gdje se ovo pivo može naći?
Pitam za druga, kolekcionara piva
Moderator/ica: insider
U strogim centrima Herceg-Bosne. Ironično zar nealan_kardec je napisao/la: ↑19 apr 2020, 21:02gdje se ovo pivo može naći?
Pitam za druga, kolekcionara piva![]()
Zapadna Hercegovina možda?
ma ne bi
Dobar je Pan.enobarca je napisao/la: ↑19 apr 2020, 21:07Jel ko probo pan, neki dan sam ovdje pisao o zuji i karlovackom kao o dobrih hrvatskim pivima a zaboravio potpuno na njega.A moracu probati i to tuzlansko da vidim sta je, neki ga hvale bas a neki potpuno suprotno, nema sredinesto se tice nasih preminger mi je dobar, nije lose ni sarajevsko.
Pan je odlican, limenka, flasirani, pa cak i dvolitra.enobarca je napisao/la: ↑19 apr 2020, 21:07Jel ko probo pan, neki dan sam ovdje pisao o zuji i karlovackom kao o dobrih hrvatskim pivima a zaboravio potpuno na njega.A moracu probati i to tuzlansko da vidim sta je, neki ga hvale bas a neki potpuno suprotno, nema sredinesto se tice nasih preminger mi je dobar, nije lose ni sarajevsko.
Grimbergen jes, njega pijem u Urbanu, 3 KM, bolje neg Pan smrdljiv. Karlo je ekstra. Valjevska pivara je bas mala, pa sumnjam da ce dobaciti ovamo.alan_kardec je napisao/la: ↑19 apr 2020, 20:55Zaječarac prvo mjesto ubjedljivo, ostala srpska piva su lipov qrac, to je tačno. Al eto kažu da je Valjevsko pivo vrhunsko, šteta što ga ovdje kod nas nema. Od piva iz `regiona`, Nikšićko, Karlo, Žuja, naravno i Laško koje je odlično čak i iz bambuće. Od `uvoznih` Grimbergen (7% alc), Gambrinus i Tuborg, mada pitanje je kolko su ona zapravo uvozna pošto se vjerovatno toče negdje kod nas.
Nisam ga viđao u Šamonu tako da sumnjam. Mada i u velikom Mercatoru u Ložioničkoj je dobar izbor i može se svašta naći ali opet sumnjam, ne pravi se ovo u velikim količinama.alan_kardec je napisao/la: ↑19 apr 2020, 21:12
ne, ozbiljno. Kako mogu doći do ovog piva? Prodaje li se igdje po Sarajevu?
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 4 gosta.