FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvala svima koji su cupali iz cuze .

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bravo Makaricu
Kad se sjetim koliko je trebalo onom komentatoru protiv Zete da mu potrefi prezime
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
evo tulić je na twitteru stavio sliku eltona koji je bio na toj utakmici (jedino je fulio datum tekme za dva dana, stavio je datum eltonovog koncerta u zetri). velika je to tekma bila!jestamaji je napisao/la: ↑08 apr 2020, 15:45da, i onda kolo iza toga jedna od najvećih utakmica koje smo igrali, protiv zvezde na grbavici. da smo to dobili mislim da bi uzeli titulu. međutim izgubismo 3:1 i kolo iza toga u mostaru isto.... “malo je falilo”
mislim da je to bila moja jedina tekma na istoku, ni dan danas mi nije jasno zašto sam stao tamo, negdje oko centra, malo bliže jugu. godinama sam bio ubijeđen da smo baš zato izgubili
otišao sam onda u zadnjem kolu u beograd protiv partizana, trebala nam je pobjeda za kup uefa (a njima eventualno za titulu), ili da dinamo dobije hajduka .... upalilo je oboje, odigrali smo genijalno... povratak u vozu je bio nezaboravan! a nismo imali pojma šta smo taj dan izborili i kakva sezona nas očekuje!
ali davno je to sve bilo, sjećanja vape ... svi mi imamo u glavi informacije koje su vremenom postale polovne. eto prije neki dan izađe tekst na zvaničnoj stranici o našoj tekmi na marakani sa flamengom gdje piše da je zico tu debitovao za flamengo, što naravno nije tačno, on je debitovao par godina prije, mislim ’71 ali je na toj tekmi prvi put nosio desetku, elem to je jelić pobrkao. i onda još stave sliku koja nije sa te tekme .... ali nema veze, nek se ne zaboravi da smo igrali, to je najbitnije.
jestamaji je napisao/la: ↑18 apr 2020, 15:43evo tulić je na twitteru stavio sliku eltona koji je bio na toj utakmici (jedino je fulio datum tekme za dva dana, stavio je datum eltonovog koncerta u zetri). velika je to tekma bila!jestamaji je napisao/la: ↑08 apr 2020, 15:45da, i onda kolo iza toga jedna od najvećih utakmica koje smo igrali, protiv zvezde na grbavici. da smo to dobili mislim da bi uzeli titulu. međutim izgubismo 3:1 i kolo iza toga u mostaru isto.... “malo je falilo”
mislim da je to bila moja jedina tekma na istoku, ni dan danas mi nije jasno zašto sam stao tamo, negdje oko centra, malo bliže jugu. godinama sam bio ubijeđen da smo baš zato izgubili
otišao sam onda u zadnjem kolu u beograd protiv partizana, trebala nam je pobjeda za kup uefa (a njima eventualno za titulu), ili da dinamo dobije hajduka .... upalilo je oboje, odigrali smo genijalno... povratak u vozu je bio nezaboravan! a nismo imali pojma šta smo taj dan izborili i kakva sezona nas očekuje!
ali davno je to sve bilo, sjećanja vape ... svi mi imamo u glavi informacije koje su vremenom postale polovne. eto prije neki dan izađe tekst na zvaničnoj stranici o našoj tekmi na marakani sa flamengom gdje piše da je zico tu debitovao za flamengo, što naravno nije tačno, on je debitovao par godina prije, mislim ’71 ali je na toj tekmi prvi put nosio desetku, elem to je jelić pobrkao. i onda još stave sliku koja nije sa te tekme .... ali nema veze, nek se ne zaboravi da smo igrali, to je najbitnije.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kontrasviju
- Kontakt:
A jeste bio mašina tu sezonu, mora se priznati, kakvo god mi mišljenje imali o njemu.
1921
Mislim da mu je to najbolja sezona u karijeri.
Bio je dobar nema tu sta, ali Stevanovic je Stevanovic.
Bio je dobar nema tu sta, ali Stevanovic je Stevanovic.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Tezak izbor, mada ja bi izabrao Zaku. On je brate gazio suto,.driblo, nekako je hrabriji bio. Miro da je dao samo 2,3 gola vise bili bismo prvaci. Zaka je sve uradio, i previse cak sto se tice statistike.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Miroslava nije “htio” gol, ali lik je asistirao kao malo ko. Haman svaki nas gol je njegova asistencija. Mislim obojicu je bilo uzivanje gledati da se ne lazemo. Mozda ovdje moze prevagnuti ko ti je gotivniji od njih jer bar sto se tice nastupa kod nas obojica su ostavili pozitivne utiske.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑18 apr 2020, 23:55Tezak izbor, mada ja bi izabrao Zaku. On je brate gazio suto,.driblo, nekako je hrabriji bio. Miro da je dao samo 2,3 gola vise bili bismo prvaci. Zaka je sve uradio, i previse cak sto se tice statistike.
Ali, eto Miroslav razvaljuje vani i mozda nikad se vise nece vratiti u ovu ligu, a ovaj se vratio.
Doduse, obojicu smo ih vratili u zivot bukvalno.
LJOZEEEEE
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
pozelio te brat
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
kera
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
@delinjo nisi ti vise papucar 
Nakon onakve dvojbe neki dan izgubio si taj epitet.
Nakon onakve dvojbe neki dan izgubio si taj epitet.
pitaj keru kakva je treba,on je zna....bice ti jasno
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo mi kratko reci je li se desilo?
Da/Ne
Da/Ne
ma jok ...moram razraditi plan da prodjem bezbolno
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
“Američko-srpski biznismen Milan Mandarić donio je odluku da definitivno napusti Olimpiju.“
E evo slicno kao i sa Interom. Danas ni klubovi sa investitorom nisu sigurni uopste. Ovaj kaze da ce otici i da ih ne kupi niko i onda ce nayebat vise od bilo kojeg koji nema investitora. To je taj rizik kad imas investitora.
E evo slicno kao i sa Interom. Danas ni klubovi sa investitorom nisu sigurni uopste. Ovaj kaze da ce otici i da ih ne kupi niko i onda ce nayebat vise od bilo kojeg koji nema investitora. To je taj rizik kad imas investitora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.