Isti problem već danima.reeds je napisao/la: ↑29 mar 2020, 12:59@Admin, na pocetnoj stranici lijevo gdje su teme foruma se ne refreshuje? Stoji da su zadnje komentirane teme bile od prije 3-4 dana, a kada se otvori odredjenji podforum mora se rucno prebaciti na zadnju komentiranu stranicu sa najnovijim datumom? Ne izbacuje uopste zadnje komentiranje teme na vrh...
Forum
Re: Forum
@Admin
Ne mozes procitati privatnu poruku na cekanju.
Ovo mi dolazi kad otvorim privatnu poruku.
Ne mozes procitati privatnu poruku na cekanju.
Ovo mi dolazi kad otvorim privatnu poruku.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Hvala Osime. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- JarnoTrulli
Samso i Osim bff.
Sve sam vidio, spreman sam - corono, uzmi me.

Sve sam vidio, spreman sam - corono, uzmi me.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vidim da od prijave posta nema ništa pa moram ovako :
Neka se bolesnik odstrani sa foruma bar na mjesec dana jer ovo nije prvi a ni poslijednji slučaj njegovog vrijeđanja forumaša.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Oni samo izbrišu post do slijedeće psovke dotičnih forumaša i tako u krug.
Ali kad neko napiše post na temi a nije simpatizer kluba čija je tema dobije ban.
Ali kad neko napiše post na temi a nije simpatizer kluba čija je tema dobije ban.
banovan je ovaj, al ne treba o budali polemisati i odgovarati
Da li ima neko problema sa logovanjem preko ss.ba aplikacije? Ukucam user I pw Ali mi Izbaci kao da sam dostigao maximalan broj pokušaja.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
viewtopic.php?f=43&t=14995&start=18340
Post je izbrisan kao i mnogi drugi ali imaš screenshot.Lik ne vjerujem da trola jednostavno je lud.
Navrati ponekad na temu koronavirus.
Druže ti mislis na @Husika,a admin misli na onog @VicentijevicSaurman je napisao/la: ↑27 apr 2020, 11:42viewtopic.php?f=43&t=14995&start=18340
Post je izbrisan kao i mnogi drugi ali imaš screenshot.Lik ne vjerujem da trola jednostavno je lud.
Navrati ponekad na temu koronavirus.
Niste se dobro sporazumili

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Da li se može ovdje registrovati opet ako dobiješ trajni ban?
Cocaine je pastrmka koji se samo prebacio na taj nick i bog zna koliko još ima spremnih nickova da krene pisati opet pa reko da prijavim.
Cocaine je pastrmka koji se samo prebacio na taj nick i bog zna koliko još ima spremnih nickova da krene pisati opet pa reko da prijavim.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.