FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Amar TM'87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma to dogovor mi njih pustimo da pobjede a oni nama naprave grbavicu

- zlaya_tm87
- Kontakt:
a joj i vi nasli zajebavati covjeka i dzaba se ispisa cijela stranica o tome. na forumu themaniacs.org nego stavlja informacije, ali rijetki tu imaju pristup, kontas?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Hajde valjda cemo zabit makar jedan u Ljubljani! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
2-0 42.minuta
Apsolutno nebitno mislim da su losi uslovi za igru, taman treba da se neko jos i povrjedi pu pu pu!sajo10 je napisao/la:Hajde valjda cemo zabit makar jedan u Ljubljani!
Bitnije je kako ce protici razgovori za stadion pa onda mozemo ici svake godine u sloveniju i nek nas svaki put dobiju opusteno ovo je tekma revijalnog karektera...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Mislim da je večeras mnogo važnija "utakmica" u jednom ljubljanskom hotelu/restoranu
. Ako tu šta izvučemo, hadžije smo... @Gigant, neko od olimpije, neko od čapljine.. Pixi vam potpisuje za RizLespor...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
e ovako da odg. na ovo sto se o meni pise...
prvo,za jack d. sam mislio kako nasi IGRACI LAZU da nemaju marke i virsle i ta sranja jer odakle onda za jack? al dobro bukvalac ne pada daleko od BUKVE
ovo drugo za tu vasu NIRVANU ....u klubu svaka cast ... koliko vam igraca zajedno zivi u stanu . (visca)
ko pije ko smuk po musicu (u zivotu nisam usao al jaran mi radi) i da nepericam dalje .... disciplina je jaca u vas al da niko nepije je SMIJESNO ...ista je to bagra cast izuzetcima pozzz
ps. ovo danas je prcvi put u zadnja 3 mjeseca da sam pisao na ovoj temi tako da to da sam vas zeljan mozes strpati sebi negdje ....gdje hoces
prvo,za jack d. sam mislio kako nasi IGRACI LAZU da nemaju marke i virsle i ta sranja jer odakle onda za jack? al dobro bukvalac ne pada daleko od BUKVE
ovo drugo za tu vasu NIRVANU ....u klubu svaka cast ... koliko vam igraca zajedno zivi u stanu . (visca)
ko pije ko smuk po musicu (u zivotu nisam usao al jaran mi radi) i da nepericam dalje .... disciplina je jaca u vas al da niko nepije je SMIJESNO ...ista je to bagra cast izuzetcima pozzz
ps. ovo danas je prcvi put u zadnja 3 mjeseca da sam pisao na ovoj temi tako da to da sam vas zeljan mozes strpati sebi negdje ....gdje hoces
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
3-1 popovic strelac
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
3-2 beslija 
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Mirsad, Haris?19TM87 je napisao/la:3-2 beslija
nemam tu info ovo je naravno preuzeto sa orga...ali mislim da je MirsadAdisManiacZ je napisao/la:Mirsad, Haris?19TM87 je napisao/la:3-2 beslija
MirsadAdisManiacZ je napisao/la:Mirsad, Haris?19TM87 je napisao/la:3-2 beslija
Haris nije ni otiso u Sloveniju
kako igramo
jbg 4-2 8 min do kraja
4:3 Vasilic 
- fanatic1991
- Kontakt:
Zavrseno 5:3
hahahah kraj 5:3. ovih zadnjih 15-20 min izgleda bas neka zajebancija....
Željo poražen u Ljubljani
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... -ljubljani
... i vrlo velike su mogućnosti da će Slovenci u dogledno vrijeme graditi novu, modernu ''Grbavicu''.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... -ljubljani
... i vrlo velike su mogućnosti da će Slovenci u dogledno vrijeme graditi novu, modernu ''Grbavicu''.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Razgovori se mogu ocijeniti pozitivnima, i vrlo velike su mogućnosti da će Slovenci u dogledno vrijeme graditi novu, modernu ''Grbavicu''.
samo da nije suplja...
samo da nije suplja...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!