FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
bas mi glupo ovako pisati,ali znaci po tebi od Susica,Otkaza Musemiica,Milicevica,oni ne igraju za Sarajevo ja sam vam rekao,doduse rekao sam i za Anela Hadzica nisam promasio nego jednostvno nije se dalo,ali et abd na ljeto je nas on igrac.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 apr 2020, 17:56Znači, od njih nema ništa..kanarinac je napisao/la: ↑20 apr 2020, 17:53Uvijek je bilo nekom rat nekom brat,ovo abd da stane,a na ljeto smo jaci za Dilavera,Hajrovica i Hadzica.
Plot twist: dolaze Haris Dilaver i Nedim Hadžić. Ne znam ima l' kakav dupljak Hajrović.

Ima burazer, Sead.skoroalen je napisao/la: ↑20 apr 2020, 18:12Plot twist: dolaze Haris Dilaver i Nedim Hadžić. Ne znam ima l' kakav dupljak Hajrović.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dobro si, njega sam zaboravio. Arsenal boy.

Momak je odlican u uvijek solidnom Radniku. Ocekivao sam nekako da ce ga Sarajevo, kao momentalno finansijski najstabilniji klub u BiH, uzeti.
Zaboravio sam da vas pozdravim. Od Sarajeva nekako najvise ocekujem da prvi "probije led" i ode u neko od evropskih takmicenja.
Btw. koliko vam igraca ove sezone igra iz Akademije, i sta vam je sa Resica ?
Igrao u njemackoj , bukvalno odveo repku na sp ?
Skoro, tenprice oko zwne i avega au mahalake, necu u to da ulazim, meni je bitan uspjeh i titule
A takav igrac ih skoro pa garantuje
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sve ja to razumijem, 80% raje se loži na imena, na biografije, na statistiku i ostale stvari. Razumijem da bi to bio veliki bum i po pitanju marketinga, baš kao što je to bio i Tino. Što se mene tiče, preći preko toga i ići dalje, ne vraćati se na iste likove.
Vazda mi je bilo upitno koliko bi se takvi trudili i davali od sebe. Imate dosta primjera gdje dođu tako neka veća imena u naše klubove i onda kurko. Koliko se balilo za Ibanezom, ja ne znam jel išta pokazao. U Zrinjskom je bio i Kukoč, svi drkkali, a čovjek nije spojio deset tekmi, izmišljao i glupirao se, jer mu se može normalno. Najnoviji primjer vam je Zakarić.. Kad je onaj hajvan sioux napadao zato jer se nije doveo Zakarić, a par ljudi ovdje među kojima sam bio i ja govorili da ga ne treba dovoditi, da se može naći boljih rješenja i da je on svoje završio, onda nastade serrancija kako branimo Upravu i opravdamo svaki njihov potez. Hop, počela liga, prošlo nekoliko kola, Zakarić meda ne može, mali Salčin ga pojeo. Zabio onaj jedan gol protiv Veleža i to 1 na 1 s golmanom nakon greške Bobića.
Opet kažem, ako ga probaju opet dovesti i dovedu, super onda. Isto tako, ako se zaboravi na njega i krene dalje, nema veze, svejedno mi je.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Znam ja paša moj da ti imaš nigdje veze informacije ili malo trolaš, uostalom nebitno, mislim da ti neko lupa sve i svašta a ti povjeruješ. Kakav Dilaver, momak u Dinamu standardan, ima platu boga oca, ne možemo prismrditi njemu. Hajrović moguć, ali ne vjerujem da dolazi. Hadžić realan, a za njega se zna odavno.kanarinac je napisao/la: ↑20 apr 2020, 18:00bas mi glupo ovako pisati,ali znaci po tebi od Susica,Otkaza Musemiica,Milicevica,oni ne igraju za Sarajevo ja sam vam rekao,doduse rekao sam i za Anela Hadzica nisam promasio nego jednostvno nije se dalo,ali et abd na ljeto je nas on igrac.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 apr 2020, 17:56Znači, od njih nema ništa..kanarinac je napisao/la: ↑20 apr 2020, 17:53Uvijek je bilo nekom rat nekom brat,ovo abd da stane,a na ljeto smo jaci za Dilavera,Hajrovica i Hadzica.
A da mu zaba ne bira mozda primanja, pa joj draze uzeti 500 000 eura nego 100 000?
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ok malo je reci da ce pesimisti da se iznenadeAlfredNobel je napisao/la: ↑20 apr 2020, 19:43Znam ja paša moj da ti imaš nigdje veze informacije ili malo trolaš, uostalom nebitno, mislim da ti neko lupa sve i svašta a ti povjeruješ. Kakav Dilaver, momak u Dinamu standardan, ima platu boga oca, ne možemo prismrditi njemu. Hajrović moguć, ali ne vjerujem da dolazi. Hadžić realan, a za njega se zna odavno.

Veliki smo mi klub postali zbog ove korone cim nebi prihvatili Izeta...
Bolje pet Sisica dovesti nego jednog Hajrovica.... Ha ya...

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, aqarius, Armija1987, bavaracmujo, Beli98, budzak, Cwirek, EastMadness, Fudo, fukara87, Google Adsense [Bot], greenwood, Hamagara, HariTz, Jadnimi, johntravolta123, kanarinac, klasik, Kockoglavi, laznokrilo, leo1946, lumani, macahz, Maroon1946, MaroonBjelave, mnon46, muhamedhulk, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, Oerde, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, ristagrad, ronaldo99, samoFKS, SHZ82, StevieG8, strahmeipomisliti, Taree, THEC, tuitamo, USB, Velo6, WeekendOffender, zagorski i 628 gostiju.