Ja sam prvi fan bio!MinistaR je napisao/la:I ja sam.Stivi_Dzi je napisao/la:Ja sam usho, coek je legenda nemojte zaebavat
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
nema potpisa
- mexy_whites
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ponovilo se
Iskreno mislim da tesko mozemo nesto uciniti na ovom gostovanju. Drago mi je da smo opet dobili vrhunski tim, imacemo kao i prosle godine na Old Trashfordu 9000+ navijaca, bice to sjajno iskustvo za nase igrace ali tu se zaustavljam. Arsenal ce vjerovatno igrati kombinovano ili sa djecom ali i u tom slucaju su jaci od nas. Stvarno tesko da ce se ponoviti neka senzacija kao protiv Scuma pa i Tottenhama prosle godine. Prije svega se nadam da cemo se hrabro suprotstaviti i ne dozvoliti da nas ponize. Finansijski cemo biti dobri, pogotovo ako prenos bude na Tv a lako bi mogao biti. Opet se nadam jer nikad se ne zna sta ce biti. Mozda se ponovi 72. godina kad smo vas dobili u finalu.
Ponovilo se
Iskreno mislim da tesko mozemo nesto uciniti na ovom gostovanju. Drago mi je da smo opet dobili vrhunski tim, imacemo kao i prosle godine na Old Trashfordu 9000+ navijaca, bice to sjajno iskustvo za nase igrace ali tu se zaustavljam. Arsenal ce vjerovatno igrati kombinovano ili sa djecom ali i u tom slucaju su jaci od nas. Stvarno tesko da ce se ponoviti neka senzacija kao protiv Scuma pa i Tottenhama prosle godine. Prije svega se nadam da cemo se hrabro suprotstaviti i ne dozvoliti da nas ponize. Finansijski cemo biti dobri, pogotovo ako prenos bude na Tv a lako bi mogao biti. Opet se nadam jer nikad se ne zna sta ce biti. Mozda se ponovi 72. godina kad smo vas dobili u finalu.
Side before self
Samo me zanima, jel' se ove utakmice igraju home/away ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
E moj GunnerSu da sam admin ili moderator odmah bi te banovao šta ti ne znaš.GunnerS je napisao/la:Samo me zanima, jel' se ove utakmice igraju home/away ?!![]()
![]()
Koscielny - pa ti mora da se salis AHAHHAHAHAHAHHAAH to ni Paja ne bi rekao...-Paja je napisao/la:Koscielni je klasan stoper, to je potvrdila danasnja partija gdje je ogromnu vecinu ako ne i sve zracne duele dobio odlicno se postavljao, squilaci je backup trenutno i on mora igrati u odsustvu Vermalena!Mandrak je napisao/la:Uozbilji se malo, Arsenalu trebaju pravi klasni stoperi a ne Squillaci i Koscielny i slicno...Wermaelen je vrlo dobar stoper samo sto je povrijeđen, ovi ostali prosjek mrtvi zato i primaju presmiješne golove.
Nasri je bio najbolji igrac danas, nosio igru, momak je trenutno glavni igrac topnika u odsustvu Fabregasa.
@arnelinho
Sjajno si to rekao, ni ja ne bi bolje
Arshavin+Nasri=Dream team!
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... fer-window
Ne mogu vjerovati, pa pojačanja su nam prijeko potrebna, pogotovo u odbrani (DM i DC), imamo priliku nešto napravit ove sezone, ali nećemo moći bez pojačanja. Nadam se da laže (ali ubjeđen sam da ne laže) da bi nekom od igrača spustio cijenu ili da bi mogao kupovati u miru. Trebaju nam pojačanja, Arsene nemoj bit tvrdoglav kruha ti, pojačaj nas da osvojimo nešto.
Ne mogu vjerovati, pa pojačanja su nam prijeko potrebna, pogotovo u odbrani (DM i DC), imamo priliku nešto napravit ove sezone, ali nećemo moći bez pojačanja. Nadam se da laže (ali ubjeđen sam da ne laže) da bi nekom od igrača spustio cijenu ili da bi mogao kupovati u miru. Trebaju nam pojačanja, Arsene nemoj bit tvrdoglav kruha ti, pojačaj nas da osvojimo nešto.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Bosco neznam kakva bi ti pojacanja htio 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Odbrambena.Faraon iz Visokog je napisao/la:Bosco neznam kakva bi ti pojacanja htio
[youtube][/youtube]
Vidiš da gore čovjek reče da če ih bit 9000+ pa sam pomislio da možda Arsenal igra i u gostimaBosco je napisao/la:E moj GunnerSu da sam admin ili moderator odmah bi te banovao šta ti ne znaš.GunnerS je napisao/la:Samo me zanima, jel' se ove utakmice igraju home/away ?!![]()
![]()
Stvarno neznam ko ga bi ti na poziciji DM ?! To tebi Song nevalja ?! A koga bi na poziciji stopera ?! Šta ili ko tu nevalja ?!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Na ovo ti mogu napisati maturski rad šta nevalja u našoj odbrani.GunnerS je napisao/la:Vidiš da gore čovjek reče da če ih bit 9000+ pa sam pomislio da možda Arsenal igra i u gostimaBosco je napisao/la:E moj GunnerSu da sam admin ili moderator odmah bi te banovao šta ti ne znaš.GunnerS je napisao/la:Samo me zanima, jel' se ove utakmice igraju home/away ?!![]()
![]()
Al kako kažu, apmetan pita a budala misli da zna
![]()
Stvarno neznam ko ga bi ti na poziciji DM ?! To tebi Song nevalja ?! A koga bi na poziciji stopera ?! Šta ili ko tu nevalja ?!
Ja neznam, najbolje je hajd ti umjesto Wengera. Jbg.ti sve znaš a Wenger ništa 
Ne seri.GunnerS je napisao/la:Ja neznam, najbolje je hajd ti umjesto Wengera. Jbg.ti sve znaš a Wenger ništa
Kaže se ne rise, a ne tako neKulturni čovječe 
SPAIN/ REAL MADRID, Arsenal try to sign Benzema
Karim Benzema (22) is always more far from Santiago Bernabeu. The disappointing performance of this beginning of season, made more complicated the relationship between the manager Josè Mourinho and the striker.
According to some rumors coming from England, after Tottenham, also Arsenal of Arsene Wenger, are disposed to offer 30 million euros in order to sign him.
Iskreno nebi volio da ode iz Real-a jer mi je jedan od najomiljeniji!!i veliki znalac sa loptom..al uprkos svemu mislim da bi vam dosao kao kec na desetku
Karim Benzema (22) is always more far from Santiago Bernabeu. The disappointing performance of this beginning of season, made more complicated the relationship between the manager Josè Mourinho and the striker.
According to some rumors coming from England, after Tottenham, also Arsenal of Arsene Wenger, are disposed to offer 30 million euros in order to sign him.
Iskreno nebi volio da ode iz Real-a jer mi je jedan od najomiljeniji!!i veliki znalac sa loptom..al uprkos svemu mislim da bi vam dosao kao kec na desetku
- -Paja
- Kontakt:
Benzema nece doci pogotovo ne za 30 miliona a i nema mjesta za njega pored nasih superironih napadackih snaga!
Dio Arsenala
-Paja je napisao/la:Benzema nece doci pogotovo ne za 30 miliona a i nema mjesta za njega pored nasih superironih napadackih snaga!
Ma znam pajo,bolji ste od svih za klasu!! ccc
nije da song ne valja, nego sad ce africki kup nacija, ujedno i milion nekakvih utakmica, a i kada se vrati bice skoro pa unisten... treba nam jos jedan kvalitetetan, jer nam je i onaj mali povrijedjen, to mi je zao frimpong,a bas je dobro igrao... a boscu prelazi, ars-bih groznica, ne zamjeri svi su tamo pesimisti, i njima bas niko ne valja ... xD
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Afrički kup nacija je 2012. i 2013. godine, tako da ove sezone i nemate bojazni od odlazaka Songa i Chamakha.e2_ze je napisao/la:nije da song ne valja, nego sad ce africki kup nacija, ujedno i milion nekakvih utakmica, a i kada se vrati bice skoro pa unisten... treba nam jos jedan kvalitetetan, jer nam je i onaj mali povrijedjen, to mi je zao frimpong,a bas je dobro igrao... a boscu prelazi, ars-bih groznica, ne zamjeri svi su tamo pesimisti, i njima bas niko ne valja ... xD
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.