FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znaci osjeti se ironija.
Yebat ga, probao sam da sakrijem to.
Yebat ga, probao sam da sakrijem to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
kako da se iskupim ?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
nema vise ironije ?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sve na čekanju za Blaževića, što se tiče Ayajia mislim da je on završena stvar da na njega trebamo zaboraviti, nema para, nema mogućnosti ulaska u BiH još. Vidjeti da se sa Ramovićem produži, u našoj ligi vidjeti kojeg neafirmisanog a dobrog, i eto... Skupit se moramo..
Samo da hoce pocet trenirati, da bar znam da zvanicno ima treninga i da gleda slike. Za pocetak dovoljno.
Bravo admine(i) sa zvanicni stranica. Svaka vam cast i za stare videe, intervjue, ove rubrike ma sve. Onako kako treba da izgleda zvanicna stranica.

nije loše to što rade, moglo bi biti još bolje ali dobro je. tu i tamo se provuče kakva ne baš stoposto precizna informacija ali davno je to sve bilo, zaboravlja se ... evo, za par dana je godišnjica videotona, vidjećemo šta će ovaj put napisati 
nemogu vam opisati koliko se radujem najavljenoj monografiji za stogodišnjicu .... možda onda saznamo i neke stvari koje sam ja puta par puta pitao ali očito niko ne zna detalje. npr. tekma u kinšasi, pa sve one istočnoevropske turneje, pa zašto je bilo onoliko ljudi na na prvi pogled najobičnijoj tekmi protiv partizana '64 itd itd ...

nemogu vam opisati koliko se radujem najavljenoj monografiji za stogodišnjicu .... možda onda saznamo i neke stvari koje sam ja puta par puta pitao ali očito niko ne zna detalje. npr. tekma u kinšasi, pa sve one istočnoevropske turneje, pa zašto je bilo onoliko ljudi na na prvi pogled najobičnijoj tekmi protiv partizana '64 itd itd ...
Uvijek moze bolje, ali sad sam stvarno zadovoljan ovim segmentom. Ovako objektivno mislim da smo daleko ispred svih sto se tice ovog dijela pogotovo kad uzmemo u obzir 1921.ba koji je vise postao zvanicni profil kluba 
Dobra reklama kluba na svim drustvenim mrezama.

Dobra reklama kluba na svim drustvenim mrezama.
Naš Savez ponaša se još uvijek prema preporukama "UEFA-e i FIFA-e te će aplicirati za program koji se tiče pomoći oko obezbjeđivanja sredstava za zaštitu igrača i svih drugih aktera koji su potrebni za odigravanje jedne utakmice.
Uefa finansira testove, dezinfekciju, i slično za odigravanje utakmica.
P. S. BRAVO MANIJACI!!!!!!!
Uefa finansira testove, dezinfekciju, i slično za odigravanje utakmica.
P. S. BRAVO MANIJACI!!!!!!!
Hvala i bujrum na jos jednu partiju sa istim rezultatom

Evo jedna informacija za rokoko
pitari će dobiti ogromne pare za iduću sezonu, mi fakat moramo početi razmišljati o investitoru jednostavno nećemo biti konkurenti narednih par godina ako šta ne promjenimo .

Dzaba pokusavas, ima covjek obaveza. Ne cita forum vise. Nije ga cak ni Bogicevic privukao.
Kad se Ferenca sjetim, Dženisa i prevrtanja stola. A onda i Koke i preskakanje 4 reda na istoku Lavora.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Epska slika. Treba nam neki motiv na osnovu ove fotografije.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Najljepsi iftar uoci Bajrama i pobjeda u 90-min od strane Bahe...... Diatta, Bajic, evo sanse, goooooooolllll, jao ljudi vodi Željo 1 0 SADIKOVIIIIIIĆ, jao ljudi vodi Željo sa 1:0 protiv sjajnog Ferencvaroša sa 1:0. Pogledajte tamo jedan igrač, Diatta, pa Bajić, i tamo jedan ograč u drugi ćošak bravo majstoreeee.... Jao ljudi je li ovo gol, je li ovo gol za prolaz..... Opalilo ga baš.... Legenda
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.