Bruda uhvati me neka euforijakerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:0811 kola,.to je 5 sedmica srijeda-subota.
Spremite se momci i dajte 200% mogucnosti, to je samo mjesec i kusur dana do besmrtnosti!!!!!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bruda uhvati me neka euforijakerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:0811 kola,.to je 5 sedmica srijeda-subota.
Spremite se momci i dajte 200% mogucnosti, to je samo mjesec i kusur dana do besmrtnosti!!!!!!
Pa nisu toliki klošariLjoZee je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:14Za ugovore do 30.6. koliko sam skontao odlucuje sam igrac. Moze nastaviti odnosno zavrsiti sezonu u trenutnom klubu kao kod nas ovi, ali isto tako mogu i otici ako to zele. Ja se nadam da ako udjemo u juli, a da se igra da nece puleni otici jer imali bismo veliki problem sa prvih 11. Bar da ostanu do kraja i onda rastanak.
Ovome sam se vazda i nadao, i mimo ovog. Nista debilnije od dvije utakmice tzv finala.
Znači u ZDK-u dižemo oba trofejaLjoZee je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:02BHT Premijer liga BiH nastaviće se 30. i 31. maja ekskluzivno saznaje ****.
Domaće prvenstvo će, ukoliko se situacija sa smirivanjem korona krize nastavi prema planiranom, biti igrano dva puta sedmično, u rasporedu srijeda – subota.
Kada je riječ o Kupu BiH, u finalu će se igrati samo jedna utakmica i to na neutralnom terenu – na glavnom terenu Trening centra FS BiH. U polufinale Kupa BiH plasirali su se Željezničar, Zrinjski, Široki Brijeg i GOŠK.
Reprezentacijaaaa. ba
Jel moguce da su odobrili to glupo pravilo? Kome se digne ****, ovi ala ramovic, da odu prije zavrsetka sezone??? Zar nije logicnije da se prelazni zavrsi sa zadnjim kolom, a ne da dopustis igracima da odu prije zavrsetka prvenstva?LjoZee je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:14Za ugovore do 30.6. koliko sam skontao odlucuje sam igrac. Moze nastaviti odnosno zavrsiti sezonu u trenutnom klubu kao kod nas ovi, ali isto tako mogu i otici ako to zele. Ja se nadam da ako udjemo u juli, a da se igra da nece puleni otici jer imali bismo veliki problem sa prvih 11. Bar da ostanu do kraja i onda rastanak.
"FIFA ne može produžiti ugovore koji ističu 30. juna. Transfer rok neće biti isti kao prije i ne znamo kako će stvari funkcionisati. Jasno je da prelazni rok neće početi 1. jula kako je to običaj.”kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:23Jel moguce da su odobrili to glupo pravilo? Kome se digne ****, ovi ala ramovic, da odu prije zavrsetka sezone??? Zar nije logicnije da se prelazni zavrsi sa zadnjim kolom, a ne da dopustis igracima da odu prije zavrsetka prvenstva?LjoZee je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:14Za ugovore do 30.6. koliko sam skontao odlucuje sam igrac. Moze nastaviti odnosno zavrsiti sezonu u trenutnom klubu kao kod nas ovi, ali isto tako mogu i otici ako to zele. Ja se nadam da ako udjemo u juli, a da se igra da nece puleni otici jer imali bismo veliki problem sa prvih 11. Bar da ostanu do kraja i onda rastanak.
Ne vjerujem da ima takvih koji bi otišli 2-3 sedmice prije kraja sezone. Pa valjda im je bolje igrati i trenirati s klubom nego biti bez kluba.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:23Jel moguce da su odobrili to glupo pravilo? Kome se digne ****, ovi ala ramovic, da odu prije zavrsetka sezone??? Zar nije logicnije da se prelazni zavrsi sa zadnjim kolom, a ne da dopustis igracima da odu prije zavrsetka prvenstva?LjoZee je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:14Za ugovore do 30.6. koliko sam skontao odlucuje sam igrac. Moze nastaviti odnosno zavrsiti sezonu u trenutnom klubu kao kod nas ovi, ali isto tako mogu i otici ako to zele. Ja se nadam da ako udjemo u juli, a da se igra da nece puleni otici jer imali bismo veliki problem sa prvih 11. Bar da ostanu do kraja i onda rastanak.
Upravo, interes je obostran.kontrasviju je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:29Ne vjerujem da ima takvih koji bi otišli 2-3 sedmice prije kraja sezone. Pa valjda im je bolje igrati i trenirati s klubom nego biti bez kluba.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:23Jel moguce da su odobrili to glupo pravilo? Kome se digne ****, ovi ala ramovic, da odu prije zavrsetka sezone??? Zar nije logicnije da se prelazni zavrsi sa zadnjim kolom, a ne da dopustis igracima da odu prije zavrsetka prvenstva?LjoZee je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:14Za ugovore do 30.6. koliko sam skontao odlucuje sam igrac. Moze nastaviti odnosno zavrsiti sezonu u trenutnom klubu kao kod nas ovi, ali isto tako mogu i otici ako to zele. Ja se nadam da ako udjemo u juli, a da se igra da nece puleni otici jer imali bismo veliki problem sa prvih 11. Bar da ostanu do kraja i onda rastanak.
Bas tako ,jedino ako debili namjerno to rade kako bi zaradili na kartama jer sve pare sa finala idu savezu
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 apr 2020, 19:55Erminjo treba nastaviti regularnim ritmom - subota subota. Ove srijedom nek preskace, bolje da igra svaku drugu nego 2 i dovidjenja![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.