FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

van gall
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la van gall » 30 nov 2010, 15:56

Romariooo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:fakat nam nema vise totema :D :D :D :D e jest me nasekirao i sa mnom je vodio polemike i covjek ode :D :D :D a ni sarmu probo nije :D nego gero kome ti drzis fige???ja nekako vise realu, i barca mi je bila prije draga al nesto se dizu previse....a ovi naši deutscheri ozil, khedira i naravno ostala kompanija ce da ih spuste na zemlju :D :D :D nekako ne vjerujem da veliki mourinho moze izgubit od guardiole....hajd ak ja sad fulim onda ce i drug romarioo imat jednom priliku da kaze da ja nisam imao prave argumente :D :D :D a ak barca potone onda ga nece biti dugo ovde da prca po našem bayi :D :D :D :D ma oni i onako bayi ne mogu nista, svi ostali su samo klubovi a bayern je div, gigant, stroj.....il kako ono kažu u espani DIE SCHWARZE BESTIE :D :D :D :D :D :D et koliko nas poštuju tamo, a ovde dodju ovi navijajcici da zafrkavaju :D :D al veceras mogu u el clasicu uzivat i nadat se golovima, sto vise , jest da bi dobri mou mogao dobro beton zamijesat pozadi pa da odluci 1 gol :D :D :D
... i sta bi sinoc na el clasicu, jel se preseravao stari romario kad je govorio o velicini Barce, jel pretjerivao kad je govorio da Bayern i bilo koji drugi klub nisu Barci ni do koljena, jesi li ikada vidio mocniju ekipu, sta mislis kako bi Bayo prosao protiv onakve igre.[/quote

Sa nasim prvim timom bi prosao 100 puta bolje od Reala sigurno...ne kazem da nebi izgubio kod vas ali sa sadasnjim citavim timom bi prosli bolje u to ti garantujem
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 nov 2010, 16:00

Ma naravno da bi prosli bolje, prijateljski smo klubovi i ne bi bilo onako nekih kantanja, da se nasi zakane ovakav kakav jeste Bayern bi nastradao i gore, e sad da su svi igraci Bayerna zdravi i da odigraju odlicno, ne bi prosao gore sigurno.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 30 nov 2010, 16:22

Evo pratim situaciju u Šalketu i Magath je počeo da trenira strogoću. Trojicu igrača je poslao u drugi tim na kaljenje, tj. na vaspitno-popravni trening do zime. Radi se o stoperu Hansu Sarpeiju, te o veznjacima Jermaineu Jonesu i Alexanderu Baumjohannu. Biće u subotu veselo, pravo veselo :twisted:
Da kažem da sam ja za razliku od gornjih postova, navijao za Barcu sinoć ;) Zna se za koja 3 kluba, ama baš nikad, neću navijati: Real, MANU i Juve!!!
Sent from my Philips Smart TV.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 30 nov 2010, 16:30

@ dr.adnan ama baš nikad, neću navijati: Real, MANU i Juve!!!

potpis za odabir timova uz moj dodatak Milan,,,

ajme jos puno dana do tekme, nakon dobre partije jedva cekam da ponovo zaigraju i ponove frankfurta,,,
VOLIM BAYERN

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 nov 2010, 16:38

Romariooo je napisao/la: jel se preseravao stari romario kad je govorio o velicini Barce.
...govorio u obdanistu, ili :?
neznalica i fudbalski analfabeta govori upravo o fudbalu :? koji apsurd u pm :lol:
eno ti, par komentara iznad, najboljeg opisa sinosnje utakmice.

djecace, ne pita se kako bi veliki bayern prosao protiv slabasne prcelone jer bi ista velikom bayi posluzila za popravljanje gol-razlike. ubjedjen sam da bi ekipa sastavljena od pijanica pokupljenih sa puracickog vasera vise pruzila od slabasnog reala.
S-Y-L-A-R je napisao/la:tymo stoper umjesto Belgijanca a van bommel sa schweinijem na sredini (99% sam siguran )
sta je sa badstuberom? mislim da je spreman tako da ce igrati protiv grogiranog salkea.

------------gomez--------------
riberi---------------------muler
-------svajni------timo----------
--------------bomel---------------
pranja---badst.---brena---lam
--------------buttko--------------

ako bayern na poluvremenu bude vodio sa 3 :0 a trebao bi, onda uvesti krafta :) gdje ce sakupljati iskustvo ako ne protiv ovih nizerazrednih.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 nov 2010, 16:44

razumijem da necete navijati za real, ali to vas ne sprjecava da ih simpatisete na nacin na koji se simpatisu romi-muzikanti.
ono, njihove nastupe pratimo sa smijeskom na usnama ali i dozom sazaljenja.
:lol:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 nov 2010, 16:58

Šećeru, ti bi pod hitno trebao mijenjati dilera,ili si ti neki lik forumski a la Paja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 30 nov 2010, 17:10

Romariooo je napisao/la:Šećeru, ti bi pod hitno trebao mijenjati dilera,ili si ti neki lik forumski a la Paja
Ti se javljas i pricas nesto Barca bi poderala Bayerna, jednom nas pobijedite a znas kako ste prije prolazili i odmah se ti nesto ovdje kurcis, e pa nemoze tako i nemoj dirati secera, vidjet cemo Barcu protiv engleskih timova ala Chelsea kako ce proci i da li ce im sudija pokloniti prolaz dalje ala Ovrebo a ne kurciti se protiv Reala koji ima puno novih igraca koji nisu okusili slast El Clasica etc.. Draga mi je Barcelona , a kome nije zbog igre koju pruzaju ali zbog takvih kao sto si ti zamrzit ce vas i bog dragi a kamoli obicni ljudi.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 nov 2010, 17:40

Dva tima koja najvise volim na planeti su Bayern i Barcelona ali sad njih stavljati u isti koš je smijesno,,trenutno je Barcelona najbolji tim u povijesti fudbala njihova igra i način na koji pobjeđuju protivnike je nevjerovatan jer kad Barsa nekog pobjedi 5:0 ili 8:0 to izgleda rutinski....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 nov 2010, 17:42

bayern4ever je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Šećeru, ti bi pod hitno trebao mijenjati dilera,ili si ti neki lik forumski a la Paja
Ti se javljas i pricas nesto Barca bi poderala Bayerna, jednom nas pobijedite a znas kako ste prije prolazili i odmah se ti nesto ovdje kurcis, e pa nemoze tako i nemoj dirati secera, vidjet cemo Barcu protiv engleskih timova ala Chelsea kako ce proci i da li ce im sudija pokloniti prolaz dalje ala Ovrebo a ne kurciti se protiv Reala koji ima puno novih igraca koji nisu okusili slast El Clasica etc.. Draga mi je Barcelona , a kome nije zbog igre koju pruzaju ali zbog takvih kao sto si ti zamrzit ce vas i bog dragi a kamoli obicni ljudi.

Oladi decko, vidio sam post effe-a u kojem sam direkno ili indirektno prozvan, pa sam odgovorio, niti sam se kurchio niti potcjenjivao Bayerna, effe je moj stari poznanik i tkao s vremena na vrijeme, jednom godisnje otprilike malo se raspravimo, ako sam rekao da ovaj secer nije sav svoj jer nicim izazvan lupeta kojesta, to ne znaci da je ovdje druge ljude podhebavam ili tako nesto.

Opusti se, suvisno je rapsravljati o Barci i Bayernu, mi u zadnje vrijeme mnogo jaci, nekad ste to bili vi, sjecam se ja dobro vremena kad nas je Bayo znao izbaciti , kad nam je Hasan na camp nou znao zavuci frljoku i izbaciti nas, ili dok je jos a nas igrao Meho kodro sjecam se da ste nas i tada izbacili, pamti stari romario sve i svasta io nadasve je realan covjek.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 nov 2010, 18:02

saurman, ti mozes voljeti neki tim, ali to ne znaci da si kompetentan govoriti o kvaliteti istog.
naravno da se bayern ne moze stavljati u isti kos sa smijesnom prcelonom, tako da se onaj ko ucini nezamislivo i kaze-slaze da je prcelona bolja, automatski trpa u kos sa ostalim neznalicama.

ovaj pacenik se sjeca mehe u prceloninom dresu :?
jah, bas u to vrijeme nj. matori je drkao a roooma govorio: drz´ se romario, ak´ sad izletis nikada od tebe covika :roll:
hej, barcelona bila ubjedljiva protiv reala i sad bi je trebalo zakivatu u zvijezde?
izgleda da levat misli kako mi ne pratimo smijesnu spansku ligu(da bi se ismijali), ne pratimo lp... fuuuj.
dalo bi se napisati par recenica o toj utakmici ali pod uslovom da za sagovornika imas normalnog forumasa.
ovako :roll: upustati se u rasprave sa osnovcima :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 nov 2010, 19:18

@seco jel to pojeftilo loz ulje,pa masala posipas.I samo gledas da krehnes sibicu. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 nov 2010, 19:45

Romariooo je napisao/la:Ma naravno da bi prosli bolje, prijateljski smo klubovi i ne bi bilo onako nekih kantanja, da se nasi zakane ovakav kakav jeste Bayern bi nastradao i gore, e sad da su svi igraci Bayerna zdravi i da odigraju odlicno, ne bi prosao gore sigurno.
vidis ja nisam ko neki drugi, ja priznajem da sam ocekivao tijesniju utakmicu i da sam cak vidio reala ko pobjednika...ovaj put tu jesam kiksao.....al ono sve prije sto sam tvrdio o bayernu to i dalje stoji....a real je sinoc bio neopisivo i los, kod njih su svi kljucni igraci podbacili....ovaj put je guardiola nadmudrio mourinha, a barca je otkrila slabosti reala, ko pravo reala napadne tad ga itekako moze ranit u odbrani...a sto se nekog s barcom susreta tice znam da bi bayern odigrao i sad puno bolje a dok se mozda i sretnemo s barcom u kasnijem dijelu sezone, imat cemo opet i robbena pa i riberyja jos spremnijeg nego sad a mislim i da ce ekipa biti u boljoj formi
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 nov 2010, 20:13

Ne znam kako bi se vi mogli suprostaviti najmocnijoj ekipi koja je ikada igrala fudbal, sa odbranom koja tesko izlazi na kraj sa prosjecnim budesligaskim ekipama. Ja se iskreno nadam da ce svi glavni igraci Bayerna biti spremni u zavrsnici lige prvaka, jer ce to garantovati zanimljiv fudbal, jako losu defanzivu mozete pokriti jako dobrom ofanzivom, kao prosle sezone, sinoc u el clasicu vidio si totalni fudbal kojem ne mogu parirati mozda i svi klubovi kad bi se udruzili i sastavli ekipu, nije to sto je Real los, Real je vjerovatno i druga najbolja ekipa svijeta, samo protiv savrsenstva se ne moze, ne moze to pogotovo Bayern zbog nacina na koji igra, jer u toj igri Barca je narocito nadmocna. Da ste neka tvrda ekipa pa ajd moglo bi se polemizirati, ovako mozete se nadati da naletite na nas tek u finalu, pa da ocekujete neko cudo ili nase povrede. Sto se tice snage Bayerna proti nekih drugih jakih ekipa i to je upitno, jer sa Bayom nikad nisi siguran, prosal liga prvaka bila je luda sto se tice vasih utakmica, dal to mozete ponoviti veliko je pitanje, rano je o tome jos govoriti, vjerujem da cete biti na proljece puno jaci nego sada.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 nov 2010, 20:48

Romariooo je napisao/la:Ne znam kako bi se vi mogli suprostaviti najmocnijoj ekipi koja je ikada igrala fudbal, sa odbranom koja tesko izlazi na kraj sa prosjecnim budesligaskim ekipama. Ja se iskreno nadam da ce svi glavni igraci Bayerna biti spremni u zavrsnici lige prvaka, jer ce to garantovati zanimljiv fudbal, jako losu defanzivu mozete pokriti jako dobrom ofanzivom, kao prosle sezone, sinoc u el clasicu vidio si totalni fudbal kojem ne mogu parirati mozda i svi klubovi kad bi se udruzili i sastavli ekipu, nije to sto je Real los, Real je vjerovatno i druga najbolja ekipa svijeta, samo protiv savrsenstva se ne moze, ne moze to pogotovo Bayern zbog nacina na koji igra, jer u toj igri Barca je narocito nadmocna. Da ste neka tvrda ekipa pa ajd moglo bi se polemizirati, ovako mozete se nadati da naletite na nas tek u finalu, pa da ocekujete neko cudo ili nase povrede. Sto se tice snage Bayerna proti nekih drugih jakih ekipa i to je upitno, jer sa Bayom nikad nisi siguran, prosal liga prvaka bila je luda sto se tice vasih utakmica, dal to mozete ponoviti veliko je pitanje, rano je o tome jos govoriti, vjerujem da cete biti na proljece puno jaci nego sada.
nemoj poredit samo bayerna i reala, pa real godinama vec ne moze dalje od osmine finala lige prvaka...bayern je ipak aktuelni evropski vice prvak...gazite po nama (naravno samo rijecima) kada nam ne ide, a necete uspjehe i titule da nam priznate :D :D :D i kad smo mi real filovali, pa tu je bayern specijalista za to......real nije los, pisao sam o tome svemu i na relovom i barcinom forumu, ali real nije jos ni pravo uigran....cak i dobro funkcionisu koliko su ekipu mijenjali...ovakvi su padovi kod njih moguci....ti si sad ko vecina barcini navijaca sada opet presubjektivan a i prosle sezone je tako bilo pa dodje ispadanje u ligi prvaka....a u bundesligi je tesko protiv bilo koje ekipe igrat jer svaka trci i zalaze se ko rijetko gdje drugo
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 30 nov 2010, 21:03

Romariooo je napisao/la:Ne znam kako bi se vi mogli suprostaviti najmocnijoj ekipi koja je ikada igrala fudbal, sa odbranom koja tesko izlazi na kraj sa prosjecnim budesligaskim ekipama. Ja se iskreno nadam da ce svi glavni igraci Bayerna biti spremni u zavrsnici lige prvaka, jer ce to garantovati zanimljiv fudbal, jako losu defanzivu mozete pokriti jako dobrom ofanzivom, kao prosle sezone, sinoc u el clasicu vidio si totalni fudbal kojem ne mogu parirati mozda i svi klubovi kad bi se udruzili i sastavli ekipu, nije to sto je Real los, Real je vjerovatno i druga najbolja ekipa svijeta, samo protiv savrsenstva se ne moze, ne moze to pogotovo Bayern zbog nacina na koji igra, jer u toj igri Barca je narocito nadmocna. Da ste neka tvrda ekipa pa ajd moglo bi se polemizirati, ovako mozete se nadati da naletite na nas tek u finalu, pa da ocekujete neko cudo ili nase povrede. Sto se tice snage Bayerna proti nekih drugih jakih ekipa i to je upitno, jer sa Bayom nikad nisi siguran, prosal liga prvaka bila je luda sto se tice vasih utakmica, dal to mozete ponoviti veliko je pitanje, rano je o tome jos govoriti, vjerujem da cete biti na proljece puno jaci nego sada.
sa ovim u vezi real-a si rekao sve ...

ne tvrdim da barca nije jbg dobra i da je jbg teško igrati protiv njih ali kada mi neko kaze da je ono atraktivan fudbal zgadi mi se pa Barca ubija igru, ubija i tako jedno 5 minuta se dodaju, crpe protivnika i onda sjevne neka kontra i gol ... isto s*anje ko španija i ako mi je to atraktivno ... et da ne bude sve crno i da ja kudim, dođe i prodor messi-a i to je sve od atraktivnosti (ne kazem da trebaju drugacije igrati jer ovo je uspjesno...)

Da se Barca upušta u neku trku po terenu ma nedo Bog, to je se desilo samo jednom protiv Celski-a i loše ste prosli. Fife,Uefe i nekakvi masoni su vas odveli dalje al ajd kada je bilo protiv Intera svi ste hampu digli a pogotovo vaši kapiteni koji su extra igraci al su qrac karakteri

btw nemoj ti porediti BL i CL drugacije je posmatranje i zalaganje od igrača ... mogao bi vas strefiti Robbenov solo prodor i ajde kuci a i bayern nije ekipa od prije 2 godine kada ste dobili 4:0.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 nov 2010, 21:23

Posebno sam uzivao kad je Bayern derao Reala, narocito oni dueli Hasana i carlosa se pamte. Ne gazim ja Bayerna, jasno je svakome da ste u krizi trenutno, a ja to razumijem, veliki klubovi povremeno dodju i u rezultatsku krizu, ali te krize uvijek prolaze, i sad omalozavati Bayern zbog nekoliko losih mjeseci bilo bi nezrelo. I ne radi se ovdje o nekoj mojoj neobjektivnosti , samo govorim ono sto mnogi svjetski strucnjaci tvrde, a to je da je Barca odmakla od svakoga predaleko, nebitno protiv koga igra, pa tako i protiv Bayerna.

Ovaj Morinjov Real je beton ekipa, bice oni favoriti protiv svakoga osim protiv nas sigurno, jedino ako im se sad nakon katastrofe ne pohebu odnosi, nije to nimalo neuigrana ekipa, samo sinoc nisu mogli nista napraviti jednostavno, a njemacki reprezentativci Ozil i Kedira koje ste spominjali, pokazali da jednostavno jos nisu dorasli da se nose sa Xavijem i Iniestom, i na svjetskom su blistali sve dok nisu naletili na ovu dvojicu

@ thulkazal

ta igra se zove totalni fudbal, ona dodavanja beskonacna su tu zbog toga sto se mi tako branimo, a to je dovedeno do tolikog savrsenstva da je loptu nemoguce jednostavno oduzeti , u trku se ne upustamo jer protivnik to radi, trci za loptom, ali ne moze da uzme. To je jedan poseban stil koji specifican samo za nas klub, Bayern to ne moze raditi jer nema igrace za to, a to sto kazes za Robenov projektil, tako se govorilo i za Ronaldov, pa se dogodi to da on jednostavno nema lopte, a bez lopte nema ni projektila. A taman i kad bi nam uvalio koji gol, nerealno je ocekivati da Van Buyten nesorta moze zaustavit mesija ili vilju, pa oni bi protiv njih sam sebi obje noge slomio.

Al, necemo vise raspravljati o ovome, ako se budemo nekad sreli u LP onda cemo, bile bi to sigurno lijepoe utakmice itd i meni ne bi bilo ni zao kad bi ispali od tako neke ekipe koja igra napadacki, kao sto su Bayern, Arsenal itd.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 30 nov 2010, 21:46

Ozil i Kedira koje ste spominjali, pokazali da jednostavno jos nisu dorasli da se nose sa Xavijem i Iniestom, i na svjetskom su blistali sve dok nisu naletili na ovu dvojicu
Da eto Xavi i Iniesta flastere igrali na ovoj dvojici pa se nisu mogli vidjeti.Glupa ti je prica skroz al eto uzivaj u ovoj pobjedi jer sam siguran da cete slijedeci put kad budete igrali protiv ovog Reala biti zadovoljni ako ne izgubite vise od 2 razlike.Nemoj mislit da ja volim Real daleko od toga.Materijalne ekipe nikad nisam volio a i vi cete ubrzo postat takvi siguran sam.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 30 nov 2010, 21:52

kad bi se trebo vratiti robben ?
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 30 nov 2010, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 30 nov 2010, 21:55

stvarno romario ima tu istine sto pricas ali valjas i gluposti brate mili !

Znaci prvo se se uhvatio bayern kojem kazes da ne bi mogao parirati a kamoli pobijediti tu Barcu ! svaka , cast igrate prejako ali nikad se nezna covjece a brate i fursetis previse da ste naka svemirska ekipa nema bolan danas toga vise , nije to prije 50 godina Real i Brazil najjaci danas svi znaju bolan !
Pa vi da ste svemirska ekipa ne biv vas klepali Kazan po usima , protiv Kopenhagena jedva igrate a kamoli protiv ovih jaci timova a ne da spominjem vecih od vas kao sto je Bayern !
Znaci jaci jeste i sve do utakmice ste apsolutni favoriti nad svima al kad dodze utakmica nikad se nezna !

A isto se fatas Xavi i Inieste i poredis s Ozil i Khedirom na SP ! Nemoj , majketi Njemacka je imala mladi tim koji ce sada p.okarat i Englesku kao i prosli put i Francuze a bogami i vas Špance !
I to je bolan izlapilo sjetim se utakmice s Paragvayom ljudi vas bolan vucali kako su htjeli i Bog I Iker vas spasise da ne ispusite !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []