@Heller kakvu muziku slusas, da znam da li da igram ili ne?
Mada ti si iz Tuzle, vjerovatno pio na Jali, garant neka metalika ili alternativa.
Hoce li sta biti o FM Jam produkciji?
Moderator/ica: insider
Biće hip-hopa, rocka metala, popa, jazza, klasike, eurovizije, MTV-a ščim sam imao dodira **** nisam Šabana, Sinana, Šemsu mećobulbasor je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:41Al kad krene ovo, neka bude fer. Bez da se dijele pitanja preko pp. Kapitenu ti si moralna vertikala, ne bi bio kapiten inace![]()
@Heller kakvu muziku slusas, da znam da li da igram ili ne?
Mada ti si iz Tuzle, vjerovatno pio na Jali, garant neka metalika ili alternativa.
Hoce li sta biti o FM Jam produkciji?
Ako mi dođe neka nemoralna ponuda u pp biti ću na iskušenju.
Hocemo li u se avatar vezan za formulu 1 7 dana kladiti ko ce zavrsiti ispredCaptain4 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:48Ja večeras samo napadam na dobru poziciju kod Milića za F1, bodi halali ako ne stignem na tvoj.![]()
Čisto sumnjam da ću se pokazati na muzici, a naročito prirodnim naukama.
96/100 tačnih, Oske 63, Filip 44 i Ivicnjak 42. Isplatilo se pravit, mada u pola sitaucija uopšte nisam razmišljao, valjda ostane šta u memoriji.
kako se boduju tacni odgovori?Captain4 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:48Ja večeras samo napadam na dobru poziciju kod Milića za F1, bodi halali ako ne stignem na tvoj.![]()
96/100 tačnih, Oske 63, Filip 44 i Ivicnjak 42. Isplatilo se pravit, mada u pola sitaucija uopšte nisam razmišljao, valjda ostane šta u memoriji.
Neću više u avatare da igram, onaj delin fedex me iritirao jer ne volim sitne slike. A i ramazan je, pa ne jel.BosniaBoston je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:50Hocemo li u se avatar vezan za formulu 1 7 dana kladiti ko ce zavrsiti ispredCaptain4 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:48Ja večeras samo napadam na dobru poziciju kod Milića za F1, bodi halali ako ne stignem na tvoj.![]()
96/100 tačnih, Oske 63, Filip 44 i Ivicnjak 42. Isplatilo se pravit, mada u pola sitaucija uopšte nisam razmišljao, valjda ostane šta u memoriji.![]()
Ja sam propustio samo prvih 30 sinoć pa sam zato uletio, ostatak sam ja sinoć odradio.
Pravi ti Fićo kviz za filmove sa Saurmanomfilip13 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:50kako se boduju tacni odgovori?Captain4 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:48Ja večeras samo napadam na dobru poziciju kod Milića za F1, bodi halali ako ne stignem na tvoj.![]()
zanimljivo ovo
okCaptain4 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:52Neću više u avatare da igram, onaj delin fedex me iritirao jer ne volim sitne slike. A i ramazan je, pa ne jel.BosniaBoston je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:50Hocemo li u se avatar vezan za formulu 1 7 dana kladiti ko ce zavrsiti ispredCaptain4 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:48Ja večeras samo napadam na dobru poziciju kod Milića za F1, bodi halali ako ne stignem na tvoj.![]()
96/100 tačnih, Oske 63, Filip 44 i Ivicnjak 42. Isplatilo se pravit, mada u pola sitaucija uopšte nisam razmišljao, valjda ostane šta u memoriji.![]()
@filip
ko prvi tačno odgovori 8 bodova, drugi mislim 7, treći 6 i tačan odgovor 5. Mislim da je tako
On je igrao, ja sastavljao pitanja. Da si sinoć igrao, ušao bi u top 10 vrlo vjerovatno, imao si 5 odgovara manje od pobjednika. Mada nije faktor brzine u odgovoru u razmatranju.
U 9.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.