Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Re: Chat
se neko razumije u bicikla? laik sam a zelim da kupim nesto 
https://www.klix.ba/vijesti/humanitarne ... /200418055
Pa jel ima ko da pogura ovo da drzava mora placati ljecenje svojim gradjanima kojima je potrebno. Ebem ti narod ako nismo u stanju natjerati politicku stoku da ovo sprovede. Nije problem pomoci ali to je obaveza drzave a ne naroda. Sramota ovakve stvari procitati u 2020 da nije drzava u stanju ovo platiti. Stoka smo od naroda...
Pa jel ima ko da pogura ovo da drzava mora placati ljecenje svojim gradjanima kojima je potrebno. Ebem ti narod ako nismo u stanju natjerati politicku stoku da ovo sprovede. Nije problem pomoci ali to je obaveza drzave a ne naroda. Sramota ovakve stvari procitati u 2020 da nije drzava u stanju ovo platiti. Stoka smo od naroda...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- thekoplegend
- Kontakt:
Jesu idalje u pokretu ? Ja prebrojo 20-ak i dosadilo mi..
- Marsal
- Kontakt:
Joj mati draga utakmica sa EP 1984 godine, igraju Francuska i Jugoslavija, pijetlovi najnormalnije španciraju stadionom, igrači ih zaobilaze 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja vise ne mogu citati ove komentare po fb haha, koje ublehe i teorije u pm.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ja ne znam kako bih postio vas post. Msm da bi mi najgore bilo najest se pa leci spavat. To mi i ovako tesko padne ako cak i sat vremena posle jela legnem, a kamoli odmah posle...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Barbarossa
- Kontakt:
Marsale bez predrasuda molim
Nije narkoman dok sam ne prizna
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Marsal
- Kontakt:
Prizno je tako što svaki dan zapali džoju na poslu i što je svaki ljekarski pozitivan na drogu.Barbarossa je napisao/la: ↑18 apr 2020, 23:19Marsale bez predrasuda molim
- Marsal
- Kontakt:
I vjernici su narkomani u jednu ruku
Radi se isto, imaš normu i to je to. Za maj nas zapravo očekuje baš potežak posao.
Nema ništa gore nego punog stomaka zaspat. Ja to također izbjegavam. Što se tiče posta bez hrane bih mogao ali bez vode ne bi izdržao do 9 ujutru. Hladno pijem 4-5 litara vode dnevno. Žedan sam čim ustanem
Svaka čast postačima.
Ko je ono prošle godine tražio da se ljepotice zaključaju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vidi Marijans sto se vratio na FACE hahaha
Iznenadio bi se koliko je lagano. Krecem od sebe, pusim kutiju na dan, dnevno sigurno jedem najmanke 5-6 puta, 3 kafe pijem dnevno i opet izdrzim a i da ne osjetim. Kod nas se u Bosni kaze, malo i pod vjerskim uticajem, najbitnije je nijjet ili ti ga zelja/volja. Ti ako hoces i ako imas neki cilj, ispostit ces i 24 sata ako treba.
Zato nema veceg rahatluka nego jesti/iftariti se i zapaliti nakon iftara. Tek tad shvatis kakvu blagodat nosi hrana sa sobom.
I, u kojem smislu mislis da odmah legnes poslije jela? Navecer nema lijeganja, pretezno se pije kafa pa se ide na teraviju. Ujutro opet nema odmah lijeganja poslije jela, jer se pola sata ceka na sabah, a i svakako se za sehur/jutarnji obrok i ne pojede nesto aman zaman hrane.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.