... i sta bi sinoc na el clasicu, jel se preseravao stari romario kad je govorio o velicini Barce, jel pretjerivao kad je govorio da Bayern i bilo koji drugi klub nisu Barci ni do koljena, jesi li ikada vidio mocniju ekipu, sta mislis kako bi Bayo prosao protiv onakve igre.[/quoteRomariooo je napisao/la:effe_sa je napisao/la:fakat nam nema vise totema![]()
![]()
![]()
e jest me nasekirao i sa mnom je vodio polemike i covjek ode
![]()
![]()
a ni sarmu probo nije
nego gero kome ti drzis fige???ja nekako vise realu, i barca mi je bila prije draga al nesto se dizu previse....a ovi naši deutscheri ozil, khedira i naravno ostala kompanija ce da ih spuste na zemlju
![]()
![]()
nekako ne vjerujem da veliki mourinho moze izgubit od guardiole....hajd ak ja sad fulim onda ce i drug romarioo imat jednom priliku da kaze da ja nisam imao prave argumente
![]()
![]()
a ak barca potone onda ga nece biti dugo ovde da prca po našem bayi
![]()
![]()
![]()
ma oni i onako bayi ne mogu nista, svi ostali su samo klubovi a bayern je div, gigant, stroj.....il kako ono kažu u espani DIE SCHWARZE BESTIE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
et koliko nas poštuju tamo, a ovde dodju ovi navijajcici da zafrkavaju
![]()
al veceras mogu u el clasicu uzivat i nadat se golovima, sto vise , jest da bi dobri mou mogao dobro beton zamijesat pozadi pa da odluci 1 gol
![]()
![]()
Sa nasim prvim timom bi prosao 100 puta bolje od Reala sigurno...ne kazem da nebi izgubio kod vas ali sa sadasnjim citavim timom bi prosli bolje u to ti garantujem