Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Ja ako budem imao sina, da ću mu ime Šarafetin, da ne ugrozim identitet i interes muslimana u BiH plus da pokažem ljubav prema domovini a to što večina voli više Tursku i pokušava nazor biti Turčin nije problem.
2020 godina, ono se raspravlja o imenima i kako se ko zove i u šta vjeruje. Mislim da ništa bolje nismo ni zaslužili od Virusa i zabrane kretanja, jer nikad pametniji nismo bili, još nekima samo da je internet zabraniti, da ne valjaju gluposti po forumima i društvenim mrežama.
2020 godina, ono se raspravlja o imenima i kako se ko zove i u šta vjeruje. Mislim da ništa bolje nismo ni zaslužili od Virusa i zabrane kretanja, jer nikad pametniji nismo bili, još nekima samo da je internet zabraniti, da ne valjaju gluposti po forumima i društvenim mrežama.
Intervju sa bivšim saigračem iz Teplica je otkrio detalje o Džekinom karakteru. Kad je nekoliko godina kasnije sa Freiburgom ušao u Bundesligu pitao se hoće li ga Džeko koji je tad bio zvijezda u Njemačkoj prepoznati, u prvom međusobnom duelu kad ga je vidio Džeko je prvi prišao njemu i na češkom jeziku ga pitao kako su mu supruga i djeca. Preko Mujdže mu je redovno slao pozdrave sa okupljanja reprezentacije. Edin je jedan dobar momak.
Iz vremene provedenog zajedno u Teplicama Džeke se sjeća kao momka koji je puno trenirao i bio odlučan da uspije ali i da je bio šutljiv i nenametljiv u svlačionici, to samo potvrđuje da je na funkciju kapitena reprezentacije zalutao.
Iz vremene provedenog zajedno u Teplicama Džeke se sjeća kao momka koji je puno trenirao i bio odlučan da uspije ali i da je bio šutljiv i nenametljiv u svlačionici, to samo potvrđuje da je na funkciju kapitena reprezentacije zalutao.
"Džeko je sarajevsko dijete, odrastao je u normalnom okruženju"
Bože baci ne ciglu.
Ovo kao da pise njegov advokat LJigata.
Bože baci ne ciglu.
Ovo kao da pise njegov advokat LJigata.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Džeko je odrasto u Rajlovcu, inače je to naselje u centru grada
- Taurus1999
- Kontakt:
Znaci samo centar grada je Sarajevo? Djeca iz Rajlovca nisu Sarajlije? 
A vi pitari sto ne mozete od muke priznat Dzeku, to je vas problem. A o tome ko se vise sjeti svoga i svojih, pitajte o Safetu u Zavidovicima, mi to najbolje znamo.
A vi pitari sto ne mozete od muke priznat Dzeku, to je vas problem. A o tome ko se vise sjeti svoga i svojih, pitajte o Safetu u Zavidovicima, mi to najbolje znamo.
Jest, i za one koji su rodjeni na Ilidji ili u Hrasnici cemo odsad zvati sarajevska djeca hahahahahahah
Pa jest za papke mozda Rajlovac urban, odakle su sljegli
Pa jest za papke mozda Rajlovac urban, odakle su sljegli
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nek si ti urban,psovacu mrtve djece.80% rodjeni na IliDJi su civilizovaniji od tebe
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Taurus1999
- Kontakt:
Tacno. A vidi nesto, gdje ce se rodit, to covjek ne moze da bira. Ali da li biti normalan ili iskompleksirana seljacina, to moze. I to vidimo na primjeru ovog diva (BosniaBoston je napisao/la: ↑23 apr 2020, 00:10Nek si ti urban,psovacu mrtve djece.80% rodjeni na IliDJi su civilizovaniji od tebe
Tebi ako je mjesto rodjenja zivotni uspjeh, ja te zalim.
Sta ocekivati od levata kojem je nick Bosnia Boston.Taurus1999 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 00:31Tacno. A vidi nesto, gdje ce se rodit, to covjek ne moze da bira. Ali da li biti normalan ili iskompleksirana seljacina, to moze. I to vidimo na primjeru ovog diva (BosniaBoston je napisao/la: ↑23 apr 2020, 00:10Nek si ti urban,psovacu mrtve djece.80% rodjeni na IliDJi su civilizovaniji od tebe) koji je nazalost lose izabrao.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije na mene aludirao90minut je napisao/la: ↑23 apr 2020, 00:38Sta ocekivati od levata kojem je nick Bosnia Boston.Taurus1999 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 00:31Tacno. A vidi nesto, gdje ce se rodit, to covjek ne moze da bira. Ali da li biti normalan ili iskompleksirana seljacina, to moze. I to vidimo na primjeru ovog diva (BosniaBoston je napisao/la: ↑23 apr 2020, 00:10Nek si ti urban,psovacu mrtve djece.80% rodjeni na IliDJi su civilizovaniji od tebe) koji je nazalost lose izabrao.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ilidža..
Upoznao sam više kulturnijih iz okoline ilidze nego ovih mojih " urbanih " iz grada-
Upoznao sam više kulturnijih iz okoline ilidze nego ovih mojih " urbanih " iz grada-
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Pa je li ilidza dio Sarajeva ili nije.
Isto pitanje za Railovac, Hrasnicu.
Isto pitanje za Railovac, Hrasnicu.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ništa gore nego kad se jave samoprozvani potomci Ise bega Ishakovića.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nije u Rajlovcu nego u Briješću. Ali eto vjerovatno si čuo da je vozario autobusom rajlovac-z.stanica
Mi nikada odustati necemo...
mahsuz selam od dzeke za konjinu husiku
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kad bi husika znao da mi je pradedo bio u domobranima, srce bi ga strefilo, ups....
⚜️~⚜️~⚜️
Ti to fakat nisi znao da je Saraj'vo od Kovaca pa do skenderije eventualno Marin dvora???Taurus1999 je napisao/la: ↑22 apr 2020, 23:48Znaci samo centar grada je Sarajevo? Djeca iz Rajlovca nisu Sarajlije?
A vi pitari sto ne mozete od muke priznat Dzeku, to je vas problem. A o tome ko se vise sjeti svoga i svojih, pitajte o Safetu u Zavidovicima, mi to najbolje znamo.![]()
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, CAGarfia, Mostarska i 39 gostiju.