SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
Ja Notthingham i Kobea promasio, shame on me 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako ces razmijestat,vrati delinja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sljivo najbolji organizator dosad. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Los mi mobitel,ne prolazi mi odgovor na vrijeme 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- legenda reala
- Kontakt:
ma ja Dansku jbt pa to znam kad me u po noci probude o NFL-u ne znam nista a tuzlaku to omiljeni sport jbg
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
predobra pitanja,ono znas odgovors ali hoces sto prije da odgovoris i sjebes neke stvari...ja sam bukvalno par pitanja zbog brzine pogrijesio,jbg sto kaze bodi dok procitam epi vec odgovara na naredno pitanje 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Šljivo je fakat pokidao sa pitanjima, baš dobar balans je pogodio.
"We need to suffer. And we need to fight."
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma dobro NFL je postavio ono lagana pitanja, i ako povrsno pratis moglo se odgovorit. E sad ko nikako ne prati najebo jelegenda reala je napisao/la: ↑24 apr 2020, 01:43ma ja Dansku jbt pa to znam kad me u po noci probude o NFL-u ne znam nista a tuzlaku to omiljeni sport jbg![]()
Iz NFLa sam znao jedino onog trenera Patsa ostalo mi u glavi negdje Beliček il kako već, ostalo sve fulo jebte NFLlegenda reala je napisao/la: ↑24 apr 2020, 01:43ma ja Dansku jbt pa to znam kad me u po noci probude o NFL-u ne znam nista a tuzlaku to omiljeni sport jbg![]()
Nije bilo iz tenisa nikako pitanja, sem jednog, loše loše, nemre NFL imat više pitanja od tenisa
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Inace bilo je bar pitanja gdje je bilo bas preocito koji je tacan odgovor. Ono tipa za prvaka Engleske 94/95. Utd, Arsenal i Chelsea cini mi se ponudjeni plus Blackburn koji brutalno strsi i jasno je da je to odgovor.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ok su pitanja, sto kaze vecinu znas ali poletis brzo odgovoriti.
Eh sad moze se i ici da se zavuku teza pitanja sto se sporta tice. Mislim da je vecina znala dosta pitanja. Kad bi poceli zavlaciti malo o pravilima, bas nekim detaljima i tako ne bi ovako visoki procenti tacnih odgovorila bili.
Eh sad moze se i ici da se zavuku teza pitanja sto se sporta tice. Mislim da je vecina znala dosta pitanja. Kad bi poceli zavlaciti malo o pravilima, bas nekim detaljima i tako ne bi ovako visoki procenti tacnih odgovorila bili.
ma ja ali da nema NFL....**** vas to ni pravila ne znam 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jel ono u NFL - u treneri izgledaju kao sve samo ne kao sportski radnici
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Objašnjavati nekome ko ne prati američke sportove (osim košarke) njihova pravila je kao da objašnjavaš strancu naš politički sistem
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
ma moze se napraviti sportski kviz da ne znas nijedno, stavi ti pitanja iz nekih lijevih sportova i niko ne znaLlullSergio je napisao/la: ↑24 apr 2020, 01:48Eh sad moze se i ici da se zavuku teza pitanja sto se sporta tice. Mislim da je vecina znala dosta pitanja. Kad bi poceli zavlaciti malo o pravilima, bas nekim detaljima i tako ne bi ovako visoki procenti tacnih odgovorila bili.
tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 apr 2020, 01:54
Zavuci cu vam narednih dana, moram sjesti jedno par sati da iskucam fino. Moze se zavuci i to dobro samo treba vremena malo da se nakuca.
zavuci al u fudbal i ove nama evropski bliske sportove
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jel vama nije sumnjivo da bas navijaci Reala(sem mene) najvise znaju,sve to u top 5,6,varaju sto posto.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.