Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 30 nov 2010, 18:09

aj ja u potkosulji i sorcu u kuci :mrgreen:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 30 nov 2010, 18:16

zer0 je napisao/la:Na sta bih mogao da potrosim 3 gige limita ?
imam isti "problem", sad sam odlucio da potrazim kakav film da skinem :)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 30 nov 2010, 18:22

Ova je pjesma nova "himna" igraca Dinama. Kazu dize im moral. :lol:
Inace, fina pjesmica.. al' zgadise mi je oni. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Harambaša
Kontakt:

Post Postao/la Harambaša » 30 nov 2010, 18:26

[youtube][/youtube]
najbolja motivacija za naše igrače :lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 30 nov 2010, 18:31

Najbolja motivacija za Balkance su likovi ko Ćiro: Hoćeš sad da ideš u **** moje materne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 30 nov 2010, 18:56

Bosanac, pricao mi je prijatelj koji je jedno vrijeme radio u Beču na bauštelu, da je imao susreta s ovim krampusima. Kao krenuli su dvojicua da ga napadnu, al ovaj je trenirao borilacke vjestine i našibao ih, mada su oni mislili se valjda našaliti :mrgreen: paglu Bosančeros.
Big club, great history, Nottm Forest.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 30 nov 2010, 19:24

Ljudi jel bio el klasiko???????

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 30 nov 2010, 19:25

Jel ima ko da je raspoložen napisati sastav iz engleskog? :D
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 30 nov 2010, 19:41

spielführer_21 je napisao/la:Jel ima ko da je raspoložen napisati sastav iz engleskog? :D
Da neam sutra dva testa prekosutra jedan i jos da ne moram program napisat rado bi :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 30 nov 2010, 19:42

alfarouqaminu je napisao/la:Ljudi jel bio el klasiko???????
Jel moguce da ima neko da nezna kako je Barca osramotila Real :roll:
Big club, great history, Nottm Forest.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 30 nov 2010, 19:51

spielführer_21 je napisao/la:Jel ima ko da je raspoložen napisati sastav iz engleskog? :D
Mogla bi ja pokusati.. Svakako nemam drugog posla. :mrgreen:
Al' napominjem pokusati, nemam nesto inspiracije al' eto..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 nov 2010, 19:53

Bosanac, taj običaj Krampusa sam isto vidio i u Švicarskoj (identično tako), a i uostalim kršćanskim zemljama se pojavljuje (iako, svaka zemlja je razvila neke svoje još posebne običaje).
Krampus je vrag s repom i rogovima koji se javlja zločestoj djeci u pričama i običajima. Vezan je za svetkovinu Nikole 06.12., a Sv.Nikola je zaštitnik djece, siromašnih i pomoraca i na taj dan se obično "dobra" djeca darivaju, a ona koja su bila "zločesta" tu godinu dobivaju prut i plaše ih se da će po njih doći krampus :mrgreen:
Noć prije Sv. Nikole se stavljaju prazne čizmice na prozor ili neko drugo vidno mjesto, i onda ujutro kad se probudiš, pogledas što si dobio u čizmici. Ja se uvijek razveselim kad vidim eure :mrgreen: :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 nov 2010, 19:55

Evo, kako je započela ta priča (legenda) oko Sv.Nikole (kopirao sam sa wikipedije, nije moje djelo, da napomenem):

"Danas je poznat kao lik koji djecu obraduje svojim darovima. Ta tradicija vuče korijene iz sljedeće legende.

U blizini roditeljske kuće sv. Nikole, živio je čovjek, nekad bogat, ali izgubio je carsku službu i sav imetak. Imao je tri kćeri, koje bi se mogle udati, ali im nije mogao dati miraza. I nesretni otac odlučio je trgovati ljepotom i mladošću svojih kćeri, da tako zaradi. One su se pomolile Bogu, da ih izbavi od toga zla i spasi njihovu čast i poštenje.

Sv. Nikola nekako je doznao za tu odluku nesavjesnog oca pa uzme vrećicu, napuni je zlatnicima, umota u platno i, prišuljavši se noću potajno do kuće, ubaci zamotane zlatnike kroz prozor. Otac onih djevojaka začudio se, kad je ujutro našao tako veliki novac. Vidjevši kako je svota dovoljna, čak i prevelika da časno uda jednu kćer, opremio je i dade joj miraz. To se dogodi i po drugi put; nađe, jednog jutra i drugu vrećicu sa zlatnicima. Spremi on i srednju kćer. Dalje priča ima dva kraja:

A kad je i to bilo gotovo, sve mu je nešto govorilo, da će onaj dobrotvor i po treći put doći pa ga je u zasjedi čekao nekoliko noći. I doista, baš kad sv. Nikola ubaci svoj dar i za najmlađu kćer, skoči otac, stigne neznanca i prepozna u njemu Nikolu. Unatoč zaklinjanju neka šuti, sretni otac je razglasio po cijelom mjestu radosnu vijest.
Drugi kraj priče ide ovako: Nikola je vidio da ga otac djevojaka čeka, pa se domislio, popeo na krov i zlatnike ubacio kroz dimnjak. Kako su se na otvorenom ognjištu sušile čarape, zlatnici su pali u njih, i od tuda dolazi stavljanje poklona bilo u čarape ili čizmice, i Djed Mraz koji poklone spušta kroz dimnjak".

:) :) :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

zer0
Kontakt:

Post Postao/la zer0 » 30 nov 2010, 19:57

alfarouqaminu je napisao/la:Ljudi jel bio el klasiko???????
Ono sto sam ja gledao nije el klasiko vise mi je licilo na hapoel zeljeznicar ;)
Our religion is not for business !

Contro il calcio moderno !

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 30 nov 2010, 20:10

NASA otkriva dokaz o postojanju života izvan Zemlje?

NASA u četvrtak organizira konferenciju za novinare na kojoj će otkriti detalje o pronalasku dokaza o izvanzemaljskom životu.

Konferencija će se održati u zgradi NASA-e u Washingtonu te će se izravno emitirati na njihovoj televiziji. Do tada, NASA ne želi izlaziti s nikakvim informacijama već drže sve u velikoj tajnosti.
Samo su obznanili kako je riječ o 'astrobiološkim otkrićima koji će utjecati na potragu za dokazima o životu izvan Zemlje'.
>> Naša galaksija ima 'problem s mjehurima'?
Ono što je poznato jesu sudionici koji će govoriti na NASA-inoj presici. Tamo će sjediti direktorica astrobiološkog programa Mary Voytek, astrobiologinje Felisa Wolfe-Simon i Pamela Conrad. Zatim znanstvenici Steven Benner i James Elser koji inače istražuje kemijski sastav mjesta na kojem se može razviti život.
Vijest je podigla veliku prašinu te se u rekordnom roku pojavilo više stotina scenarija mogućih noviteta iz NASA-a. Prema pisanju AOL Newsa, tragovi života su najvjerojatnije pronađeni na Marsu ili Saturnovom mjesecu Rhea čija se atmosfera sastoji od kisika i ugljikova dioksida. Neki pak 'navijaju' za Saturn jer je nedavno sonda tamo pronašla tekuću vodu ispod površine. Bilo kako bilo, svi ćemo se morati strpjeti do četvrtka.

Ovo je mozda vise za one teme sa zanimljivostima ali mi se tamo nekako okuplja cudna raja. :mrgreen:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 30 nov 2010, 20:17

GoRaN je napisao/la:NASA otkriva dokaz o postojanju života izvan Zemlje?

NASA u četvrtak organizira konferenciju za novinare na kojoj će otkriti detalje o pronalasku dokaza o izvanzemaljskom životu.

Konferencija će se održati u zgradi NASA-e u Washingtonu te će se izravno emitirati na njihovoj televiziji. Do tada, NASA ne želi izlaziti s nikakvim informacijama već drže sve u velikoj tajnosti.
Samo su obznanili kako je riječ o 'astrobiološkim otkrićima koji će utjecati na potragu za dokazima o životu izvan Zemlje'.
>> Naša galaksija ima 'problem s mjehurima'?
Ono što je poznato jesu sudionici koji će govoriti na NASA-inoj presici. Tamo će sjediti direktorica astrobiološkog programa Mary Voytek, astrobiologinje Felisa Wolfe-Simon i Pamela Conrad. Zatim znanstvenici Steven Benner i James Elser koji inače istražuje kemijski sastav mjesta na kojem se može razviti život.
Vijest je podigla veliku prašinu te se u rekordnom roku pojavilo više stotina scenarija mogućih noviteta iz NASA-a. Prema pisanju AOL Newsa, tragovi života su najvjerojatnije pronađeni na Marsu ili Saturnovom mjesecu Rhea čija se atmosfera sastoji od kisika i ugljikova dioksida. Neki pak 'navijaju' za Saturn jer je nedavno sonda tamo pronašla tekuću vodu ispod površine. Bilo kako bilo, svi ćemo se morati strpjeti do četvrtka.

Ovo je mozda vise za one teme sa zanimljivostima ali mi se tamo nekako okuplja cudna raja. :mrgreen:

Sj. Koreja i Vanzemljci sve bolje od boljeg, Amerikanci ce krenuti da oslobode planetu od Tiranskog Totalitarnog režima Dvoglavih Lignji :lol: :lol: :lol: :lol: samo traže s kim bi ratovali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 30 nov 2010, 20:22

Iako su i meni Ameri debilan narod...NASA je jedna ozbiljna organizacija...A i mene te stvari zanimaju. :D Tako da ce biti zanimljivo sta god da kazu.A naravno ne treba ni napominjati kad bi stvarno posjedovali neke dokaze da bi to bilo najvece otkrice u istoriji covjecanstva. :)

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 30 nov 2010, 20:25

GoRaN je napisao/la:Iako su i meni Ameri debilan narod...NASA je jedna ozbiljna organizacija...A i mene te stvari zanimaju. :D Tako da ce biti zanimljivo sta god da kazu.A naravno ne treba ni napominjati kad bi stvarno posjedovali neke dokaze da bi to bilo najvece otkrice u istoriji covjecanstva. :)
Poslije interneta i redtubea 8-)

zer0
Kontakt:

Post Postao/la zer0 » 30 nov 2010, 20:25

Ma ja vjerujem u zivot izvan zemlje nemoguce je da smo sami u tolikom svemiru ;)

Frutek umocis li sta ? :D
Our religion is not for business !

Contro il calcio moderno !

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 30 nov 2010, 20:27

zer0 je napisao/la:Ma ja vjerujem u zivot izvan zemlje nemoguce je da smo sami u tolikom svemiru ;)

Frutek umocis li sta ? :D
Apstiniram, opeko se na lemilicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []