NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobar zakljucak. Pippen je, kao i Bron, kompletan igrac koji radi sve za ekipu. Jordan je bio samo skorer. Vjerovatno najbolji skorer ikada, ali u ostalim segmentima nije najvisi nivo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Dalo bi se i o tome raspravljati.Da je Harden igrao u vrjeme kad nije bilo zonske odbrane,imao bi prosjek preko 40ppg.
23
-
- Kontakt:
Ja sam ubjeđen da se Durant nije povrijedio, da bi Harden bio u finalu ...
Zamisli kako je njemu bilo igrati tada , povredi se najbolji protivnički igrač i on je trebao nastaviti igrati kao da je to normalno ?
Pravi sportista za primjer , potresla ga je povreda baš se tad vidjelo na terenu ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
bombaysaphire je napisao/la: ↑23 apr 2020, 17:46
Ja sam ubjeđen da se Durant nije povrijedio, da bi Harden bio u finalu ...
Zamisli kako je njemu bilo igrati tada , povredi se najbolji protivnički igrač i on je trebao nastaviti igrati kao da je to normalno ?
Pravi sportista za primjer , potresla ga je povreda baš se tad vidjelo na terenu ...
23
Ove godine je isto trebao uzeti ali vidis sta se desilo. Nadam se da ce naci rjesenje da nastave sezonu.bombaysaphire je napisao/la: ↑23 apr 2020, 17:46Ja sam ubjeđen da se Durant nije povrijedio, da bi Harden bio u finalu ...
Njega i Kornjacu niko nece moci cuvati. Sad su jos bez centra i put ka kosu im sirom otvoren.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- BuffonGigi
- Kontakt:
Rodman (nije neka mjerodavna osoba al hajd) rece da dok je Jordan prvi put odmarao, da je Pippen bio najbolji igrac na svijetu. Dosta se ljudi slaze s tim. Jednostavno Scottie je bio kompletan paket u to doba, radio je apsolutno sve na terenu. Nije imao ni blizu Jordanovih prosjeka u poenima, ali je zato bio jako efikasan i donosio je uvijek prave odluke.
To ni u kom slucaju ne umanjuje Jordanovu velicinu. Uzmes Kobijev footwork i posvecenost, Lebronovu fizicku snagu i odraz, Kawhijevu odbranu i velicinu šake...iskombinujes sve najbolje od igraca kasnije i dobijes Jordana. Da igra u danasnje doba, siguran sam da bi i trojku izvjezbao kao i legendarni midrange. Tesko da ce nekad neko biti na tom nivou, tesko.
To ni u kom slucaju ne umanjuje Jordanovu velicinu. Uzmes Kobijev footwork i posvecenost, Lebronovu fizicku snagu i odraz, Kawhijevu odbranu i velicinu šake...iskombinujes sve najbolje od igraca kasnije i dobijes Jordana. Da igra u danasnje doba, siguran sam da bi i trojku izvjezbao kao i legendarni midrange. Tesko da ce nekad neko biti na tom nivou, tesko.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
^ Pippen bio bolji od Hakeema 

Sastavis to sve i dobije 1-9 u prvoj rundiBuffonGigi je napisao/la: ↑23 apr 2020, 21:25Rodman (nije neka mjerodavna osoba al hajd) rece da dok je Jordan prvi put odmarao, da je Pippen bio najbolji igrac na svijetu. Dosta se ljudi slaze s tim. Jednostavno Scottie je bio kompletan paket u to doba, radio je apsolutno sve na terenu. Nije imao ni blizu Jordanovih prosjeka u poenima, ali je zato bio jako efikasan i donosio je uvijek prave odluke.

Al dobro,bolje 1-9 u prvoj nego 3-6 u finalu

23
Ne kontam kako neko može biti 1-9 u prvoj rundi, a istovremeno osvojit 6 od 6 finala u kojima si igrao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa to vjerovatno niko ne konta, samo sto smo svi navikli na ove goat bisere, pa ni ne pitamo kako je dosao do te racunice
Al pomalo je smiješno da je Jordanu vjerovatno upotrijebljen ukupan broj izgubljenih utakmica u prvoj rundi ( ne znam, nisam provjeravao), a Lebronu broj izgubljenih finala, i da brojevi nisu daleko jedan od drugog...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa cekaj, covjek bukvalno ima po 10ak asistencija, blokova i stealova manje, i jedino gdje je barem malo osjetna razlika su skokovi izmedju scorera i kompletnog igraca. Sta je trebao imat 4k poena skoro, po 1k skokova i asistencija i 500 ukradenih da ne bude "samo skorer".

Dok je ovaj GOAT prevazisao sve. Vjerovatno je racunao broj puta koliko je Jordanu spala pertla, a on nije uspio primijetit dok ne dodirne parket, pa je bila vjerovatno jedina statistika negativna.

Najdominatniji igrač zadnjih 20 godina je dodao u ovoj situaciji. 4 sekunde do kraja, gubiš jedan razlike, imaš Currya na sebi koji je 50kg lakši i ti dodaješ 

Ne poznajes materiju,zato ne volim da ulazim u bilo kakvu diskusiju sa tobom i slicnim tebi.Vidis li da su Durant,Green i Curry napravili zonski presing na lebrona ? To ti je najagresivniji nacin da zaustavis igraca. Lebron je imao samog Lovea i Smitha ali je znao da nisu pouzdani suteri,pogotovo u ovakvim momentima i zato se odlucio za Hilla.Sama cinjenica da 3 igraca cuvaju jednog u ovakvom momentu,dokazuje sve moje tvrdnje koje iznosim iz dana u dan.Hvala ti na ovoj fotografiji,LP!
23

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.