Goodman je napisao/la: ↑24 apr 2020, 14:04Pet pa tri.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 apr 2020, 18:33(Nemojte brisati,nisam dosao provocirati)
I koliko smo na kraju dobili ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Njima je kažu svejedno.
Sve dok otimaju bodove od Zvijezde 09, TC itd.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Zar ne rekose ovdje prvenstvo pocinje, samo sto nije?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ukinuli policijski sat i karantin, a kao fudbal krece u junu.
Ja sad za ramazan, manje ce ljudi biti u redu za mehine somune nego igraca na utakmici bez publike.
Glup, gluplji, BiH
Ja sad za ramazan, manje ce ljudi biti u redu za mehine somune nego igraca na utakmici bez publike.
Glup, gluplji, BiH
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Evo me nazad kuci veceras moram Remzu puci. Korona ce proci nastavak prvenstva ce doci.Remzo nadiglo ti se tjesto Zeljo ce osvojit prvo mjesto.Sad sam doso sa puta pitare cemo uzet tri puta. Necu vise da patim na Grbavicu moram da se vratim. Dodjite svi na tekmu sa salom vjecna vatra ce bit u plavom.
- svrakino1921
- Kontakt:
Štaje stravom ispred gola ha?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Gooooooooollllll
Ja nesto necu moci do kraja gledati, imam obaveza 
E zivote, zasto?
E zivote, zasto?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
E cuj videoton ljudi prikazu na prvi dan ramazana. Nigdje veze
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
https://****/drzava-pustila-sport-niz-vodu/
Danas smo pričali o ovome.
Ništa neočekivano ali vlast se svojski trudi da pomjeri granice svog bezobrazluka iz dana u dan.
Ako sam dobro shvatio, fondovi i krediti će se većinom utrošiti na isplatu plata budžetskim korisnicima, plaćanje penzionog pojedinim firmama koje su pogođene zabranama što se opet vraća u budžet na određeni način, i naravno na zdravstvo.
Sa druge strane klub ili klubovi, kako vam je draže, koji doprinose i uplate godišnje milion poreza, dobiju odgodu plaćanja istog.
Hahahhahahhahahhahahahhaha. Odista, zona sumraka.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ja sam mislio da je u ovom trenutku lakse razmisljati da ne moras dodatne pare davati i da neces imati problema oko licenca za to jer ce ovi dati potvrdu. To je kratkorocno dobro.
Dugorocno lose jer cemo se morati vratiti na sve ovo i platiti kad liga pocne ili sta god. U pravu si ti da nije ovo ni fer ni najbolji potez. Ja sam u momentu kad sam procitao vijest razmisljao samo u ovom trenutku da je dobro, ali ovako kad razmislis dugorocno jako lose s obzirom da nece niko reci ni da placas najmanju mogucu cifru nit ce neko financijski pomoci klubovima.
Dugorocno lose jer cemo se morati vratiti na sve ovo i platiti kad liga pocne ili sta god. U pravu si ti da nije ovo ni fer ni najbolji potez. Ja sam u momentu kad sam procitao vijest razmisljao samo u ovom trenutku da je dobro, ali ovako kad razmislis dugorocno jako lose s obzirom da nece niko reci ni da placas najmanju mogucu cifru nit ce neko financijski pomoci klubovima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Holandija prekinula i poništila ligu. Toliko o prekidu lige, ako je ikome to sada na pameti.
Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87, NazorUso i 52 gosta.