Vise frajer ima excuses nego uspjeha, i kao takav ne moze biti goat
Eto prelistaj zadnje 2-3 stranice, vise se pise o excuses Brona nego o uspjesima istog. Samo ti se kaze sve
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Kad je Jordan ispado u prvim rundama nije bilo informacija o tome,niko nije imao net a slabo ko je imao i tv prenos.Dobre stvari su ostale zabiljezene a one lose znaju samo oni koji se potrude i koji hoce da saznaju.Kad nekome kazes da je Jordan najgori igrac ikad koji je nastupio na tricama na all-staru,covjek gleda u tebe kao tele u sarena vrata.Jamesu je svaka losa stvar zabiljezena sa lupom i to stvara los dojam o njemu i pogresnu sliku o GOAT-u kosarke.alemsa je napisao/la: ↑20 apr 2020, 23:32Znaci kad James osvoji stece se dojam da je to ucinio apsolutno sam, kao vanzemaljac, a kad izgubi ne valjaju Wade i Bosh, pa Irving i Love iako je s njima osvajao titule. Got it![]()
Eto prelistaj zadnje 2-3 stranice, vise se pise o excuses Brona nego o uspjesima istog. Samo ti se kaze sve
Ma zanemari jara moje misljenje, @epovo, japino i ostalih (individualno), think outside the box k'o sto bi reko Amer, Svabo i Englez. Imas tu 10-15 likova koji prate nba, i kad je krenula prica o Bronu kao goat-u, o cemu se pise? Excuses istog, i tako je u svakom kosarkaskom okruzenju kad se pokrene ista tematika, dok oko MJ nema toga, nema coj'k excuses u pohodu ka titulama.GOAT je napisao/la: ↑20 apr 2020, 23:38Kad je Jordan ispado u prvim rundama nije bilo informacija o tome,niko nije imao net a slabo ko je imao i tv prenos.Dobre stvari su ostale zabiljezene a one lose znaju samo oni koji se potrude i koji hoce da saznaju.Kad nekome kazes da je Jordan najgori igrac ikad koji je nastupio na tricama na all-staru,covjek gleda u tebe kao tele u sarena vrata.Jamesu je svaka losa stvar zabiljezena sa lupom i to stvara los dojam o njemu i pogresnu sliku o GOAT-u kosarke.alemsa je napisao/la: ↑20 apr 2020, 23:32Znaci kad James osvoji stece se dojam da je to ucinio apsolutno sam, kao vanzemaljac, a kad izgubi ne valjaju Wade i Bosh, pa Irving i Love iako je s njima osvajao titule. Got it![]()
Nema jer nije dao covjek prostora da ima, da je izgubio i jedno finale mozda bi bilo, ovako nema, apsolutni winner a ovog moras pravdatEpidaurus je napisao/la: ↑20 apr 2020, 23:52Pa nema jer su legenda i mit o njemu nenormalno jaki. Zato i jest GOAT. Digao je citavu ligu na poseban nivo, bio veci od sporta i to je razlog zasto niko ne ide sumnjat u bilo sta u vezi Jordana. Po individualnom kvalitetu su on i James jako blizu, to je i vise nego jasno.
Jesi ti preskocio taj PO i odma u finale iz RS uletio, iliEdviin je napisao/la: ↑20 apr 2020, 23:46Biti reigning champion, imati reigning MVP igraca, zavrsiti sezonu 73-9 i u finalu biti bara bara sa clv? Ko je ovde lud? Je bo vas Lebron i ti neki mitovi, Curry 2016 godine postaje prvi unanimous MVP, sjecam se svi pricali da je James zavrsio svoje da je Curry sad babo lige i ondah ovde citas kako nije bio GS absolutni favorit. Ako je to izgovor je bi ti sport ondah.
Nemoj brokula molim, znam bili su istroseni, znam tvoje misljenje u vezi SC-ja, ne ulazi mi se u prepucavanje, u pravu si, nek bude da je to mit, ljudi izmislili 73-9 i unanimous MVP i reigning chamipon/MVP, samo da bi se Lebron digao u GOAT pricu.Brokula je napisao/la: ↑21 apr 2020, 00:06Jesi ti preskocio taj PO i odma u finale iz RS uletio, iliEdviin je napisao/la: ↑20 apr 2020, 23:46Biti reigning champion, imati reigning MVP igraca, zavrsiti sezonu 73-9 i u finalu biti bara bara sa clv? Ko je ovde lud? Je bo vas Lebron i ti neki mitovi, Curry 2016 godine postaje prvi unanimous MVP, sjecam se svi pricali da je James zavrsio svoje da je Curry sad babo lige i ondah ovde citas kako nije bio GS absolutni favorit. Ako je to izgovor je bi ti sport ondah.
Nisu nit ce ikad biti, kako si i ti promjenio plocu kao i svi navijaci Lakersa odkako je James kod vas.
Influenseru, Love je bio i all star i u all nba petorkama prije nego sto je dosao u Cavse.
Mentalno, drasticno
Koje relevantne brojke, stalno spominjes to i nikako da ih prezentujes.Epidaurus je napisao/la: ↑21 apr 2020, 12:52Ja sam jos i prije dolaska Jamesa u Lakerse rekao da su Jordan i James po individualnom kvalitetu jako blizu. To uopce nije tesko dokazati, sve relevantne brojke ukazuju na to. GOAT nije i nece vjerovatno ni biti al razlog tome nije to sto je Jordan nesto drasticno bolji kosarkas od Jamesa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.