Edviin je napisao/la: ↑20 apr 2020, 00:21
Sa ljudima sto svoj zivot temelje na mrznji, nije pametno ulaziti u debatu, ali ajd nesto malo... vidim kako si zapeo samo za “role igrac” dio. Predpostavljam a i sam potvrdzujes da je ostalo istina, pa da ti olaksam zivot da i ti dobijes nesto, izbacujem tebe iz price za role igraca, i ako sam vise i manje to hjeto nabaciti za bostona, moja greska, izvinjavam se, nedaj boze da ti napravim neku nepravdu, ipak si ti glas razuma i ljudske velicine. Za tebe je bio glavni dio na kraju posta, pa da dodam jos samo to, na pocetku sam se cudio da moze neko biti takav insan, ali sad razumijem. Imas jos jedan like od mene i ziv ti meni bio pasha
Nisam fan BosnjeBostona ali nisam vidio da je ion igdje rekao da je role igrac, to ej klasicna laz i manipulacija i nastavljas sa njima i dalje kakva mrznja? O cemu ti pricas znas li ti znacenje rijeci mrznja? Pazi ti molim te sada ti meni dodjes i kazes MJ nije goat vec je neko peti ili deseti sta ja tebi trebam reci da ti mrzis Jordana zbog toga?

Necu ti nikada reci, samo cu ti reci da nemas pojma i da si subjektivni fanboj kao i ostatak te plejade Jamesovih fanova koji pisu samo subjektivna sranja i hvataju se za neke gluposti, sad su nasli paiz molim te nekog novinara koji izmislja nekakvu scenu kako James sjedi u fotelji gleda paradu Clevelanda i okrece se i govori vrijeme je

Dakle po samoj prici mozes da vidsi da je rijec o klasicnoj lazi u reziji Jamesovih placenika ciiji se argumenti uglavnom temelje na lazima, preuvalicavnjima i fabrikovanjem istine.