od kako igram FM. A i zanimljivije.
ligu (bilo koju)
kup (bilo koji)
LP
Evropa liga (done)
SP
Euro
Copa America
Baš ću otegnuti sejv jer ovo nisam nikad uradio od kako igram FM. A i zanimljivije.

"We need to suffer. And we need to fight."
Menadzer je prelagan, tako da se nemoj iznenaditi ako sve to uradis u 7-8 sezona.
Jeste relativno lagan. Evo sad u trećoj sezoni se borim za ligu. Mada jak je Liverpool haos.
Ja sam u prvoj sezoni osvojio BL sa Dortmundom, nakon toga otisao u Inter koji je zavrsio osmi, rasprodao boga oca i kontam sad ce biti neka borba za LP i bez problema osvojim ligu sa 10+ bodova prednosti...
Neki dan procitam komentar na fejsu, stavi gegenpresen na taktiku i ide glat sve, sto fkt i jes
ja sam pravim taktiku, bez onih instrukcija i nije mi bas gegenpresing nego je mjesavina vise
ali fercera odlicno, doduse istu vec koristim 2-3 godine sa malim izmjenama.

Dadoh otkaz u Vukovima, City me zvao i idem na sezonu osvojiti sve što se da osvojiti. Ruben Neves bi mogao sa mnom. 

Nisam ligu prvaka uzeo od Valencije na fm17.

Šta ću kad volim titule.

ima li neko YU ligu da posalje ?
Što ti je prokletstvo malih klubova, imao super sezonu sa SPAL-om, izborile se kvalifikacije za Europa Ligu i umjesto da se iskoristi momenat i pojača ekipa očerupaše mi ovi veliki sve što iole valja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
I lagan i nerealan. Ne bi ja ovaj mogao igrati nema šanse, baš zbog tih stvari.
-
- Kontakt:
Ima li ko kakvu ideju s kojim klubom igrati menadzera ovog? To mi svake godine bude najveca dilema 

ljubavi što te rodi klasa radnička...
Pozdrav ljudi, ako neko ima siguran download za komp molim ga da mi ga pošalje. Skinuo sam igru za vrijeme ovog free triala i sad je naravno ne mogu nastaviti. Fino te navuku pa se onda snalazi.
Monza,pravo zanimljiv klubNajtrofejniji21 je napisao/la: ↑17 apr 2020, 18:36Ima li ko kakvu ideju s kojim klubom igrati menadzera ovog? To mi svake godine bude najveca dilema![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.