Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
convict3583
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Pa zar nije debilu reprezentacuja igrala i na Kosevu koji je CAT 2 KAO I VI
Moze se igrati onako kao sadaka malo da se da i vama naviklo se hahahhahah
CAT 2
Moze se igrati onako kao sadaka malo da se da i vama naviklo se hahahhahah
CAT 2
Igrala je glupsone ali se pravila mijenjaju iz godine u godinu (nije isto stadion kategorije 2 u 2013. god. 2003. i danas)... tako da sada sa kategorijom 2 mozes igrati samo prvo i drugo pretkolo Uefa takmicenja... a nekad si mogao igrati i grupnu fazu... izgleda ovaj frajer je stvarno glup i mora mu se crtati... evo da ti konacno nacrtam; u septembru 2018. Grbavica je dobila 3. kategoriju bez nje ne bi mogla igrati mjesec kasnije sa Sj. Irskom (a poslije i sa Armenijom u kvalifikacijama)... slobodno potrazi na internetu izjave tada Hodzica koji je zaduzen za infrastrukturu NSBiH, a evo ti i zvanicno sa Grbavice sad kad je nedavno dobijena urbanisticka dozvola za Jug...
''Po završetku svih ovih projekata Grbavica će i dalje ispunjavati 3. kategoriju UEFI-inih propozicija jer su za dostizanje 4. kategorije potrebna ulaganja u zapadnu tribinu, gdje bi se morao povećati broj mjesta za novinare i fotoreportere, potrebno je povećati broj parking mjesta te napraviti niz dodatnih korekcija i ulaganja.''
Dakle glupsoni ti i dalje nastavi pisati po svome, ali se brukas, ispadas smijesan ali valjda ti tako volis kad te ljudi samaraju...
''Po završetku svih ovih projekata Grbavica će i dalje ispunjavati 3. kategoriju UEFI-inih propozicija jer su za dostizanje 4. kategorije potrebna ulaganja u zapadnu tribinu, gdje bi se morao povećati broj mjesta za novinare i fotoreportere, potrebno je povećati broj parking mjesta te napraviti niz dodatnih korekcija i ulaganja.''
Dakle glupsoni ti i dalje nastavi pisati po svome, ali se brukas, ispadas smijesan ali valjda ti tako volis kad te ljudi samaraju...
- svrakino1921
- Kontakt:
STADION GRBAVICA
NAJPERSPEKTIVNIJI STADION U REGIONU
NAJVISE NATKRIVENIH SJEDECIH MJESTA U BiH-10 500
NAJPERSPEKTIVNIJI STADION U REGIONU
NAJVISE NATKRIVENIH SJEDECIH MJESTA U BiH-10 500
- kontrasviju
- Kontakt:
Vjerovatno je osoba koja je pisala članak pogriješila ili je kopiran stari tekst pa onda ubačen u taj članak.
Da Grbavica nije CAT 3, utakmice sa Armenijom i Sj. Irskom se ne bi mogle odigrati na njoj, niti bi stadion bio u opticaju za Sarajevo da odigra utakmicu 3. pretkola na njemu. A i potvrđeno od strane glavnih sekretara za infrastrukturu iz Saveza, kako i od sekretara iz samog kluba.
Još ova nepismena neznalica spominje nekakve utakmice na Koševu, a zadnji put na Koševu reprezentacija igrala 2013. godine.
Da Grbavica nije CAT 3, utakmice sa Armenijom i Sj. Irskom se ne bi mogle odigrati na njoj, niti bi stadion bio u opticaju za Sarajevo da odigra utakmicu 3. pretkola na njemu. A i potvrđeno od strane glavnih sekretara za infrastrukturu iz Saveza, kako i od sekretara iz samog kluba.
Još ova nepismena neznalica spominje nekakve utakmice na Koševu, a zadnji put na Koševu reprezentacija igrala 2013. godine.
1921
Realno sav ovaj hejt prema Grbavici je samo sto je Zeljin, ali neka takvima samo treba nabijati komplekse i produzavati im muku.
Mjau !
Ne zna se koje jadniji, ovi sto je dizu u nebesa ili ovi sto je prozivaju. Uredu je dati pohvalu ili kritiku na neciji rad i trud al ne treba pretjerivati i pretvari i ovu temu u nas klasicni balkanski zavidluk i prepucavanje.
Meni je drago da vidim promjenu na bilo kojem stadionu i neki napredak al kod nas i dalje vlada ona nek komsiji komsiji crkne krava pa makar ja nemao gdje mlijeka da kupim hahah. Zato nam i jeste ovakva drzava, nismo bolju ni zasluzili kakvi smo.
- HerrEngelbert
- Kontakt:
Znači, ljudi se "kolju" zbog stadiona, a tri stadiona u cijeloj državi imaju kompletne, četiri, tribine.
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
-
convict3583
- Kontakt:
Medzu kojima nije Grbavica koja jw CAT 2 stadiinHerrEngelbert je napisao/la: ↑18 apr 2020, 20:22Znači, ljudi se "kolju" zbog stadiona, a tri stadiona u cijeloj državi imaju kompletne, četiri, tribine.
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Kakve vama koristi sto vam je stadion CAT 3, igrate li mozda europu na njemu?convict3583 je napisao/la: ↑18 apr 2020, 23:34Medzu kojima nije Grbavica koja jw CAT 2 stadiinHerrEngelbert je napisao/la: ↑18 apr 2020, 20:22Znači, ljudi se "kolju" zbog stadiona, a tri stadiona u cijeloj državi imaju kompletne, četiri, tribine.
Svaka cast na sminkanju Grbavice, bit ce to ko bombona na kraju za nase uslove. Nadam se da ce repka uskoro preci u Sarajevo, puno atraktivniji grad i za nas i za goste, a i stadion ce biti tu negdje sa BP a moguce i bolji cak.
Forzza Velez
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ne znam otkud vi da toliko palamudite o BP i Grbavici, te gdje repka treba igrati. Vi tek pravite svoj stadion, imate 2 tribine i 3. u izgradnji, tako da .. Napravite nešto uslovno i humano za goste pa onda pričati o nedostatcima na drugim stadionima. I u Sarajevu i u Zenici kad odete imate solidne uslove kao gosti, dok kod vas to nije slučaj nikako. Ne znam kako vam je dozvoljeno igrati. To je sramota, a prodajete se kao veliki.
Da da, puno atraktivniji grad za izać na pijanke i kolače.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑19 apr 2020, 02:00Kakve vama koristi sto vam je stadion CAT 3, igrate li mozda europu na njemu?convict3583 je napisao/la: ↑18 apr 2020, 23:34Medzu kojima nije Grbavica koja jw CAT 2 stadiinHerrEngelbert je napisao/la: ↑18 apr 2020, 20:22Znači, ljudi se "kolju" zbog stadiona, a tri stadiona u cijeloj državi imaju kompletne, četiri, tribine.
Svaka cast na sminkanju Grbavice, bit ce to ko bombona na kraju za nase uslove. Nadam se da ce repka uskoro preci u Sarajevo, puno atraktivniji grad i za nas i za goste, a i stadion ce biti tu negdje sa BP a moguce i bolji cak.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Naravno da je najbolje i najlogičnije da se igra u Sarajevu. Apsolutno je neuporedivo sa Zenicom, a bez namjere da nekoga uvrijedim, meni je van pameti dovoditi najjače evropske reprezentacije i njihove navijače u Zenicu.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
I sad, navijac Slobode ili Veleza, ne smije komentarisat gdje bi trebala igrati reprezentacija za koju navija?Convicts1988 je napisao/la: ↑19 apr 2020, 08:43Ne znam otkud vi da toliko palamudite o BP i Grbavici, te gdje repka treba igrati. Vi tek pravite svoj stadion, imate 2 tribine i 3. u izgradnji, tako da .. Napravite nešto uslovno i humano za goste pa onda pričati o nedostatcima na drugim stadionima. I u Sarajevu i u Zenici kad odete imate solidne uslove kao gosti, dok kod vas to nije slučaj nikako. Ne znam kako vam je dozvoljeno igrati. To je sramota, a prodajete se kao veliki.
Okani se kralju Veleza, nije to tema uopce, nek te ne drmaju kompleksi, prica se o tome koji je najbolji stadion, i navijac Klisa ima pravo komentarisat.
Kakvo je to seljacko razmisljanje, stvarno te drmaju ozbiljni kompleksi i vjerovatno ti Velez izlazi na san. U sustini, razumljivo je jer si svjestan kako rapidno rastemo u svakom polju, i trazis neke virtualne pobjede Zenice nad Mostarom, a svjestan si da ce vas vrijeme pregaziti uskoro ne promijenite li nesto.
Znaci, ima pravo svako komentarisat svaki stadion
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
IskompleksiRAni 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Oprosti, ali zašto je van pameti?
Imamo najbolju sportsku infrastrukturu u državi, trenutno najbolji stadion u državi i više nego solidne hotelske kapacitete. Trening centar reprezentacije je u Zenici.
Autoputem smo 40 min od sarajevskog aerodroma.
Druga je stvar što su nam se reperezentativci u Zenici ne mogu opustit kao u Sarajevu, gdje imaju porodična okupljanja, pijanke i gurmanske izlete po restoranima.
Da ne spominjem "vrhunske uvjete" za trening na Ilidži ili u Hrasnici.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sa novom tribinom na jugu bez dileme reprezentacija mora igrati na Grbavici.
Ne znam sta je tu cudno, stadion se gradi logicno je da igramo na boljem stadionu.
Isto kao sto je logicno bilo da se igra u Zenici svih ovih godina jer je bio najbolji stadion, tako je isto logicno da se u buducnosti igra na Grbavici jer ce biti bolji stadion.
Samo realno... Daj Boze da se napravi u Zenici jos bolji stadion pa opet da igramo tamo, ili u Tuzli, Mostaru potpuno nebitno. Nek se igra samo na najboljem i to je to.
Ne znam sta je tu cudno, stadion se gradi logicno je da igramo na boljem stadionu.
Isto kao sto je logicno bilo da se igra u Zenici svih ovih godina jer je bio najbolji stadion, tako je isto logicno da se u buducnosti igra na Grbavici jer ce biti bolji stadion.
Samo realno... Daj Boze da se napravi u Zenici jos bolji stadion pa opet da igramo tamo, ili u Tuzli, Mostaru potpuno nebitno. Nek se igra samo na najboljem i to je to.
-
KocevskiGaleb
- Kontakt:
Da mi je vidjeti drzavnicko razmisljanje nekoga iz Sarajeva. Jako su rijetki takvi. Mrzite sve sto ima veze sa Zenicom, umjesto da vam je drago kada se uopste nesto lijepo desava u nasoj drzavi. Licno meni je drago sto se rade stadioni u Sarajevu i Mostaru. Dignite njonju malo iznad Huma, drzava je veca od toga.
A što ne bi reprezentacija mogla igrati na oba stadiona. Dajte više ba.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sta reci na ovakve sabane
Dodvoravaju? Bola mi volimo seher skoro kao Mostar, i svaki dio BIH. Mozemo u onih 90 minuta dok traje utakmica biti tabijasusi, mogu i neki debili nama pjevati da smo ustase, ali pojedinci ne mogu promjeniti sliku prema glavnom gradu nase BiH
Onaj osjecaj kad ti neko iz Vrapcica koji 20 godina obilazi stadione po bosanskim vrletima kaze da si saban 
Dobrodosli u civilizaciju
Dobrodosli u civilizaciju
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.