izvinjavam se sto sam malo skreno sa teme ebiga, ali oprostit ce nam admini, jer ipak ovo je jedna od rijetkih tema gdje se dijeca ne raspravlja i ne svadja i gdje se vodi zdrava diskusija
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
pa Sloboda brate to ti ne moram spominjat
...dovoljno je da ti kazem da one godine 16 maja 1998 godine kada su igrali finale kupa Sarajevo-Sloboda, bio sam zavrsna cetvrta godina srednje skole i imao sam 3 keca u skoli,a maj mjesec je zadnji mjesec skole u zavrsnoj godini
...ja taj dan trebao imati zandji pismeni rad kako bi popravio tog jednog keca i otisao na popravni, a ja naravno zbog ljubavi prema Slobodi, a nerazmisljajuci o sebi idem na utakmicu
...moja stara je tad znala da ja necu otici u skolu i odla mi ba zena dole ispred stadiona kada smo se okupljali kaze idi sine u skolu ponavljat ces godinu
...reko stara daj 10 maraka ako imas, ako nemas pustime ba odo na tekmu, a tako je i bilo
.. dobro na svu srecu popravio sam poslije u skoli ocjene...neznam mozda me Slatinas i poznaje, ako je starija generaicja fukara... ako nista onda nek pita nesto starih sa slatine prije svega starijeg Lipe, vilenjaka,erdzana i td ,... oni znaju da je to tako
..ebiga nije samo ovo dokaz ljubavi prema svom klubu ima tu jos mnogo stvari, ali to je jedan zbog kojeg covjek rizikuje godinu skole i to zavrsne godine zbog Slobode 
izvinjavam se sto sam malo skreno sa teme ebiga, ali oprostit ce nam admini, jer ipak ovo je jedna od rijetkih tema gdje se dijeca ne raspravlja i ne svadja i gdje se vodi zdrava diskusija
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:pa Sloboda brate to ti ne moram spominjat...dovoljno je da ti kazem da one godine 16 maja 1998 godine kada su igrali finale kupa Sarajevo-Sloboda, bio sam zavrsna cetvrta godina srednje skole i imao sam 3 keca u skoli,a maj mjesec je zadnji mjesec skole u zavrsnoj godini
...ja taj dan trebao imati zandji pismeni rad kako bi popravio tog jednog keca i otisao na popravni, a ja naravno zbog ljubavi prema Slobodi, a nerazmisljajuci o sebi idem na utakmicu
...moja stara je tad znala da ja necu otici u skolu i odla mi ba zena dole ispred stadiona kada smo se okupljali kaze idi sine u skolu ponavljat ces godinu
...reko stara daj 10 maraka ako imas, ako nemas pustime ba odo na tekmu, a tako je i bilo
.. dobro na svu srecu popravio sam poslije u skoli ocjene...neznam mozda me Slatinas i poznaje, ako je starija generaicja fukara... ako nista onda nek pita nesto starih sa slatine prije svega starijeg Lipe, vilenjaka,erdzana i td ,... oni znaju da je to tako
..ebiga nije samo ovo dokaz ljubavi prema svom klubu ima tu jos mnogo stvari, ali to je jedan zbog kojeg covjek rizikuje godinu skole i to zavrsne godine zbog Slobode
I ovo je jedina tema na koju nasa divna administracija i ne svraca, cim je marseilleova slika kako se pali Bradyev dres prosla bez puta u Banovice. Tako, da pisite sta hocete, svi smo relativno normalni ovdje (osim marseille the special onea).
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
Mislim i da je stvar u tome što većina nas (izuzev @saltyja i @marseilla, koliko sam upratila) ne živi ni blizu USA niti ima nekih drugih dodirnih tačaka s tim kontinentom. Navijamo za neke ekipe koje su nam se nekad, iz nekog razloga dopale, možda zbog nekog igrača, trenera, zbog neke dobre igre, simpatije prema određenom gradu, npr. New Orleans poslije Katrine... Zato se slažem sa Saltyjem: možemo mi navijati za timove u NFL-u jer volimo taj sport i vidimo u njemu milion nekih čari što ljudi koji to ne prate ne vide, ali ne možemo se mi nikad identifikovati toliko s ovim klubovima kao npr. sa Slobodom, Željezničarom itd. ili neko ko npr. dugo godina živi u Njemačkoj sa nekim njemačkim klubom i sl...randy_moss je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:izvinjavam se sto sam malo skreno sa teme ebiga, ali oprostit ce nam admini, jer ipak ovo je jedna od rijetkih tema gdje se dijeca ne raspravlja i ne svadja i gdje se vodi zdrava diskusija
I ovo je jedina tema na koju nasa divna administracija i ne svraca, cim je marseilleova slika kako se pali Bradyev dres prosla bez puta u Banovice. Tako, da pisite sta hocete, svi smo relativno normalni ovdje (osim marseille the special onea).
Ja sam do Brettovog odlaska iz Green Baya bila vatrena Packerica. Taj klub mi se svidio i zbog cjelokupnog pristupa stanovnika tog grada prema ovom sportu i prema svom klubu, zbog klupske tradicije, načina poslovanja (do dolaska mrskog Ted Thompsona
I da.. mislim da Saltyjev post uopšte nije bio off topic. A ova tema je "Forumski Raj".
Definitions belong to the definers, not the defined
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gledam ovog Andersona jesu ga naljutili na interviju kojeg je davao nakon utkamice... i jest vala katastrofa od QB... Pa kad je u stanju d aizgubi protiv onakvog SF onda stvarno uzasno i to kuci sa onakvom razlikom
.... ja koliko je njima znaocio QB tek se sad vidi i one recivere je Warner napravio pro bowll igracima, a danas i oni smrde sto je jos najgore, a dobili su i velike pare .
Sto se tice Bearsa, nadam se da ce ova odbrana ostati ovako dobra i da nece biti povreda i stvarno uzdam se da ovu sezonu mozemo napraviti taj korak vise nego 2006.... trebat ce nam mnogo srece, ali mislim da se svi boje nase odbrane i vjerujem da svi misle ono sto je mislio i Dennis Green nekadasnji trener Cardinalsa koji je izjavio ovo svijesno i ljutito
“They are who we thought they were". "Oni su to sto smo i mislili da su" mislio je naravno na Bearse
Volim ja ovo i pogledat cesto
.........................................................................................................................................
Sto se tice Bearsa, nadam se da ce ova odbrana ostati ovako dobra i da nece biti povreda i stvarno uzdam se da ovu sezonu mozemo napraviti taj korak vise nego 2006.... trebat ce nam mnogo srece, ali mislim da se svi boje nase odbrane i vjerujem da svi misle ono sto je mislio i Dennis Green nekadasnji trener Cardinalsa koji je izjavio ovo svijesno i ljutito
“They are who we thought they were". "Oni su to sto smo i mislili da su" mislio je naravno na Bearse
Volim ja ovo i pogledat cesto
.........................................................................................................................................
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Cijeli SAD bruji o budućoj zvijezdi američkog nogometa, 22-godišnjaku koji ima hrvatske korijene. Owen Marecic četvrta je generacija američkih Hrvata, njegov pradjed emigrirao je “preko bare”. No Owen zna odakle je.
- Ne znam točno iz kojega grada, ali naravno da znam da su moji preci došli iz Hrvatske - kaže Marecic, zvijezda Sveučilišta Stanford kojoj američki mediji pišu hvalospjeve.
Dospio je i na stranice čuvenog Sports Illustrateda. U SAD-u tu čast dožive samo najbolji. Stručnjaci su ga označili velikom budućom zvijezdom NFL-a nakon što je u samo trinaest sekundi izveo dva “touchdowna”.
- Nisam baš odrastao uz hrvatski utjecaj, ali ponosan sam na svoje korijene. Nikad nisam bio izvan SAD-a, ali putovanje u Hrvatsku velika mi je želja - rekao je Owen Marecic.
Igra američki nogomet, ali obožava i “pravi”. Za koga navija? Tu nema dvojbi.
- Odrastao sam igrajući nogomet, a danas ga pratim kao navijač. Navijam za hrvatsku reprezentaciju, bio sam razočaran kad se nije plasirala na SP - kaže Owen i dodaje:
- Imam i dres hrvatske reprezentacije, prošle godine mi ga je majka darovala za Božić.
Ne govori hrvatski, ali uskoro možda hoće.
- Prilazili su mi Hrvati koji su željeli razgovarati na hrvatskom i morat ću se uskoro pozabaviti učenjem hrvatskog jezika. Ali i kulture, povijesti... - obećao je Owen Marecic.
Owen Marecic
Datum rođenja: 4. listopada 1988., mjesto rođenja: New Jersey, visina: 185 centimetara, težina: 110 kilograma, sveučilište: Stanford, studij: biologija
- Ne znam točno iz kojega grada, ali naravno da znam da su moji preci došli iz Hrvatske - kaže Marecic, zvijezda Sveučilišta Stanford kojoj američki mediji pišu hvalospjeve.
Dospio je i na stranice čuvenog Sports Illustrateda. U SAD-u tu čast dožive samo najbolji. Stručnjaci su ga označili velikom budućom zvijezdom NFL-a nakon što je u samo trinaest sekundi izveo dva “touchdowna”.
- Nisam baš odrastao uz hrvatski utjecaj, ali ponosan sam na svoje korijene. Nikad nisam bio izvan SAD-a, ali putovanje u Hrvatsku velika mi je želja - rekao je Owen Marecic.
Igra američki nogomet, ali obožava i “pravi”. Za koga navija? Tu nema dvojbi.
- Odrastao sam igrajući nogomet, a danas ga pratim kao navijač. Navijam za hrvatsku reprezentaciju, bio sam razočaran kad se nije plasirala na SP - kaže Owen i dodaje:
- Imam i dres hrvatske reprezentacije, prošle godine mi ga je majka darovala za Božić.
Ne govori hrvatski, ali uskoro možda hoće.
- Prilazili su mi Hrvati koji su željeli razgovarati na hrvatskom i morat ću se uskoro pozabaviti učenjem hrvatskog jezika. Ali i kulture, povijesti... - obećao je Owen Marecic.
Owen Marecic
Datum rođenja: 4. listopada 1988., mjesto rođenja: New Jersey, visina: 185 centimetara, težina: 110 kilograma, sveučilište: Stanford, studij: biologija
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Igramo protiv Dallasa i to ako ne uzmemo imat cemo samo minimalne sanse za PO, jer Jaguarsi igraju sa Titansima i vjerovatno ce uzet.. Igramo u nedelju u 22:15 tako da cu bodrit nase i bit ovde na forumu aBd 
A ove utakmice ce bit u sjeni dva velika derbija koja ce vjerovatno odlucit prvaka divizije, Steelersi - Ravensi i Patriotsi - Jetsi, obje se utakmice igraju u 02:20, jedna u nedelju, a druga u ponedjeljak tako da Ameri ipak ne misle na nas
A ove utakmice ce bit u sjeni dva velika derbija koja ce vjerovatno odlucit prvaka divizije, Steelersi - Ravensi i Patriotsi - Jetsi, obje se utakmice igraju u 02:20, jedna u nedelju, a druga u ponedjeljak tako da Ameri ipak ne misle na nas
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa sta taj lik igra?... ja nigdje na ESPN nisam cuoda spominju njega gao zvijezdu, a vjeruj mi da u americi vise paznje daju college sportu nego ovom profesijonalnom to ti ja tvrdim... jer ebiga ovdje imas i kanale posebno za college sport
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vjerovatno QB "u samo trinaest sekundi izveo dva “touchdowna”." Al ni ja nisam cuo za njeg...SaltCityAttack je napisao/la:pa sta taj lik igra?... ja nigdje na ESPN nisam cuoda spominju njega gao zvijezdu, a vjeruj mi da u americi vise paznje daju college sportu nego ovom profesijonalnom to ti ja tvrdim... jer ebiga ovdje imas i kanale posebno za college sport
- marseille_unique
- Kontakt:
taj hrvat haman ide ovdje u college u mom komsiluku ja sam 10 minuta od stanforda, a i da je neki hrvat tolki kolko se hvali ne bi mu roditelji promijenili ime u owen da bi bolkje proso u zivotu kao sto rade mnogi azijati i ostali ovdje,
meni je samo zao sto se vi ovdje daba raspravaljate kad se zna ko ce osvojiti ove godine nfl, ja sam vam reko prije neki 8 mjeseci da je ovo godina jetsa, i kad se zavrsi ove sezone super bowl i jetsi osvoje aj cu vam citirati taj post, jbg i ti salty se radujes sto imate cetiri za redom pobjedom dok je to nama nako usput hehe,
mi8slim posteno govoreci nema nam ravnih, a kao sto geldam u utorak na ESPNU dixzew se prasina pravo oko utakmice, bradya kao uvijek nesto brblja ali sad ima ryana na drugoj strani joj cojk ga ispreskaka, hahaha, legenda je , bez ikake sale da nesto kazem imao sam samo jedno cetiri drugara u zivotu koji su pravi navijaci bili za svije klubove kao ja, a kamaru njih koji su to samo kada njihovi klubovi pobjeduju, znaci imao sam samo cetiri druga koji su bili veliki fanovi svojih klubova i sa kojima sam uzivao da pratim utakmice i da se zezam i imam tu strast i andrealin oko zaje......a, ko ce pobiejditi a ko nece, a da ne pricam kada klubovi igraju jedni protiv drugih, i kolko god se mrzili radi klubova ja sam njih obozavo ejr su bili vejrni fanovi i nevjerfovatan je osjecaj pratiti sa nekim utakmicu ko voli taj sport i svoj lub a nije samo neki usput navijac, zato hocu da kazem da bih naprimjer sa mojim tuzlakom saltyem volio pratiti utakmicu bears jetsi, iako ga ne znam volio bih jer ja volim take likove kao ja strasne navijace, koji jednostavno strepe nad svakim minutom, jbg steta so si ti u chicagu a ja u san franciscu jer godio bi mi jedan takav bosanceros ovjde blizu mene a jos tuzlak, pa mozemo zajedno i slobodu pratiti preko vikenda,
pazite sada dobro utakmicu ce obiljeziti jetsova odbrana bice malen rezultat ali jetsi ce dobiti jedno tri do 5 razlike, aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii samo da kazem aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
od kada sam se rodio slobodu sam volioza nju cu navijatii na tusnju umrijeti
meni je samo zao sto se vi ovdje daba raspravaljate kad se zna ko ce osvojiti ove godine nfl, ja sam vam reko prije neki 8 mjeseci da je ovo godina jetsa, i kad se zavrsi ove sezone super bowl i jetsi osvoje aj cu vam citirati taj post, jbg i ti salty se radujes sto imate cetiri za redom pobjedom dok je to nama nako usput hehe,
mi8slim posteno govoreci nema nam ravnih, a kao sto geldam u utorak na ESPNU dixzew se prasina pravo oko utakmice, bradya kao uvijek nesto brblja ali sad ima ryana na drugoj strani joj cojk ga ispreskaka, hahaha, legenda je , bez ikake sale da nesto kazem imao sam samo jedno cetiri drugara u zivotu koji su pravi navijaci bili za svije klubove kao ja, a kamaru njih koji su to samo kada njihovi klubovi pobjeduju, znaci imao sam samo cetiri druga koji su bili veliki fanovi svojih klubova i sa kojima sam uzivao da pratim utakmice i da se zezam i imam tu strast i andrealin oko zaje......a, ko ce pobiejditi a ko nece, a da ne pricam kada klubovi igraju jedni protiv drugih, i kolko god se mrzili radi klubova ja sam njih obozavo ejr su bili vejrni fanovi i nevjerfovatan je osjecaj pratiti sa nekim utakmicu ko voli taj sport i svoj lub a nije samo neki usput navijac, zato hocu da kazem da bih naprimjer sa mojim tuzlakom saltyem volio pratiti utakmicu bears jetsi, iako ga ne znam volio bih jer ja volim take likove kao ja strasne navijace, koji jednostavno strepe nad svakim minutom, jbg steta so si ti u chicagu a ja u san franciscu jer godio bi mi jedan takav bosanceros ovjde blizu mene a jos tuzlak, pa mozemo zajedno i slobodu pratiti preko vikenda,
pazite sada dobro utakmicu ce obiljeziti jetsova odbrana bice malen rezultat ali jetsi ce dobiti jedno tri do 5 razlike, aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii samo da kazem aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
od kada sam se rodio slobodu sam volioza nju cu navijatii na tusnju umrijeti
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
na istoku umrijeti
.. doduse nema vise istoka, ali sta je tu je ima sad sjever
...ma dobro ba zezamo se mi malo to stose tice Jetsa, ali ti si ipak nekako drugaci od nas...ti svjesno tvrdis da ste vi prvaci, a de mi reci sta ce biti, ako ne osvojite, ili ako kojim slucajem Patriotsi vas puknu sad ovaj vikend?...ti znas ako izgubite da vam nema super bowlla ebiga, a ova igra koju se ptikazali zadnjih 4-5 utakmica stvarno mi ne uljeva neko samopouzdanje... to jesu pobjede bez daljnjeg, ali nekako mi ne dijelujete bas sigurno.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Coltsi ce osvojiti SuperBowl.
-
ForzaNapoli
- Kontakt:
Sta mislite o vecerasnjoj tekmi ? Po meni 2 najbolja napada se susrecu trebala bi biti dobra utakmica 
Zaista jaki napadi, nisu najbolji, ali jesu jaki, al posto je razlika u odbrani ogromna Eaglesi ce da izdominiraju ovo.ForzaNapoli je napisao/la:Sta mislite o vecerasnjoj tekmi ? Po meni 2 najbolja napada se susrecu trebala bi biti dobra utakmica
Kao i pred svako kolo, bacam prognozu.. kao i uvijek imam pravo na jedan promasaj..
Philadelphia - Houston 1 Odbrana Texansa ne moze zaustavit osnovnu skolu by randy_moss
Cinncinati - New Orleans 2 Bengalsi totalno pali, tesko da ce dobit ikog do kraja, Saintsi u strasnoj formi..
Detroit - Chicago 2 Bearsi rutinski, osim ako nesto ne stferi Hilla, pa kreira neko cudo..
Green Bay - San Francisko 1 Packersi ganjaju Bearse, 49ersi im ne bi trebali praviti probleme.
Kansas City - Denver 1 Broncosi se oprostili, Chiefsi trebaju pobjedu jer su Chargersi za petama!
Miami - Cleveland 2 Obje ekipe bez sansi za PO, dajem prednost Brownsima iako imaju mnogo oscilacija u igri, a Dolphinsi imaju mnogo problema sa povredama..
Minnesota - Buffalo 1 Vikingsi imaju sanse manje od minimalnih za PO, al veliki Favree za sve pobjede do kraja i za poklapanje ostalih duela, dobivanje wc i poraz od Coltsa u finalu SB !
New York Giants - Washington 1 Eli napokon išćerava Redskinse iz borbe za PO-a, a Giantsi nastavljaju borbu sa Eaglesima za prvo mjesto u NFC East.
Tennessee - Jacksonville 2 Nesto slicno kao i Miami, Titansi imaju puno problema sa QB i povredama i u tim uslovima nemaju sanse protiv Jaguarsa, koji se bore s nama za diviziju..
San Diego - Oakland 1 Chargersi ganjaju Chiefse, vjerovatno ce medjusobni duel odluciti, ali prije toga moraju dobit neugodne Raiderse...
Arizona - St. Louis 2 Ramsi nastavljaju borbu sa Seahawksima za NFC West.. :ugeek:
Indianapolis - Dallas 1 Zaista necu da pricam o mogucem porazu, al ovo ako izgubimo ne idemo u PO 100%, ta igramo kuci sa propalim Cowboysima i moramo dobit, jer Jaguarsi odmicu.
Seattle - Carolina 1 Vec otpisani Panthersi nemaju sanse protiv Seahawksa na njihovom terenu..
Tampa Bay - Atlanta 1 Jedan od tri velika derbija ovog vikenda, dajem prednost Buccaneersima jer igraju pred svojim navijacima, a poraz bi ih udaljio od PO-a, dok bi sa pobjedom bili blizu Falconsa i 1. mjesta u diviziji...
Baltimore - Pittsburgh 1 Steelersi zaista lose igraju u zadnje vrijeme, jedva dobise Billse, Roetlischberger los.. Ravensima 1. mjesto u AFC North, Steelersima wc..
New England - New York Jets 1 Patsi pobjedom na svom terenu do 1. mjesta u AFC East, Jetsima wc i ispadaju u wc rundi...
Philadelphia - Houston 1 Odbrana Texansa ne moze zaustavit osnovnu skolu by randy_moss
Cinncinati - New Orleans 2 Bengalsi totalno pali, tesko da ce dobit ikog do kraja, Saintsi u strasnoj formi..
Detroit - Chicago 2 Bearsi rutinski, osim ako nesto ne stferi Hilla, pa kreira neko cudo..
Green Bay - San Francisko 1 Packersi ganjaju Bearse, 49ersi im ne bi trebali praviti probleme.
Kansas City - Denver 1 Broncosi se oprostili, Chiefsi trebaju pobjedu jer su Chargersi za petama!
Miami - Cleveland 2 Obje ekipe bez sansi za PO, dajem prednost Brownsima iako imaju mnogo oscilacija u igri, a Dolphinsi imaju mnogo problema sa povredama..
Minnesota - Buffalo 1 Vikingsi imaju sanse manje od minimalnih za PO, al veliki Favree za sve pobjede do kraja i za poklapanje ostalih duela, dobivanje wc i poraz od Coltsa u finalu SB !
New York Giants - Washington 1 Eli napokon išćerava Redskinse iz borbe za PO-a, a Giantsi nastavljaju borbu sa Eaglesima za prvo mjesto u NFC East.
Tennessee - Jacksonville 2 Nesto slicno kao i Miami, Titansi imaju puno problema sa QB i povredama i u tim uslovima nemaju sanse protiv Jaguarsa, koji se bore s nama za diviziju..
San Diego - Oakland 1 Chargersi ganjaju Chiefse, vjerovatno ce medjusobni duel odluciti, ali prije toga moraju dobit neugodne Raiderse...
Arizona - St. Louis 2 Ramsi nastavljaju borbu sa Seahawksima za NFC West.. :ugeek:
Indianapolis - Dallas 1 Zaista necu da pricam o mogucem porazu, al ovo ako izgubimo ne idemo u PO 100%, ta igramo kuci sa propalim Cowboysima i moramo dobit, jer Jaguarsi odmicu.
Seattle - Carolina 1 Vec otpisani Panthersi nemaju sanse protiv Seahawksa na njihovom terenu..
Tampa Bay - Atlanta 1 Jedan od tri velika derbija ovog vikenda, dajem prednost Buccaneersima jer igraju pred svojim navijacima, a poraz bi ih udaljio od PO-a, dok bi sa pobjedom bili blizu Falconsa i 1. mjesta u diviziji...
Baltimore - Pittsburgh 1 Steelersi zaista lose igraju u zadnje vrijeme, jedva dobise Billse, Roetlischberger los.. Ravensima 1. mjesto u AFC North, Steelersima wc..
New England - New York Jets 1 Patsi pobjedom na svom terenu do 1. mjesta u AFC East, Jetsima wc i ispadaju u wc rundi...
Upitan je nastup Samuela i za večeras.
Imaćemo opet velike probleme sa secondaryem. Sva sreća pa Texansi imaju jedan od gorih u ligi.
Očekujem od Jacskona da večeras proradi. Očajan je bio protiv Bearsa.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
ForzaNapoli
- Kontakt:
Bgm ako ne bude Asante igrao, mogao bi Andre Johnson imati big day a onda nam se ne pise dobro...Hare_BvB je napisao/la:Upitan je nastup Samuela i za večeras.Imaćemo opet velike probleme sa secondaryem. Sva sreća pa Texansi imaju jedan od gorih u ligi.
Očekujem od Jacskona da večeras proradi. Očajan je bio protiv Bearsa.
- marseille_unique
- Kontakt:
uvijek uspijem da me svi mrze, i to sam sada uspio na ovom forumu da svi mrze jetse a to volim, a cinjenica da su pobijedili tesko nema veze sa vezom, samo pazite i gledajte kako uzimamo jetse,
i ja sam dosao ovdje u januaru 2009 i dok sam bio dole na tusnju u zadnje vrijeme uvijek smo navijali i na tusnju umrijeti, a znam i ja se sjecam da smo prije pjevali i na istoku urmijeti
znate li ko je ovo
i ja sam dosao ovdje u januaru 2009 i dok sam bio dole na tusnju u zadnje vrijeme uvijek smo navijali i na tusnju umrijeti, a znam i ja se sjecam da smo prije pjevali i na istoku urmijeti
znate li ko je ovoNikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Slatinash_7
- Kontakt:
veceras ocekujem veliki broj poena kao sto svi kazu jer imamo super dobre napade.Samo ja mislim da su Eaglsi se malo previse digli i da ce ih Houston spustit na zemlju malo,mozda malo neralno al eto moja neka prognoza je iznenadjenje,cesto bude kad se u jednoj noci igra manji broj utakmica.
Sto se tice ovog unikata,ovdje niko nikog ne mrzi samo si malo arogantan sa svojim izjavama prije utakmice,a da ne govorimo o prognozama za SB.Na tusnju umrijeti nikad nismo pjevali to zna i Salty vrlo dobro,a znas i ti ako imas imalo sluha i utakmica da se to ne rimuje.........sorry za offtopic
Sto se tice ovog unikata,ovdje niko nikog ne mrzi samo si malo arogantan sa svojim izjavama prije utakmice,a da ne govorimo o prognozama za SB.Na tusnju umrijeti nikad nismo pjevali to zna i Salty vrlo dobro,a znas i ti ako imas imalo sluha i utakmica da se to ne rimuje.........sorry za offtopic
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Prvo opaska u vezi navodne mržnje: iz mog dosadašnjeg iskustva na forumu mogu zasigurno zaključiti da toga ovdje do sada nije bilo ni u najmanjoj mjeri. Čak šta više mogu reći da smo ovdje svi u pravo dobrim odnosima jer se u velikoj mjeri poštuju tuđa i različita mišljenja. Zbog toga je meni lično baš uživanje učestvovati u razmjeni mišljenja i pogleda ovdje. Čak smo u nekoliko navrata iskazivali žaljenje zbog periodičnog odsustva marseille_unuque
Sve ukazuje da bi večerašnja tekma mogla ponuditi puno poena. Ako Samuel ne bude igrao Texansi će to sigurno probati iskoristiti u vidu dodatnog trčanja. Zvuči možda paradoksalno, ali ja mislim da je to moguć scenarij. Naime ne vjerujem da će Eaglesi ostavljati Samuelovu rezervu da igra 1-na-1 sa Johnsonom, što će značiti da će oba safetya većinu vremena provoditi duboko u polju. To će značiti više prostora Fosteru za trčanje. To je moje viđenje, a vidjećemo uskoro koliko je tačno. Ipak, pošto Houston ima prilično lošu odbranu mislim da će Eaglesi biti u stanju izvući pobjedu.
Mislim da bi u ovom kolu iznenađenje mogli napraviti Cowboysi protiv Coltsa, a i Jetsi protiv Patriotsa.
Sve ukazuje da bi večerašnja tekma mogla ponuditi puno poena. Ako Samuel ne bude igrao Texansi će to sigurno probati iskoristiti u vidu dodatnog trčanja. Zvuči možda paradoksalno, ali ja mislim da je to moguć scenarij. Naime ne vjerujem da će Eaglesi ostavljati Samuelovu rezervu da igra 1-na-1 sa Johnsonom, što će značiti da će oba safetya većinu vremena provoditi duboko u polju. To će značiti više prostora Fosteru za trčanje. To je moje viđenje, a vidjećemo uskoro koliko je tačno. Ipak, pošto Houston ima prilično lošu odbranu mislim da će Eaglesi biti u stanju izvući pobjedu.
Mislim da bi u ovom kolu iznenađenje mogli napraviti Cowboysi protiv Coltsa, a i Jetsi protiv Patriotsa.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nebi me iznenadilo, da i Detroit napravi iznenadjenje i dobije Bearse, jer mi vazda poslije odlicne utkamice, slijedecu odigramo lose, a Detroit vazda protiv nas igra dobro loze se, a vec eno najavljuju pobjedu
.
Povrijedio se Vick evo neznam jos koliko ozbiljno
Povrijedio se Vick evo neznam jos koliko ozbiljno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.