FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Davies produžio do 2025.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Zasluzeno, bravo malac, bravo Brazzo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Football Manager wonderkid, unaprijediš ga iz juniora, odigra nepotpunu sezonu i odma 5 godina ugovora, zvuči kao igrica, ali je Davies bio fenomenalan i zasluženo produženje ugovora.
Nešto mi se ovo usmrdilo da bi nas Alaba mogao napustiti. Mislim nemam ga šta krivit. Ima 27 godina, osvojio je sve živo u Bayernu, već neko vrijeme nije na nivou, povezuju ga sa Barcom i Realom, jednostavno tražiće neko osvježenje u karijeri, jedino kada bi ostao igrati stopera do kraja karijere, jer pored Daviesa na beku nema mjesta.
Nešto mi se ovo usmrdilo da bi nas Alaba mogao napustiti. Mislim nemam ga šta krivit. Ima 27 godina, osvojio je sve živo u Bayernu, već neko vrijeme nije na nivou, povezuju ga sa Barcom i Realom, jednostavno tražiće neko osvježenje u karijeri, jedino kada bi ostao igrati stopera do kraja karijere, jer pored Daviesa na beku nema mjesta.
Davies je solidan, prebrz i tehnički siromašan.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Davies
Ali i Alaba će 100% vjerojatno ostati kao i Neuer čim ova halabuka prođe

-
- Kontakt:
Ostat ce i alaba i neuer ,nemam dileme
Najbolji LB poslije Robertsona sad i narednih dosta godina

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pogrešno je mislio, a i tehnički je ipak malo ispod Daviesa

Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 21 apr 2020, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda da je transfer Sergina Desta zamrznut i da na kraju nista nece bit od transfera...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tolisso out 4 sedmice.
Operacija zgloba.
Operacija zgloba.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tolisso iz bolnice komotno može na transfer listu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Još jedan promašaj uprave 

Tolisso je nula... vise je Timoscuk napravio za bayern, nego sto ce on ikad, jos kad se sjetim onog kobnog pasa protiv Reala, kad je bezveze utrpao Ulreicha... bez Tolissa bi igrali finale LP sa Jupom protiv Liverpoola...
- farinelli123
- Kontakt:
Tako je.
Pravo poređenje.
•
E ybg sad, nema kod vas sredine nikad. Cuj Tolisso kriv sto se nije finale igralo hahah
Pa jest ispao budala, bezveze utrpao Ulreicha, pa nije Neuer na golu bio tad... najveci krivac sto smo ispali tad... nikad mu to halalit necu, nadam se da ce mu bolje ici u Interu, jer u Bayernu je bio manje od solidan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.