SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Sve je spremno za večeras. Pitanja su napravljena, na 5-6 baš treba fino razmisliti pa odgovoriti. Ima i 'suhoparnih' naravno, mislim da će biti gusto do kraja oko pobjede.
Pobjedniku predviđam 24/40 tačnih.
Pobjedniku predviđam 24/40 tačnih.
"We need to suffer. And we need to fight."
Vjerovatno, ako se u anketi situacija ne promijeni.
- legenda reala
- Kontakt:
moremo li mi obični smrtnici igrati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mogu svi igrati, ako pobijediš bodove za ligu nosi drugi i tako u krug.
A sta nam se najgore moze desiti,da budemo poslednji?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bitno mi je da one tri ublehe koje promoviraju razvrat i sve što ne treba budu ispod tima kojem pripadam
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Onda ovaj moj može u 17h?
Što da ne. Ako se probudim na vrijeme učestvovat ću.
Napravio sam jedan kviz za veceras u 23:00. Razne oblasti. 30 pitanja.
Kod je: 204166
Igramo poslije ovog zvaničnog.

Kod je: 204166
Igramo poslije ovog zvaničnog.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- __Liedson__
- Kontakt:
I ja radim trenutno na sportskom kvizu tako da bi i njega mogli nekad veceras ubaciti.
Moze moze sve
Samo na vrijeme najavljunteee
Samo na vrijeme najavljunteee
Ako hocete mogu ja napraviti jedan kvalitetan kviz za historiju (moja velika ljubav iako to nisam studirao) i geografiju tamo sto se kaze prediftarski oko 18:45 (sat prije iftara)... jedno cetrdesetak pitanja iz te dvije oblasti (najvise 20 tak minuta)... dosad nisam ucestvovao na ovim vasim kvizovima jer sam tek vidio temu ali od veceras svakako uzimam ucesce... ako ima zainteresovanih stavio bi se na raspolaganje da to napravim jer imam vremena (vec sam sa danasnjim poslom zavrsio)...
Spremno je za 17h
203076
203076
Rado bih tu volio učestvovati.Kompromis je napisao/la: ↑24 apr 2020, 14:04Ako hocete mogu ja napraviti jedan kvalitetan kviz za historiju (moja velika ljubav iako to nisam studirao) i geografiju tamo sto se kaze prediftarski oko 18:45 (sat prije iftara)... jedno cetrdesetak pitanja iz te dvije oblasti (najvise 20 tak minuta)... dosad nisam ucestvovao na ovim vasim kvizovima jer sam tek vidio temu ali od veceras svakako uzimam ucesce... ako ima zainteresovanih stavio bi se na raspolaganje da to napravim jer imam vremena (vec sam sa danasnjim poslom zavrsio)...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Inace samo da se zna da smo ovo oko kviza ja i Marsal na chatu pokrenuli, a da je kapiten nasu pricu pretocio u djelo, tj. poceo sa pravljenjem kviza.
Znaci ako ovo postane dionicko drustvo i pocne se lova obrtati, da se zna ko treba imati vecinu dionica

Znaci ako ovo postane dionicko drustvo i pocne se lova obrtati, da se zna ko treba imati vecinu dionica
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Hmmm hmmmmm.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2020, 14:25Inace samo da se zna da smo ovo oko kviza ja i Marsal na chatu pokrenuli, a da je kapiten nasu pricu pretocio u djelo, tj. poceo sa pravljenjem kviza.
Znaci ako ovo postane dionicko drustvo i pocne se lova obrtati, da se zna ko treba imati vecinu dionica![]()
![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
I na tebe sam mislio, samo nisam napisao nas trojicaCaptain4 je napisao/la: ↑24 apr 2020, 14:25Hmmm hmmmmm.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2020, 14:25Inace samo da se zna da smo ovo oko kviza ja i Marsal na chatu pokrenuli, a da je kapiten nasu pricu pretocio u djelo, tj. poceo sa pravljenjem kviza.
Znaci ako ovo postane dionicko drustvo i pocne se lova obrtati, da se zna ko treba imati vecinu dionica![]()
![]()
![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, jasmin10 i 10 gostiju.