ako to niko ne može gledati, pokušajte s promjenom servera preko vpn-a
E-sportovi(DotA 2, LoL, CS: GO)
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: E-sportovi(DotA 2, LoL, CS: GO)
Otjerali prevaru Sneakyja i odmah uzeli titulu 

Prvo Sneaky nije prevara, vec mu je prosto postalo smor i svejedno

Sneaky = C9

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Kako da ne 
Mogu misliti koliko je tek njemu teško ovih dana
Ni tweet nije napisao 

Mogu misliti koliko je tek njemu teško ovih dana

Da je ovaj FBI bio moj adc u soloq gejmu vjerovatno bih ga toliko isflejmao da bih dobio permaban. Kakav mentolski flash, fuj.
FBI je najbolji u GGu daleko najbolji. Ali ni infernal soul ne može protiv Bjergovog zileana.
Ne znam za ostale, ali džaba i to što je pregazio Doublelifta kad je ono uradio na kraju. Jedan od najglupljih poteza otkad gledam LoL, lik je anti-Dončić.
Bjergsen je 1v9 godinama za TSM, čudo mu dosad nije pun **** ovoga.
Ne znam šta se desilo sa C9 iz prvog dijela sezone, no svejedno ne vidim kako gube od ovih.
Bjergsen je 1v9 godinama za TSM, čudo mu dosad nije pun **** ovoga.
Ne znam šta se desilo sa C9 iz prvog dijela sezone, no svejedno ne vidim kako gube od ovih.
Vidjet ćemo, mislim da je ovo TSMu najlaksi match up od preostalih timova jer je c9 baš u nekom slumpu.
Ma trebali su dobiti 3 0 lik je napravio 1 gresku u 5 tekmi. Bit će najbolji AD u LCS iduće sezone.
Kontam mogao bi Bjerg u Fnatic ili MAD iduće sezone ako ne odu opet na Worlds
Ma trebali su dobiti 3 0 lik je napravio 1 gresku u 5 tekmi. Bit će najbolji AD u LCS iduće sezone.
Kontam mogao bi Bjerg u Fnatic ili MAD iduće sezone ako ne odu opet na Worlds
Dobra i zabavna serija za gledanje 
Ja inace navijam za TSM, al ovde samo Bjerg vuce. Momak zasluzuje mnogo vise, nadam se da ce se kvalifikovat na worlds.

Ja inace navijam za TSM, al ovde samo Bjerg vuce. Momak zasluzuje mnogo vise, nadam se da ce se kvalifikovat na worlds.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Zaboravio na ovu temu, al ako C9 ostane bez Worldsa prestati ću gedati LCS. Nije da ga gledam puno u zadnje vrijeme, ali eto
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa i ja tako kad TSM ispadne. Nije jaka regija da se isplati ostati budan ako nisi fan. Lpl i Eu dosta zanimljivije.
I kad će LCK promjeniti svoj playoff format, ne mogu da vjerujem da još Ovu glupost drže ako završiš prvi u regularnom dijelu odmah finale
I kad će LCK promjeniti svoj playoff format, ne mogu da vjerujem da još Ovu glupost drže ako završiš prvi u regularnom dijelu odmah finale
Pa i u EU je bilo ove godine tako, jer su LPL i LEC dobili četiri mjesta za Worlds, no moguće da je i u LPL-u i prošlih splitova bilo tako. Pratio sam dosta više u prošlosti (prije godinu), ove sezone, pogotovo Summer Split nisam pratio nikako ni u jednoj ligi, najviše LCS jer mi termin odgovora pred spavanje, pa upalim.
Al ako S04 izbori Worlds

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ne kažem za Worlds, hajde to mi je koliko toliko ok. Ali evo DWG će odigrati samo finalni bo5 jer su bili prvi u regularnom dijelu sezone, znači glupost velika.
Do mene, ja sam pročitao u glavi LPL umjesto LCK. Ni meni se ne sviđa, drugi tim koji dođe do finala ima b05 više i ulazi u boljoj formi pred taj meč. Ok, finalista te čeka i gledao te u b05, ali sta ako se nešto promijenilo u meti, dolaziš tu poslije scrimova, a pitanje je koliko su oni bili produktivni kad je većina lige već na pauzi. Imaš in team scrim protiv akademije, ali koliko si tu mogao naučiti.
TSM, TSM, TSM
Au da hoće pobjediti, bilo bi mi fakat žao da im je ovo zadnja serija do Februara.
C9, C9, C9
Bit ce ovo odlicna serija
Ako Zven prestane igrati Eza možda i dobiju ovu seriju
TSM, TSM, TSM
Zven je najmanji problem, Bleiber choke vec drugi game
Zven je najmanji problem, Bleiber choke vec drugi game
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.